Προς το περιεχόμενο

Alan Wake 2 [PC]☕

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tελειωσα και τα 2 dlc's προσφατα. Πολυ δυνατα. Και το ενοποιημενο συμπαν της Remedy αρχιζει και μορφοποιειται (με πολυ ενδιαφεροντα τροπο) ολο και πιο πολυ..

• Like 7
  • Απαντ. 718
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Arkin είπε

Oποτε δεν θα το παιξουμε ποτε δεν πειραζει. 

Eγώ το τερμάτισα στο xbox. Ήταν πολύ μεγάλος ο τίτλος για να κάνω pass

Δεν ψηνόμουν για το epic

Επεξ/σία από firepc
Δημοσ.

Η χρηματοδότηση έγινε εξολοκλήρου από την Epic νομίζω και θα έχει στο PC για πάντα EGS Exclusivity (έτσι λένε). Μόνο αν το γυρίσουν όπως οι Ubisoft/EA θα το δούμε στο Steam αλλά θα περάσουν χρόνια.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, _Theo_ είπε

Υπάρχει ελπίδα να κυκλοφορήσει ποτέ στο Steam;;

2 ώρες πριν, Arkin είπε

Oποτε δεν θα το παιξουμε ποτε δεν πειραζει. 

PASOK και εσείς;

Δημοσ.
On 22/10/2024 at 20:54, optimus prime said:

Κύριοι καλημέρα, να κάνω και εγώ μια ερώτηση;

Έχω έναν ταπεινό 13600Κ, με 32GB RAM DDR5 και nvidia 4600 8GB. Γενικά το Alan Wake 2 στα 1440Κ και ρυθμίσεις mid - high παίζει υπεράνετα. Όταν όμως ανοίγω τo RT ότι ρυθμίσεις και αν κάνω τα frames πέφτουν σταθερά κάτω από 20 το δευτερόλεπτο και το game είναι unplayable. Επίσης μου χαλάνε και κάποια textures. Όλο αυτό μου φάνηκε από μόνο του περίεργο, ειδικά όμως αφότου είδα το παραπάνω βίντεο με τα 143 fps σε DLSS 3.5 και Full RTS ON παραξενεύτηκα ακόμα περισσότερο. ΟΚ, δεν περιμένω να πιάσω 143 fps, αλλά γιατί να μην μπορώ να πιάσω κάτι του στυλ 40fps?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
1 hour ago, sotirisl said:

Έχω έναν ταπεινό 13600Κ, με 32GB RAM DDR5 και nvidia 4600 8GB. Γενικά το Alan Wake 2 στα 1440Κ και ρυθμίσεις mid - high παίζει υπεράνετα. Όταν όμως ανοίγω τo RT ότι ρυθμίσεις και αν κάνω τα frames πέφτουν σταθερά κάτω από 20 το δευτερόλεπτο και το game είναι unplayable. Επίσης μου χαλάνε και κάποια textures. Όλο αυτό μου φάνηκε από μόνο του περίεργο, ειδικά όμως αφότου είδα το παραπάνω βίντεο με τα 143 fps σε DLSS 3.5 και Full RTS ON παραξενεύτηκα ακόμα περισσότερο. ΟΚ, δεν περιμένω να πιάσω 143 fps, αλλά γιατί να μην μπορώ να πιάσω κάτι του στυλ 40fps?

Ευχαριστώ!

Γιατί είναι πολύ βαριά η υλοποίηση του RT του.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sotirisl είπε

Ευχαριστώ!

Ο 13600κ δεν ειναι καθολου ταπεινος, η 4060 ωστοσο ειναι δυστυχως φιλε μου, για τη συγκεκριμενη αναλυση ειδικα. Μιλαμε για ενα απο τα πιο βαρια παιχνιδια εκει εξω..

Το παιχνιδι εχει καταπληκτικα γραφικα και φωτισμους ετσι κι αλλιως, αν εχεις playable framerates χωρις το RT θα σε προετρεπα να το παιξεις ετσι.

• Like 2
Δημοσ.

To συγκεκριμένο με PT μόνο η 4090 (με compromise σε ανάλυση) μπορεί να το τρέξει ανθρώπινα.
Ειδικά στο forest map που είναι full foliage η φάση, ούτε 60fps δεν πιάνω σε 4Κ(dlss quality+FG) με την 4090. 
Εφόσον δεν πρόκειται για fast pacing παιχνίδι, ποτέ δεν με πείραξε ιδιαίτερα να παίζω έστω και ελάχιστα κάτω από τα 60.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

To συγκεκριμένο με PT μόνο η 4090 (με compromise σε ανάλυση) μπορεί να το τρέξει ανθρώπινα.
Ειδικά στο forest map που είναι full foliage η φάση, ούτε 60fps δεν πιάνω σε 4Κ(dlss quality+FG) με την 4090. 
Εφόσον δεν πρόκειται για fast pacing παιχνίδι, ποτέ δεν με πείραξε ιδιαίτερα να παίζω έστω και ελάχιστα κάτω από τα 60.

Ειναι αναλογα την αναλυση. 

Στα 3440x1440 τρεχει παρα πολυ καλα με 4080super με path tracing. Σε 4Κ εννοειται 4090. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Chapter 5 με Saga και έχω σκυλοβαρεθεί...το μισό game είναι walking simulator και το άλλο μισό ταινία. Τουλάχιστον με τον Alan, το ελάχιστο που έπαιξα, είναι πιο linear το game. Μέχρι στιγμής κατώτερο του πρώτου. :(

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...