Προς το περιεχόμενο

Senua’s Saga: Hellblade II [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 268
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εγω με το mod βγαζω πολυ λιγοτερα fps ,με fsr q σε καποια σημεια με το ζορι κραταει 60αρι

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, chrisde είπε

Δεν έχει λογική αυτό που λες. Εφόσον έχει μαύρες μπάρες πάνω-κάτω η κατακόρυφη ανάλυση δεν είναι 1080-1440-2160p αλλά μικρότερη, σε αντίθεση με το αν το παίζεις full-screen. Είναι θέμα ανάλυσης και αριθμού pixels.

Το ξανα τσέκαρα τώρα, δεν ξέρω γιατί στις πάνω εικόνες είχα περισσότερα fps προφανώς κάποιο spike στα frames, τώρα είναι το αντίστροφο όντως.

Πάντως εκτός από τις μαύρες μπάρες με το mod χάνεις εικόνα από τα πλάγια, default έχεις μεγαλύτερο FOV στα πλάγια, δείτε πως κόβεται το σπίτι δεξιά στην μέση και το καρότσι αριστερά συν ότι μου φαίνεται πιο σκοτεινό και με καλύτερη ποιότητα η default έκδοση, επίσης με το mod φαίνεται να έρχεται η κάμερα πιο κοντά στην Senua σαν να κάνει ελάχιστο ζουμ. Εγώ θα το συνεχίσω όπως είναι default 2.39:1 πάντως μου αρέσει καλύτερα.

Μπορεί όποιος θέλει να το τεστάρει και στο photomode χωρίς το mod απο το nexus, έχει να αλλάξεις το prespective απο 2.39:1 που τρέχει default το παιχνίδι σε 16:9. Οι εικόνες είναι 4κ DLSS Quality, frame gen off , reflex on, με και χωρίς το mod. 

hb2239_1.jpg.1b2e80ed6b07c75662a7d7d6a9098060.jpg

hb216_9.jpg.ea4326499d0ed039832c31e57b762477.jpg

Δημοσ.

Το game δεν έχει fov slider οπότε χωρίς τις μπάρες γίνεται zoomed in οπότε χάνεις περιεχόμενο στα πλάγια. Τελικά όσο το προχωράς δεν είναι και τόσο ενοχλητικές οι μπάρες. Το game είναι στην ουσία ένα τεράστιο cutscene που πατάς κουμπιά που και που. Οπότε με τις μπάρες είναι πιο cinematic.

Δημοσ.

Aμα ήθελα cinematic experience θα έβλεπα ταινία. Βάλε default το ratio που θες και από εκεί και πέρα άσε με να διαλέξω ότι ratio γουστάρω. Ο σκοπός ποιος είναι? Να γουστάρει ο player η ο dev?! Αυτό πάει γενικά σε όλα τα παρόμοια settings τύπου film grain, lens flare, etc.

Δεν είναι πρώτη φορα που γίνετε αυτό και μετά πάντα βγαίνει update. Ειδικά όταν είναι τόσο απλό και αλλάζει από το ini.

• Like 6
Δημοσ.

Εμπορικά πάντως το παιχνίδι δεν φαίνεται να τα έχει πάει πολύ καλά. Προφανώς πολλοί θα το παίξουν μέσω gamepass, αλλά τα day one νούμερα είναι πολύ χαμηλά.

image.png.c8e43289d564f0a26d99e3946a3178d8.png

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Εμπορικά πάντως το παιχνίδι δεν φαίνεται να τα έχει πάει πολύ καλά. Προφανώς πολλοί θα το παίξουν μέσω gamepass, αλλά τα day one νούμερα είναι πολύ χαμηλά.

Λιγοι θα δωσουν 50 για ενα παιχνιδι 5-6 ωρων οσο καλο και αν ειναι. Αντιθετως παρα πολλοι θα το παιξουν απο το game pass οπως ειπες. Αν ηταν 20-30 ωρες πιστευω θα πηγαινε καλα ως αρχικη τιμη στο steam. Ειναι παρα πολυ λιγες οι ωρες για να δικαιολογησουν το 50αρι. 

• Like 4
Δημοσ.

Πάντως παιδιά και συγνώμη προς όλους που είναι φαν της σειράς αλλά το gameplay είναι κακό, έως πολύ κακό. Κάποιες μάχες με τους δυνατούς εχθρούς είναι κάπως καλές (κυρίως visually) αλλά

Spoiler

με τους απλούς εχθρούς είναι το ίδιο πράγμα x3 φορές. Σου έρχονται ένας-ενας κάνουν ακριβώς το ίδιο set κινήσεων και κάνεις και εσύ αντίστοιχα το ίδιο set κινήσεων.

οι γρίφοι σπάνε μπάλες ειδικά εκεί που

Spoiler

είσαι σε κάτι σπηλιές μετά τη λίμνη και είναι αυτά τα σαν στρασάκια που πατάς Ε παρατεταμένα και δημιουργεί ένα μονοπάτι δεν είναι καν γρίφος. Δεν έχεις να σκεφτείς κάτι. Απλά κάνεις το ίδιο πράγμα 3 φορές, παίρνεις το offering 3 φορές και το πας πίσω. Και περπατάει και πιο αργά και από την καθυστέρηση και πρέπει να έχεις μονίμως πατημένο το shift

Σόρρυ για το rant αλλά αν το XBOX περιμένει μόνο με visuals να χτυπήσει τις παιχνιδάρες της Sony καλά Χριστούγεννα.

• Like 2
  • Thanks 2
  • Haha 3
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Fulgore είπε

50€ για 6 ώρες, όσο καλό και να είναι δεν... 14 day trial στο game pass με 1€ και μια χαρά για μια φορά. Πρέπει να κάνουμε οικονομία να τα σκάσουμε στον πέτσινο στις 5xxx. 🤣

• Haha 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, iazriel είπε

Πρέπει να κάνουμε οικονομία να τα σκάσουμε στον πέτσινο στις 5xxx. 

Η 5060 θα ξεκινάει από 1000€ και θα έχει 8gb vram😝, θα ναι ότι πρέπει!

• Haha 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, just_a_dude είπε

Πάντως παιδιά και συγνώμη προς όλους που είναι φαν της σειράς αλλά το gameplay είναι κακό, έως πολύ κακό. Κάποιες μάχες με τους δυνατούς εχθρούς είναι κάπως καλές (κυρίως visually) αλλά

Εγώ γιατί θυμάμαι που είπαν ότι τα fights είναι motion captured και υπάρχουν παρα πολλά διαφορετικά animations για hits, finishers, etc?

54 λεπτά πριν, iazriel είπε

50€ για 6 ώρες, όσο καλό και να είναι δεν... 14 day trial στο game pass με 1€ και μια χαρά για μια φορά. Πρέπει να κάνουμε οικονομία να τα σκάσουμε στον πέτσινο στις 5xxx. 🤣

Dude δεν έκαναν σχεδόν καθόλου διαφήμιση. Εδώ ένα tweet που έκαναν δεν είχε καν link στο official site. :P

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Εγώ γιατί θυμάμαι που είπαν ότι τα fights είναι motion captured και υπάρχουν παρα πολλά διαφορετικά animations για hits, finishers, etc?

εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι. ίδιες μου φαίνονται. Ίσως κάποια finishers είναι διαφορετικά αλλά το gameplay και τα κουμπιά που πατάς είναι ακριβώς τα ίδια.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, just_a_dude είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Απόκρυψη περιεχομένων

Σόρρυ για το rant αλλά αν το XBOX περιμένει μόνο με visuals να χτυπήσει τις παιχνιδάρες της Sony καλά Χριστούγεννα.

Τετιος είσαι το κερατο μου..οποία πέτρα και αν σηκώσεις. Και είπα λιγο να διαβάσω να δω τι λένε πριν το ξεκινήσω. 

Έκαψες ότι σχόλιο είχες κάνει επειδή διαβάζω 2 3 σελίδες πίσω.

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Δημοσ.
Στις 21/5/2024 στις 11:07 ΠΜ, firepc είπε

και απο την άλλη, 58 το pcgamer 😕

Τσπ, ας χαρούμε το παιχνίδι

το PCG επαψα να το παιρνω σοβαρα εδω και χρονια, οταν κρατουσε εχθρικη σταση απεναντι στο adventure ειδος ενω εξυμνουσε οτιδηποτε doom clone εβγαινε, σε σημειο που ενας αρθογραφος του ελεγε κοροιδευτικα οτι διασκεδασε πιο πολυ κοιταζοντας τις τουριστικες καρτες του, παρα παιζοντας Myst. Ασε που στο Χ εχουν βαλει το bot να σπαμαρει clickbait αρθρα για να μαζευει engagement. 

το παιχνιδι ειναι στο GP. Mε 10ε ο καθενας μπορει να το παιξει και να κρινει μονος του. Τα λεφτα δεν θα πανε χαμενα ακομη και αν δεν του αρεσει, αφου εχει μια πληθωρα καλων παιχνιδιων να παιζει για ενα μηνα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...