chrisde Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 18 λεπτά πριν, Arkin είπε Κομπλε ναι προς στιγμήν νόμιζα ότι υπήρχε κάποιο bug και έμενε κλειστό το FG δεν μου έβγαιναν τα νούμερα. Επίσης τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ των presets του dlss? Γνώριζα ότι σε επιδόσεις δεν είχαν διαφορά πέρα από κίνηση και ποιότητα εικόνας. Θα δοκιμάσω dlss b με το τελευταίο dll στην ίδια σκηνή αργότερα και επανέρχομαι με stock την κάρτα. Είναι το πιο βαρύ σημείο. Γενικά με 60+ fps παίζετε άνετα το παιχνίδι. Σίγουρα πήρες λίγα fps και με το κλείσιμο των vignette dof και lens. Τί fov εβαλες στο ini? Το 100 110 θεωρώ ιδανικό. Κομπλε ναι προς στιγμήν νόμιζα ότι υπήρχε κάποιο bug και έμενε κλειστό το FG δεν μου έβγαιναν τα νούμερα. Επίσης τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ των presets του dlss? Γνώριζα ότι σε επιδόσεις δεν είχαν διαφορά πέρα από κίνηση και ποιότητα εικόνας. Θα δοκιμάσω dlss b με το τελευταίο dll στην ίδια σκηνή αργότερα και επανέρχομαι με stock την κάρτα. Είναι το πιο βαρύ σημείο. Γενικά με 60+ fps παίζετε άνετα το παιχνίδι. Σίγουρα πήρες λίγα fps και με το κλείσιμο των vignette dof και lens. Τί fov εβαλες στο ini? Το 100 110 θεωρώ ιδανικό. Dof δεν κλείνω σε κινηματογραφικα παιχνίδια, μου αρέσει. Τα άλλα δεν δίνουν κάτι ιδιαίτερο σε fps. Για fov δεν ξέρω θέλω και τη γνώμη σου, είμαι ανάμεσα σε 1.0 (default) και 1.5 (η κάμερα φτάνει ως τους αστραγάλους της τύπισσας που μου φαίνεται λίγο too much). Θέλω να δοκιμάσω και dldsr να δω τι ψάρια θα πιάσω με dlss b και p. 1
Arkin Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 17 λεπτά πριν, chrisde είπε Dof δεν κλείνω σε κινηματογραφικα παιχνίδια, μου αρέσει. Τα άλλα δεν δίνουν κάτι ιδιαίτερο σε fps. Για fov δεν ξέρω θέλω και τη γνώμη σου, είμαι ανάμεσα σε 1.0 (default) και 1.5 (η κάμερα φτάνει ως τους αστραγάλους της τύπισσας που μου φαίνεται λίγο too much). Θέλω να δοκιμάσω και dldsr να δω τι ψάρια θα πιάσω με dlss b και p. Όπως το είδα στις φωτογραφίες που ανέβασες μου αρέσει πολύ το fov είναι όσο όσο το default παρά είναι κλειστό το κάδρο και πνίγετε η εικόνα σε 21:9. Νόμιζα βάζεις νούμερο πχ 70 90 100 όπως είναι στα slider. Σε μισή ωρίτσα θα κάνω δοκιμές να ξανά δω και τα fps σε stock γιατί έπεσα μέχρι 43 σε γρήγορη κίνηση εκεί με το πτώμα σε stock 46 47 παλι είναι 48% διαφορά με 4080 που έπεσες στα 70 το πιο χαμηλά που ειναι μεγάλη η διαφορά. Θα κλείσω μόνο vignette και lens από το ini όχι dof αφού το κράτησες ανοιχτό. 1
enable_your_mind Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Το παιχνιδι ειναι πολυ ωραιο μεχρι τωρα παντως , με παρα πολυ ωραια ατμοσφαιρα..Δεν ειμαι και τρελος φαν αυτου του ειδους .. αλλα εδω στις 3 ωρες που ειμαι , το ευχαριστιεμαι και δεν ειναι τρομακτικο παντως , αλλα κυριως σε κανει τσιτα σε σημεια αλλα δεν με χαλαει
Sprou Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Σε normal difficulty και gamepad υπάρχει μια αυξημένη δυσκολία στις μάχες.Ειδικα στα wolfs και εχθρούς που δε βοηθάει το light έχω καταναλώσει αρκετά ammo με αποτέλεσμα να το βάζω στα πόδια..γενικά πέφτουν δύσκολα και το dodge και τα flares αποδεικνύονται αρκετές φορές πολύτιμα. Ένα άλλο ψιλομελανό σημείο είναι το save. Για τις πρώτες ώρες ενασχόλησης μου τα ανωτέρω.
chrisde Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Dldsr 1.75+dlss p, μακράν η καλύτερη εικόνα αλλά πέφτουν πολύ τα fps... To fov είναι 1,0 (default) Με fov 1.3 Με fov 1.5 Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2023 από chrisde 1
ultraex2003 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) ryzen 5700x /6700xt/1440 p /fsr 2 quality /high preset drivers 23.10.2 + msi afterburner με gpu busy Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2023 από ultraex2003 2
giout21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Παίδες καλησπέρα με R5 3600 και RX570 ούτε από μακριά έτσι; Προσοχή τι απαντήσεις θα μου δώσετε είμαι και μεγάλο παιδί.
Arkin Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, giout21 είπε Παίδες καλησπέρα με R5 3600 και RX570 ούτε από μακριά έτσι; Προσοχή τι απαντήσεις θα μου δώσετε είμαι και μεγάλο παιδί. Με 570 και σε 1920x1080 να παιξεις με fsr performance στα 240p αναλυση και ολα low θα εχεις 2-3fps.
Arkin Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 53 λεπτά πριν, chrisde είπε Dldsr 1.75+dlss p, μακράν η καλύτερη εικόνα αλλά πέφτουν πολύ τα fps... To fov είναι 1,0 (default) Με fov 1.3 Με fov 1.5 Μετραει ασχημα το μεγαλυτερο fov και σιγουρα καθαριζει η εικονα με srgb+65-70% φωτεινοτητα. Δοκιμασα το τελευταιο dll απο το dlss και με το dlss tweak εβαλα preset b αλλα εχει ιδια fps με αυτο που ειχα. 52 fps στο ιδιο σημειο με σενα θα δοκιμασω και τα αλλα presets μηπως καποιο αλλο δινει τα 10fps boost. 1
Sprou Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Ρε μλκς πραγματικά παίρνετε master στο performance 😂
Arkin Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Οχι βρειτε μου πια εικονα ειναι με DLAA και πια με DLSS Performance Preset C. Ειναι με zoom και οι 2 εικονες 6 φορες. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2023 από Arkin
7nisiotis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 59 minutes ago, giout21 said: Παίδες καλησπέρα με R5 3600 και RX570 ούτε από μακριά έτσι; Προσοχή τι απαντήσεις θα μου δώσετε είμαι και μεγάλο παιδί. YouTube walkthrough καλύτερα. Χωρίς πλάκα. Εδώ σκέφτομαι αν θα το τρέξω γω με 3070. Γενικά δε ρίχνω και εύκολα γραφικά πια.. 3 minutes ago, Arkin said: Οχι βρειτε μου πια εικονα ειναι με DLAA και πια με DLSS Performance Preset C. Ειναι με zoom και οι 2 εικονες 6 φορες. Spoiler Αυτή στο σποιλ -> DLSS PERFORMANCE ?
Arkin Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε YouTube walkthrough καλύτερα. Χωρίς πλάκα. Εδώ σκέφτομαι αν θα το τρέξω γω με 3070. Γενικά δε ρίχνω και εύκολα γραφικά πια.. 2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε YouTube walkthrough καλύτερα. Χωρίς πλάκα. Εδώ σκέφτομαι αν θα το τρέξω γω με 3070. Γενικά δε ρίχνω και εύκολα γραφικά πια.. Αυτή στο σποιλ -> DLSS PERFORMANCE ? Και ομως αυτη στο spoiler ειναι με DLAA σαν native δηλαδη. Τρελο ετσι? Στη μια εχω 30fps στην δευτερη 60fps και ναι λογο dlss sharpenning και λιγο πιο καθαρη εικονα σε σημεια. Εχουν κανει τρελη δουλεια 3.5.10 εκδοση dll και preset C με dlsstweak. 1
Sprou Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Arkin είπε Οχι βρειτε μου πια εικονα ειναι με DLAA και πια με DLSS Performance Preset C. Ειναι με zoom και οι 2 εικονες 6 φορες. Έφαγα και εγώ κάμποση ώρα να παίζω μεταξυ dlaa vs dlss q με το dlaa να το θεωρώ ελαφρώς καλύτερο οπτικά.ελαχιστη πιο καθαρη image.λογω sharpness ίσως. Δε μπορώ να καταλάβω ποια είναι αυτή με το dlaa διότι είναι αμελητέα η διαφορά όχι όμως στα fps.. Το dlss σώζει ,προσκυνάω! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα