Arkin Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Το τσιμπησε το photo mode και το alan wake 2. Alan Wake 2 Update 1.1.0 Global – Night Springs Expansion – Added Photo Mode – Increased manual save slots from 3 to 6 – [PC] Added Razer Chroma support Improvements – Improved Xbox Series S game stability – Improvements to Xbox Series audio synchronization issues – Improved lighting in several areas of the game – Multiple minor fixes and improvements for a better experience Fixes – Chapter Select: Added a missing chapter combination for the end game (Return 7 – Initiation 9) – Fixed a rare instance of player character becoming unresponsive when falling on the ground after a sequence of attacks (Removed realism, check.) – Fixed an issue that would bring up Saga’s Mind Place UI prompts when loading into a session with Alan. (This was not an intentional meta play.) -[PC] Fixed multiple instances of camera clipping issues on ultrawide monitors Επεξ/σία 9 Ιουνίου από Arkin 2
Nik1239 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Μόλις τελείωσα το dlc. Πολύ καλό και διαφορετικό από το main game. Με έμφαση στο διαφορετικό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον δεν το έχει παίξει ακόμα πιστεύω αξίζει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου Πλάκα έχει το DLC αλλά το 'χουν κάψει τελείως εκεί στην Remedy
Nik1239 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 14 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Πλάκα έχει το DLC αλλά το 'χουν κάψει τελείως εκεί στην Remedy Αγαπάμε Sam Lake και τις τρελές ιδέες του🤪 Είχε πολύ πλάκα αλλά αυτό που έκαναν με το chapter time breaker δεν το έχω ξαναδεί. Ίσως πήρε καμιά ιδέα από το what remains of edith finch που θυμάμαι να κάνουν κάτι παρόμοιο.
Arkin Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 22 λεπτά πριν, Inler είπε Με AMD gpu μπορεί να ενεργοποιηθεί το FG? Οχι
enable_your_mind Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, Inler said: Είχα βγει κάτι mod νομίζω που γινόταν κάνω λάθος? Βάλε το Fg, μεσα απο τον driver
Inler Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Το AFMF εννοείς? Γενικά το χρησιμοποιούμε αυτό ή το αποφεύγουμε δεν έχω καταλήξει.
ultraex2003 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 9 ώρες πριν, Inler είπε Το AFMF εννοείς? Γενικά το χρησιμοποιούμε αυτό ή το αποφεύγουμε δεν έχω καταλήξει.
Inler Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Το έχω δει απλά δεν έχει ενσωματωθεί στον κανονικό driver είναι σε beta έκδοση σε ένα driver του Ιουλίου.
enable_your_mind Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 24 minutes ago, Inler said: Το έχω δει απλά δεν έχει ενσωματωθεί στον κανονικό driver είναι σε beta έκδοση σε ένα driver του Ιουλίου. Μια χαρα υπαρχει εδω και παρα πολυ καιρο στους drivers.. Απλα τωρα εχουν βγαλει κατι beta που παιζει ακομα καλυτερα Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από enable_your_mind 1
just_a_dude Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Για steam δεν υπάρχει καμία ελπίδα ε; Όποτε να το πάρω σε epic να τελειώνουμε.
Despotas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 15 ώρες πριν, just_a_dude είπε Για steam δεν υπάρχει καμία ελπίδα ε; Όποτε να το πάρω σε epic να τελειώνουμε. Το βλέπω εξαιρετικά χλωμό να βγει σε άλλο μαγαζί. Εδώ το Alan Wake Remastered που βγήκε το 2021 δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ εκτός Epic. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα