Προς το περιεχόμενο

Alan Wake 2 [PC]☕

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Χτες αργά τελείωσα τον ναιτινγκειλ .

Το παιχνίδι είναι δυναμίτης!!!

Είμαι κάπου στο τρίωρο και έχω πάθει πλάκα από την ατμόσφαιρα.Ειναι να παθαίνεις καρδιακό με τα jumpscare που εχει.

Σε story mode; Γιατί εγώ αναγκάστηκα να κατέβω σε story mode, δεν έβγαινε αλλιώς.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 701
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, Zus είπε

Σε story mode; Γιατί εγώ αναγκάστηκα να κατέβω σε story mode, δεν έβγαινε αλλιώς.

Εννοείται  σε story mode δεν είμαι πλέον για να σπάω τα @@ μου 😆 μεγαλωσαμε και έχουμε ελάχιστο χρόνο 

• Like 2

3 ώρες πριν, liakinen είπε

τα γεράματα μου έχουν δημιουργήσει μία αναισθησία στον φόβο. Αυτήν την περίοδο έχω πιάσει την σειρά Metro (το Exodus δεν το έχω παίξει και βρήκα ευκαιρία να τα πιάσω από την αρχή). 

Αυτό είναι μια αλήθεια που κάποια στιγμή έρχεται, 38 και κάτι ψιλά, μόνο σε VR υπάρχει immersion, το CP2077 phantom liberty προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να το συνεχίσει και δεν ....παίζω 10 λεπτά και έχω πεθάνει από την βαρεμάρα δε ξέρω κάπου χάνεται ο ενθουσιασμός μάλλον 

• Like 1

14 λεπτά πριν, Zulualert είπε

το CP2077 phantom liberty προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να το συνεχίσει και δεν ....παίζω 10 λεπτά και έχω πεθάνει από την βαρεμάρα δε ξέρω κάπου χάνεται ο ενθουσιασμός μάλλον 

Δεν φταίει η ηλικία εν προκειμένω, φταίει το συγκεκριμένο παιχνίδι. 

Είναι νερόβραστο το σενάριο. Καλά τα γραφικά, καλά τα στοιχεία gta αλλά αν δεν έχει ένα story όπως το Witcher ή του Alan Wake να θες να μάθεις διακαώς τί γίνεται στη συνέχεια, χάνεις και το ενδιαφέρον σου.

Στα του AW2 και μιλώντας για story, η Remedy έχει καταφέρει να συνδυάσει άψογα το True Detective feeling με το core σενάριο του Stranger Things. Αυτό κάνει το συγκεκριμένο παιχνίδι τόσο καθηλωτικό. (συν το χέσιμο που προαναφέραμε, το οποίο όμως είναι σχετικά ανεκτό) 

• Like 2
  • Confused 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το "κατέβασα" και στην αρχή αρχή στο δασος με την αστυνομικίνα όλα δεξια, DLSS Q, RR, FG είναι οριακά κάτω από 60 και λίγο πάνω από 10 GB vram. 57-58 εκεί γύρω, αλλά το νιώθεις βαρύ λόγω του FG. Επειδή είναι slow paced δεν πειράζει και τόσο αλλά δεν είναι ιδανικό. Με DLSS B πάει στα 70 και βελτιώνεται αλλά και πάλι είναι κάπως βαρύ. Με DLSS P πάει 80-85 και είναι καλά αλλά έχει πτώση στην ποιότητα όταν κουνιέσαι, ειδικά σε κλαδιά και τέτοια, αλλά δεν είναι τραγικό όπως το Performance DLSS σε άλλα games. Πάντως όντως τα γραφικά σπέρνουν.

Επεξ/σία από just_a_dude

2 ώρες πριν, Zulualert είπε

Αυτό είναι μια αλήθεια που κάποια στιγμή έρχεται, 38 και κάτι ψιλά, μόνο σε VR υπάρχει immersion, το CP2077 phantom liberty προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να το συνεχίσει και δεν ....παίζω 10 λεπτά και έχω πεθάνει από την βαρεμάρα δε ξέρω κάπου χάνεται ο ενθουσιασμός μάλλον 

Στην περίπτωση την δική μου έχει να κάνει με το παιχνίδι. Με το Baldur's Gate 3 νιώθω φοιτητής 😋

• Like 2

Πρωτη φορα μετα απο χρονια,παραλιγο να μου φυγει η καρδια σε ενα jumpscare(λιγο πριν τον Nightingale)....οσο αναφορα το boss...σε βαζει αμεσως στα βαθια το παιχνιδι...να φας 1-2 mobs και καπακι σου πεταει το boss απο την αρχη....στο 4ο try(σε normal mode) τον ξαποστειλα...αλλα ενιωθες οτι δε θες να σε πλησιασει το βοδι αυτο...σαν να ησουν πραγματικα εκει...τοσο πολυ σε βαζει στην ατμοσφαιρα.

34 λεπτά πριν, Asotos33 είπε

Πρωτη φορα μετα απο χρονια,παραλιγο να μου φυγει η καρδια σε ενα jumpscare(λιγο πριν τον Nightingale)

Να ξέρεις, έχει και παρακάτω τέτοια δυστυχώς. Κ εμένα μου έχει κόψει τα πόδια 2-3 φορές.

Στο σύστημα της υπογραφής, εχω βαλει FSR2 στο quality(720p) για να μπορέσει να κρατήσει τα 60καρε και ειναι στιγμές που και πάλι δεν μπορεί.

Το παιχνίδι ειναι ΤΡΟΜΕΡΟ, ΣΟΥΚΟΥ καθισα μέσα και πραγματικά δεν έκανα τίποτα άλλο, έχω κλείσει 10ωρο.

Η αναφορα στο matrix  ολα τα λεφτα παντως...Το παιχνιδι μου αρεσει παρα πολυ γιατι εχει τοσες πολλες αναφορες σε τοσα πολλα πραγματα απο ταινιες , σειρες  και παιχνιδια

• Like 1

Πάντως θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή να απενεργοποιούνται τα jumpscares.

Έχουμε παίξει horor αλλά αυτά τα cinematic στο εντελώς άκυρο είναι άλλο πράμα.ουτε η μουσική δε σε προϊδεάζει.

Να το χέσω το immersion μπροστά στο καρδιακό.

Στα του game τώρα συνεχίζεται αυτό το ευχάριστο ταξίδι μετά από ένα εννιάωρο.Προτιμω και γω gameplay saga μέχρι στιγμής καθαρά λόγω environment.

Το game πρέπει να παιχτεί χαλαρά και να μη βιάζεσαι μπροστά στην έρευνα που εξελίσσεται με τα facts κτλ και στο εξαιρετικό storytelling,οποιος δεν είναι του είδους θα το βρει μέχρι και βαρετό.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...