Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 15 λεπτά πριν, Arkin είπε Η δευτερη ειναι με DLSS Performance η πρωτη ειναι με DLAA. Τότε έχει σάπιο DLAA implementation γιατί είναι ξεκάθαρα πιο θολό. 1
Arkin Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Τότε έχει σάπιο DLAA implementation γιατί είναι ξεκάθαρα πιο θολό. Η αυτό η επειδή έβαλα 0.5 sharpening στο ini δείχνει πολύ πιο καθαρό το dlss ακόμα και στο performance.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Πείτε και τίποτα για το στόρυ/gameplay για όσους δεν ψάχνουν πώς σας τρέχει. 3
MSSB Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Πείτε και τίποτα για το στόρυ/gameplay για όσους δεν ψάχνουν πώς σας τρέχει. Θα σου πω εγώ για το στόρι. Πιο πάνω ανέφερα ότι δεν έχω παίξει το 1 ολόκληρο αλλά είδα το recap το βίντεο και είμαι οκαυ. Θα ήθελα να αναιρέσω αυτή μου τη δήλωση, διότι 7 ώρες μέσα στο παιχνίδι, με ζορίζει λίγο μη έχοντας δει τα γεγονότα του 1 και του dlc. Σαν standalone εμπειρία πάντως, είναι θαυμάσια. Μ αρέσει που ξετυλίγεις τα γεγονότα και από τους δύο χαρακτήρες ταυτόχρονα έως ενός σημείου και μετά το παιχνίδι σε αφήνει να διαλέξεις εσύ με ποιον θες να παίξεις και να συνεχίσεις. Αλλάζεις κατά βούληση χαρακτήρα (πηγαίνοντας σε ένα room). Όσων αφορά το gameplay, μου αρέσει περισσότερο η FBI τύπισσα. Έχει και crossbow. Έχει να κάνεις upgrade όπλα και κάποια passive skill όπως πιο γρήγορο reload κλπ. Οι εχθροί δεν τους λες και δύσκολους. Άλλωστε δεν είναι κανένα παιχνίδι action. Horror παίζεις. Βασίζεται στο ψυχολογικό. Και τέλος, οι σκηνές μέσα στο δάσος είναι φουλ βαριές. Με την 3090 Ti, έχω από 55 έως 65 με όλα στα ultra σε 2Κ οθόνη χωρίς DLSS και οτιδήποτε υπάρχει στη κατηγορία RT - OFF. Εκτός δάσους, σε όλες τις υπόλοιπες, με τα ίδια settings είμαι από 68/70 εώς 80/83. Καλά είναι... Για 43€, είμαι υπέρ ευχαριστημένος αλλά για να σου πω αν είναι άξιος διάδοχος του πρώτου και αν αξίζει το παιχνίδι ή όχι, πρέπει να παίξω και το 1 με τα dlc. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2023 από MSSB 3
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε Πείτε και τίποτα για το στόρυ/gameplay για όσους δεν ψάχνουν πώς σας τρέχει. Νόμιζα ότι είχαν αρρωστήσει τόσες ώρες και δεν το είχαν κάνει guru 3d εδώ μέσα, τελικά όλα καλά! Λήξη συναγερμού😝.
pirmen56 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, Πέτρος είπε Ειλικρινά, προσπαθώ να τα δω αυτά τα visuals, αλλά δεν... Πιο πίσω (ή σε άλλο νήμα) είχε μια εικόνα με το πτώμα πάνω στο τραπέζι κι αναρωτιέμαι αν αυτή η γυαλιστερή πλαστικουρα και οι αστείοι νερόλακοι στο έδαφος δικαιολογούν τον ενθουσιασμό που διαβάζω παντού. Αν αναφέρεστε σε σκηνογραφία συνολικά, σε αποτέλεσμα αίσθησης όλων μαζί, δεν έχω αντίρρηση, δεν μπορώ να ξέρω. Αν μιλάτε καθαρά για την εικόνα, πραγματικά δεν το βλέπω. Οι εξωφρενικές απαιτήσεις φαίνεται να οφείλονται κυρίως στο real time raster GI με signed distance fields. Το οποίο προς το παρόν είναι ανώτερο από το προβληματικό PT GI. Ίσως το Requiem που είναι παρόμοιο οπτικά να βασίζεται σε pre-baked φωτισμούς. Ειδικά στους εσωτερικούς χώρους, όπως το mind place στην αρχή του παιχνιδιού, δείχνει σαν CGI ο φωτισμός. Σαν τα διάφορα tech demos που βλέπουμε εδώ και καιρό. Είναι ανάμεικτα πάντως τα αποτελέσματα. 3
akoinonitos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Η δεύτερη είναι με DLAA, φαίνονται πιο καθαρά τα μαλλιά για παράδειγμα. Και στα textures στο δέντρο φαίνεται η διαφορά..Βέβαια οκ, το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό για DLSS P. Εσύ πάρε κάρτα να απολαύσεις το αριστούργημα της Remedy. τσεκαρε το b στο fbi ,φαινονται "διορθωμενα" τα edges απο το dlss ,εγω ετσι ειπα οτι η δευτερη ειναι με dlss ,παντως διαφορες δεν βλεπεις γενικα. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2023 από akoinonitos
phanispal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, tommybertsen είπε Δοκίμασα το Game σε 1080Ti (στο PC της γυναίκας) με τα πάντα στο Low. Μιας και ένας φίλος χαρακτήρισε το παιχνίδι "σαν ταινία", είναι εξαιρετικό το cinematic experience που λαμβάνεις με παλαιότερες κάρτες Πάντως η 1080 Ti μια χαρά παίζει ακόμα RE4R, RDR2 και άλλα σε 1440p. Δε νομίζω ότι πέθανε μόνο και μόνο λόγω AW2. 3
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, phanispal είπε Πάντως η 1080 Ti μια χαρά παίζει ακόμα RE4R, RDR2 και άλλα σε 1440p. Δε νομίζω ότι πέθανε μόνο και μόνο λόγω AW2. Στο insomnia είσαι φίλε! Εδώ ξέρουν τι σου λένε!
tommybertsen Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, phanispal είπε Πάντως η 1080 Ti μια χαρά παίζει ακόμα RE4R, RDR2 και άλλα σε 1440p. Δε νομίζω ότι πέθανε μόνο και μόνο λόγω AW2. Δεν είπα πουθενά ότι πέθανε Την είχα 5 γεμάτα χρόνια και την έδωσα στην γυναίκα να παίζει τα δικά της (city builders τύπου Tropico, WoW , τα adventures τα έπαιζε και με την ταπεινή RX 460 ). Αντικατέστησα με RTX 4080 (και τον 8700Κ με τον 13700Κ) γιατί στα 1440p πάλευε (ήθελε σημαντικές υποχωρήσεις). Το RDR2 με την 1080Ti το έπαιξα και το τερμάτισα, ωστόσο αυτό βγήκε αρκετά χρόνια πίσω. Μια κάρτα θηρίο ακόμη και για τα σημερινά δεδομένα που μόνο η 4090 είναι όμοια, με 850€ περισσότερα βέβαια 1 λεπτό πριν, xtrmsnpr είπε Στο insomnia είσαι φίλε! Εδώ ξέρουν τι σου λένε! Είδες να λέω κάτι για την κάρτα που είχα 5+ χρόνια πέρα από το χιουμοριστικό ποστ για το εν λόγω game? Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2023 από tommybertsen
vste Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μία χαρά. Θα περιμένω λοιπόν να βγει με το καλό η RTX5070 (το επόμενο upgrade απο την 3070) και τότε θα ασχοληθώ με το παιχνίδι. Το ίδιο έκανα και με το Control που το έπαιξα μόλις πήρα την 3070 και δεν με χάλασε καθόλου. Ναι καταλαβαίνω οτι τρέχει μία χαρά χωρίς όλα τα features σε 3070 αλλά δεν είμαι οπαδός του να αισθάνομαι ότι χάνω κάτι. Το ίδιο συμβαίνει και με το άλλο παιχνίδι που έχει σαν technology preview το path tracing, το Cyberpunk. Κατά τη γνώμη μου σου βάζουν το τυράκι του preview για να σε βάλουν να σκάσεις 1.200 ευρώ για την top of the line κάρτα ώστε να είναι playable με όλα τα bells and whistles. Από τότε που αποφάσισα να γίνω patient gamer και να καθαρίσω σιγά-σιγά το backlog μου αντι να κυνηγάω μονιμα το καθε καινουριο μόνο κερδισμένος έχω βγει. Για το παιχνίδι έχω να πω ότι πρέπει να είναι εξαιρετικό και κατά πάσα πιθανότητα θα τα απολαύσω οταν το παίξω. Μπράβο στη Remedy για άλλη μία φορά Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2023 από vste 4
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Είδες να λέω κάτι για την κάρτα που είχα 5+ χρόνια πέρα από το χιουμοριστικό ποστ για το εν λόγω game? Όχι, και δεν αναφέρθηκα σε σένα ρε συ. Αλλά σε όλα τα άλλα ποστς που έβγαλαν γνωμάτευση για τα rigs του κόσμου που τολμούν να θέλουν να παίξουν με πιο παλιό hardware. 1
tommybertsen Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Η γνωμάτευση απλά αφορά αυτό το game (πιστεύω, δεν είδα όλες τις 10-15 σελίδες πίσω). Δηλαδή όντως το δοκίμασα στην ιστορική κάρτα αυτή και όντως δεν βγαίνουν ούτε 30FPS με όλα low ακόμη και σε 720p. Αλλά αυτό το 1 game (συν κάνα δυο ακόμη τέρμα unoptimized crap) δεν είναι λόγος να μην παίξει κανείς το οτιδήποτε και με οτιδήποτε μπορεί και κατέχει! 9 λεπτά πριν, vste είπε Ναι καταλαβαίνω οτι τρέχει μία χαρά χωρίς όλα τα features σε 3070 αλλά δεν είμαι οπαδός του να αισθάνομαι ότι χάνω κάτι. Spoiler RT OFF RT ON Αυτό θα χάσεις με το RT off (τις φωτοσκιάσεις κλπ κλπ). Με την 3070 θα παίξεις ανετότατα σε 1080p mixed medium προς High, απλά χωρίς RT. 3
Zus Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Το κομμάτι των saves είναι προβληματικό. Είναι τόσο αραιά η δυνατότητα που σου δίνει να κάνεις save που δεν μπορείς να πεις παίζω ένα μισάωρο και την κάνω. Αν το κάνεις έχεις χάσει όλο το progress... 4
just getting started Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 8 hours ago, Psycho_Warhead said: Τότε έχει σάπιο DLAA implementation γιατί είναι ξεκάθαρα πιο θολό. Πολύ πιθανό γιατί και από άλλους GPU testers στο YouTube έχω δει να λένε ότι προτιμούν dlss quality από dlaa ακόμα και σε 1080p, πράγμα που δεν θα έπρεπε να ισχύει για κανένα λόγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα