Fulgore Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 σελίδες από την Παρασκευή που έχει ξεκλειδώσει το παιχνίδι αποκλειστικά πάνω στο performance του, για single player παιχνιδι 12ωρών. Που να είχε και χοντρά θέματα βλέπε bugs/crashes κλπ. Καλά θα πάει και αυτό το θέμα απο συμμετοχή. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2023 από Fulgore
Arkin Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 17 λεπτά πριν, Sprou είπε Έφαγα και εγώ κάμποση ώρα να παίζω μεταξυ dlaa vs dlss q με το dlaa να το θεωρώ ελαφρώς καλύτερο οπτικά.ελαχιστη πιο καθαρη image.λογω sharpness ίσως. Δε μπορώ να καταλάβω ποια είναι αυτή με το dlaa διότι είναι αμελητέα η διαφορά όχι όμως στα fps.. Το dlss σώζει ,προσκυνάω! Η πρωτη ειναι με DLAA η δευτερη με DLSS performance preset C. Η δευτερη σε σημεια ειναι πιο καθαρη λογο του sharpenning απο το DLSS ενω η πρωτη ειναι απλα native νομιζω ΤΑΑ? εχει δεν ειμαι σιγουρος. Στην πρωτη 30fps στη δευτερη 60fps. Και οι εικονες με 6 φορες ζουμ φαντασου κανονικα. Που κανονικα το DLAA πρεπει να ειναι πολυ ανωτερο ακομα και απο native εδω πεφτουμε σε 720p με το performance και η εικονα κρατιετε αψογη οπως και η κινηση. 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε 7 σελίδες από την Παρασκευή που έχει ξεκλειδώσει το παιχνίδι αποκλειστικά πάνω στο performance του, για single player παιχνιδι 12ωρών. Που να είχε και χοντρά θέματα βλέπε bugs/crashes κλπ. Καλά θα πάει και αυτό το θέμα απο συμμετοχή. Εγω αν το επαιζα κανονικα θα εγραφα οπως κανω σε καθε παιχνιδι που πιανω. Εδω το εβαλα απλα για να δω performance και να κανω συγκρισεις οποτε και για αυτο μιλαμε με τα παιδια παραπανω. Οσοι το προχωρανε κανονικα εννοειται μπορουν να κανουν συζητησεις πανω στην ιστορια δεν εμποδιζει κανεις κανεναν πιστευω.
7nisiotis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 39 minutes ago, Arkin said: Και ομως αυτη στο spoiler Χμ. Έχει θολουρες πάντως και με ξεγέλασε
Sprou Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε 7 σελίδες από την Παρασκευή που έχει ξεκλειδώσει το παιχνίδι αποκλειστικά πάνω στο performance του, για single player παιχνιδι 12ωρών. Που να είχε και χοντρά θέματα βλέπε bugs/crashes κλπ. Καλά θα πάει και αυτό το θέμα απο συμμετοχή. Έχεις δίκιο αλλά δικαιολογώ λιγο και την άλλη πλευρά(μαζί με μένα) λόγω του can you run alan wake 2?😅 Tα visuals είναι ότι καλύτερο έχουμε δει τελευταία. Εάν σε άλλα παιχνίδια είναι το κερασάκι εδώ έχουν μια προτεραιότητα.
Arkin Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε Χμ. Έχει θολουρες πάντως και με ξεγέλασε Οι θολουρες ειναι απο τη βροχη ναι φαινονται σαν μεγαλες θολες σταμπες. Γενικα δεν καταλαβαινεις διαφορα ομως εδω μεγαλες εικονες η μια 29 η αλλη 63fps. Δοκιμαστε το DLSS 3.5.10 DLL με Preset C μεσω dlss tweak.
Πέτρος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Sprou είπε 😅 Tα visuals είναι ότι καλύτερο έχουμε δει τελευταία. Εάν σε άλλα παιχνίδια είναι το κερασάκι εδώ έχουν μια προτεραιότητα. Ειλικρινά, προσπαθώ να τα δω αυτά τα visuals, αλλά δεν... Πιο πίσω (ή σε άλλο νήμα) είχε μια εικόνα με το πτώμα πάνω στο τραπέζι κι αναρωτιέμαι αν αυτή η γυαλιστερή πλαστικουρα και οι αστείοι νερόλακοι στο έδαφος δικαιολογούν τον ενθουσιασμό που διαβάζω παντού. Αν αναφέρεστε σε σκηνογραφία συνολικά, σε αποτέλεσμα αίσθησης όλων μαζί, δεν έχω αντίρρηση, δεν μπορώ να ξέρω. Αν μιλάτε καθαρά για την εικόνα, πραγματικά δεν το βλέπω.
Arkin Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Ειλικρινά, προσπαθώ να τα δω αυτά τα visuals, αλλά δεν... Πιο πίσω (ή σε άλλο νήμα) είχε μια εικόνα με το πτώμα πάνω στο τραπέζι κι αναρωτιέμαι αν αυτή η γυαλιστερή πλαστικουρα και οι αστείοι νερόλακοι στο έδαφος δικαιολογούν τον ενθουσιασμό που διαβάζω παντού. Αν αναφέρεστε σε σκηνογραφία συνολικά, σε αποτέλεσμα αίσθησης όλων μαζί, δεν έχω αντίρρηση, δεν μπορώ να ξέρω. Αν μιλάτε καθαρά για την εικόνα, πραγματικά δεν το βλέπω. Σαν συνολο και σε ατμοσφαιρα ειναι οτι καλυτερο εχουμε δει νομιζω. Ακομα και το Days Gone που για μενα ειχε τα top γραφικα σε δασος που ειχα δει μεχρι σημερα μενει πισω κυριως σε πυκνοτητα βλαστησης και φωτισμο. Τωρα για πιο μετα δεν ξερω οσοι το προχωρησαν ας γραψουν τι γινεται με κτηρια πολεις κτλ. Spoiler 1 1
akoinonitos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Γενικα και εγω δεν τρελαθηκα με μια πρωτη εικονα που ειχα χθες. Περα απο το global illumination και γενικα τους φωτισμους του παιχνιδιου που ειναι πολυ καλοι στο υπολοιπο μου φανηκε απλα οκ. Τα textures στο δασος μετρια. Ισως το rt ειναι αυτο που εντυπωσιαζει στο game και καλυπτει τις οποιες αλλες "αδυναμιες" στην εικονα. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2023 από akoinonitos
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Το clutter είναι που κάνει την διαφορα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Arkin είπε Οχι βρειτε μου πια εικονα ειναι με DLAA και πια με DLSS Performance Preset C. Ειναι με zoom και οι 2 εικονες 6 φορες. Η δεύτερη είναι με DLAA, φαίνονται πιο καθαρά τα μαλλιά για παράδειγμα. Και στα textures στο δέντρο φαίνεται η διαφορά..Βέβαια οκ, το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό για DLSS P. 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Τελικά είναι game ή benchmark; Εσύ πάρε κάρτα να απολαύσεις το αριστούργημα της Remedy. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2023 από Psycho_Warhead
phanispal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Εσύ πάρε κάρτα να απολαύσεις το αριστούργημα της Remedy. Πρέπει να αλλάξω και MB/CPU/RAM γιατί με 3770Κ τι κάρτα να πάρω. Το κοιτάω όμως.
tommybertsen Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δοκίμασα το Game σε 1080Ti (στο PC της γυναίκας) με τα πάντα στο Low. Μιας και ένας φίλος χαρακτήρισε το παιχνίδι "σαν ταινία", είναι εξαιρετικό το cinematic experience που λαμβάνεις με παλαιότερες κάρτες
Πέτρος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Offtopic, μην ασχολείστε. Spoiler Ξεκόλλα με τις ειδοποιήσεις σου.
Arkin Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 40 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Η δεύτερη είναι με DLAA, φαίνονται πιο καθαρά τα μαλλιά για παράδειγμα. Και στα textures στο δέντρο φαίνεται η διαφορά..Βέβαια οκ, το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό για DLSS P. Εσύ πάρε κάρτα να απολαύσεις το αριστούργημα της Remedy. Η δευτερη ειναι με DLSS Performance η πρωτη ειναι με DLAA.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα