Προς το περιεχόμενο

Alan Wake 2 [PC]☕

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 702
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα το δω μετά επειδή είμαι στη δουλειά, θα υπάρχει σοβαρό visual downgrade (όχι ότι με νοιάζει προσωπικά σε αυτή τη φάση, απλή απορία);

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν δείχνει visual downgrade το DF, απλά έγινε optimize για τις κάρτες που δεν έχουν support για mesh shaders(10 series). Μπράβο στην Remedy που υποστηρίζει κάρτες 8+ ετών. Η 1080Ti δεν λέει να πεθανει..

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Εγώ απλά θέλω να αναφέρω το πόσο μ...κας έχω μείνει με το παιχνίδι μετά από τις πρώτες 2 ώρες που έχω ασχοληθεί.

Ρε τι έχουν κάνει οι τύποι με τα γραφικά; Ειδικά στην αρχή που έδειχνε κάτι aerial shots από το δάσος του Bright Falls απίστευτα εύκολα αν μου το έδειχνες θα νόμιζα ότι μιλάμε για σειρά/ταινία/ντοκιμαντέρ. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί ποτέ σε παιχνίδι. Στις 2 ώρες πρέπει να ξεστόμισα το "Τι βλέπω ρε φίλε" καμιά 20αρια φορές!!!

Και όλα αυτά σε σύστημα με i5 και 3060 που έπρεπε να ρίξω λίγο τα γραφικά. Ούτε που μπορώ να φανταστώ πως θα δείχνει αυτό το παιχνίδι σε ένα θηρίο σύστημα με full ultra γραφικά, ray tracing, 4k κτλ.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Εγώ απλά θέλω να αναφέρω το πόσο μ...κας έχω μείνει με το παιχνίδι μετά από τις πρώτες 2 ώρες που έχω ασχοληθεί.

Ρε τι έχουν κάνει οι τύποι με τα γραφικά; Ειδικά στην αρχή που έδειχνε κάτι aerial shots από το δάσος του Bright Falls απίστευτα εύκολα αν μου το έδειχνες θα νόμιζα ότι μιλάμε για σειρά/ταινία/ντοκιμαντέρ. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί ποτέ σε παιχνίδι. Στις 2 ώρες πρέπει να ξεστόμισα το "Τι βλέπω ρε φίλε" καμιά 20αρια φορές!!!

Και όλα αυτά σε σύστημα με i5 και 3060 που έπρεπε να ρίξω λίγο τα γραφικά. Ούτε που μπορώ να φανταστώ πως θα δείχνει αυτό το παιχνίδι σε ένα θηρίο σύστημα με full ultra γραφικά, ray tracing, 4k κτλ.

Δεν έχεις δει τίποτα ακόμα 😂

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το παιχνιδι δεν εχει αποπληρωσει ακομα τον προυπολογισμο του..

https://gamerant.com/alan-wake-2-profits-budget-struggle/

Παρα πολυ ασχημα νεα. Και δεν ξερω πως μπορει να αλλαξει αυτο. Ισως με καποια αναβαθμιση, ισως αν υπαρξει κυκλοφορια του σε φυσικη μορφη..

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν το τελείωσα είπα ένα αμήν

Έχει φοβερή ατμόσφαιρα αλλά το gameplay του είναι κουραστικό, ειδικά του Alan

Πιστεύω και αυτό έπαιξε τον ρόλο του στις χαμηλές πωλήσεις

Επεξ/σία από firepc
Δημοσ.
1 minute ago, firepc said:

Ήρωας! Το παράτησα με το πέρας του 1ου Κεφαλαίου. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, firepc είπε

Μπα τίποτα από αυτά δεν ισχύει.

Το παιχνίδι χαντακώθηκε

α)επειδή κυκλοφόρησε digital only στις κονσόλες

β)επειδή είναι Epic Store Exclusive.

Αν ήταν στο Steam, θα έκανε πολλές παραπάνω πωλήσεις.

• Like 3
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Getta Robo είπε

Και δεν ξερω πως μπορει να αλλαξει αυτο

ναι να μπει στο steam!

Πραγματικά αν δεν είχα το epic στην Τουρκία και να το πάρω τόσο φτηνά, δεν υπήρχε περίπτωση να το είχα αγοράσει. Γιατί πολύ απλά, epic!
Βέβαια δε το έπαιξα ακόμα, κάθεται. 😛 

καλά να πάθει κάθε ένα studio που επιλέγει exclusivity στο pc.
Θα μου πεις, τόσα παιχνίδια κυκλοφορούν μόνο στο steam...ναι είναι η mainstream πλατφόρμα γι'αυτό.

Δημοσ.

Ξεκάθαρα φταίει το epic store. Δεν το αγοράζω γιατί είναι εκεί το θέλω στο steam. Τα ίδια είχε και το metro exodus η το control δεν είχαν πουλήσει τίποτα μόλις ήρθαν steam οι πωλήσεις εκτοξεύτηκαν. 

• Like 2
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μπα τίποτα από αυτά δεν ισχύει.

Το παιχνίδι χαντακώθηκε

α)επειδή κυκλοφόρησε digital only στις κονσόλες

β)επειδή είναι Epic Store Exclusive.

Αν ήταν στο Steam, θα έκανε πολλές παραπάνω πωλήσεις.

To steam ναι

Το digital δεν παίζει ρόλο γτ και το sea of thieves που είναι μόνο digital στο ps5 έκανε ρεκόρ στα pre-order, όπως και το pallword στο xbox και τόσα άλλα digital only

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, firepc είπε

sea of thieves

Είναι και παιχνιδάρα! Απίστευτο χαβαλέ έχει το παιχνίδι αυτό!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...