Προς το περιεχόμενο

Alan Wake 2 [PC]☕

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάποιος που έχει παίξει και το πρώτο και το δεύτερο, λίγο να κάνει μία σύγκριση μόνο στους τομείς της ατμόσφαιρας και του τρόμου αν μπορεί. 

Βέβαια να είχε ασχοληθεί σχετικά πρόσφατα με το πρώτο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 701
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

16 λεπτά πριν, liakinen είπε

Κάποιος που έχει παίξει και το πρώτο και το δεύτερο, λίγο να κάνει μία σύγκριση μόνο στους τομείς της ατμόσφαιρας και του τρόμου αν μπορεί. 

Έχουν γράψει αρκετοί εδώ μέσα ότι το πρώτο ήταν ατμοσφαιρικό αλλά δεν είχε τρόμο.

Το δεύτερο είναι κάργα ατμοσφαιρικό αλλά έχει και κάργα τρόμο, ειδικά με τα ρημάδια τα jumpscares.

41 λεπτά πριν, firepc είπε

Κάποιες φορές δεν μου έχει ήχο στο xbox και πρέπει να κλείσω και να ανοίξω πάλι την κονσόλα

Ελπίζω να το φτιάξανε

Το αγοράζω εγώ αδερφέ. Φθηνότερα θα μου έρθει από τα βρακιά που αλλάζω. 😛

• Thanks 1

1 ώρα πριν, liakinen είπε

Ειναι πιο ''μεγαλο'' σε ολα του το 2. Με αυτη την εννοια ειναι πιο ζορικο, σιγουρα και πιο τρομακτικο, οχι κατα πολυ ομως κατα τη γνωμη μου. Τερμα σκοτεινα, ατμοσφαιρικα και αγχωτικα ειναι και τα 2, το καθενα στον καιρο του κατ΄αναλογια. Δεν ειναι ιδια με τωρα τα μεσα που ειχαν στα χερια τους οι Φινλανδοι το 2010..

• Thanks 1

Είδα σε προηγούμενη σελίδα άνθρωπο με 3090ti να παίζει με RTX Ultra στα 19fps...

Εγώ με 3060 άρα έχω ελπίδα γενικά; Ή να σκεφτώ να το πάρω για Series S;

2 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Είδα σε προηγούμενη σελίδα άνθρωπο με 3090ti να παίζει με RTX Ultra στα 19fps...

στο S τρέχει 30, μπορεί και 25fps αλλά σταθέρα (το έχω σε 2Κ μονιτόρ)

συν το πρόβλημα με τον ήχο φου και φου

επίσης, γραφικά ψιλομάπα

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, BlueBlade είπε

Η 3060 είναι πολύ οριακή ειδικά στο δάσος. Το ελάχιστο είναι 3070 που σηκώνει medium preset(ανώτερο από κονσόλα) σε 1440p με dlss. Το medium preset δίνει το 85% των visuals του game.

Spoiler

Η χρυσή τομή για μένα(4080) είναι high preset(όχι maxed out) και RT χωρίς path tracing με RR. Με αυτά θες χοντρικά 3090 για οριακό 60fps σε 1440p dlssQ.

Το maxed out βελτιώνει οριακά shadows και volumetric φωτισμό με τεράστιο κόστος. Σαν να πας από very high σε ultra στα παλιότερα games. Τρίχες. Το RT χρειάζεται για τα reflections.Το PT είναι broken αφού θάβει κάμποσες λεπτομέρειες και χαλάει αρκετές σκιάσεις σε σχέση με το software RT του game. Το RR χρειάζεται γιατί αφαιρεί τον θόρυβο από το software RT και τα RT reflections.

Ο φωτισμός χωρίς RTX κοντράρει το CP77 και metro exodus με RT. Next gen πραγματικό. Το γαμώτο είναι ότι με RTX έχεις χειρότερο performance πράγμα που δεν δικαιολογείται δοθέντος του εξειδικευμένου hw. Απλά το έκαναν έτσι για να σπρώξουν τις 40ΧΧ.

Επεξ/σία από pirmen56
  • Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

20 ολοκληρα fps αλλά σταθέρα τη τυχη μου μεσα σε 1440p  - και αναβαθμισα εννοειται drivers και patch . 1660Ti 6gb εχω στο laptop . Να βαλω και RTX να βγαλει φωτιες να γινει πιο thriller ...

* παιζω συνηθως μονο σε desktop αλλα τωρα αυτο εχω.

Επεξ/σία από Mhlogiatros

57 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Η 3060 είναι πολύ οριακή ειδικά στο δάσος. Το ελάχιστο είναι 3070 που σηκώνει medium preset(ανώτερο από κονσόλα) σε 1440p με dlss. Το medium preset δίνει το 85% των visuals του game.

Απόκρυψη περιεχομένων

Η χρυσή τομή για μένα(4080) είναι high preset(όχι maxed out) και RT χωρίς path tracing με RR. Με αυτά θες χοντρικά 3090 για οριακό 60fps σε 1440p dlssQ.

Το maxed out βελτιώνει οριακά shadows και volumetric φωτισμό με τεράστιο κόστος. Σαν να πας από very high σε ultra στα παλιότερα games. Τρίχες. Το RT χρειάζεται για τα reflections.Το PT είναι broken αφού θάβει κάμποσες λεπτομέρειες και χαλάει αρκετές σκιάσεις σε σχέση με το software RT του game. Το RR χρειάζεται γιατί αφαιρεί τον θόρυβο από το software RT και τα RT reflections.

Ο φωτισμός χωρίς RTX κοντράρει το CP77 και metro exodus με RT. Next gen πραγματικό. Το γαμώτο είναι ότι με RTX έχεις χειρότερο performance πράγμα που δεν δικαιολογείται δοθέντος του εξειδικευμένου hw. Απλά το έκαναν έτσι για να σπρώξουν τις 40ΧΧ.

1 ώρα πριν, firepc είπε

Πάρτο στο S να κλαίμε μαζί εδώ μέσα 😂

Βασικά με αυτά που μου έγραψε και ο φίλος (παράθεση) αυτό θα κάνω.

Οκ, είπαμε γραφικάρες αλλά αν είναι να χρειαστώ 2.500€ pc άστο θα ζήσω και με λίγο χειρότερα γραφικά και 30fps.

*Κρατάω μια πισινή επειδή δεν θα το παίξω σύντομα, μήπως το σώσουν κάπως με κάποιο patch πχ.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...