Προς το περιεχόμενο

Alan Wake 2 [PC]☕

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Sprou είπε

Πέρα απο τα γραφικά ο πρώτος λόγος κατεμε για να αγοράσεις το game ειναι το story,το περιβάλλον και η ατμόσφαιρα αν είσαι λάτρης του εν λόγω και γενικά survival horror.

Ο τρόπος που τα συνδέει και συνεχίζει από το πρώτο και όλο αυτό με τα cases,clues κτλ είναι adorable.

Παίδες το παιχνίδι είναι must play από τις λίγες ώρες που έχω.

Συμφωνω στο ακεραιο!

Απο τα πιο immersive παιχνιδια ever κατα τη γνωμη μου...

• Like 3
  • Απαντ. 702
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα με κάνετε να το πάρω και ακόμα δεν έχω τελειώσει το πρώτο. 

Παίζει να δούμε σε προσφορά την deluxe γύρω στα Χριστούγεννα ή είναι πολύ νέος τίτλος για προσφορά;

Δημοσ.
13 minutes ago, Nik1239 said:

Παίζει να δούμε σε προσφορά την deluxe γύρω στα Χριστούγεννα ή είναι πολύ νέος τίτλος για προσφορά;

ΠΩΣ μπορεί να το ξέρει κανείς αυτό?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Είχα παίξει το original αλλά δεν το είχα τερματίσει. Ο τύπος εδώ ισχυρίζεται ότι για να καταλάβεις τί πραγματικά συμβαίνει στην ιστορία του Alan πρέπει να έχεις παίξει το original και το Control διαφορετικά είναι σα να ξεκινάς το σενάριο από την τρίτη σεζόν μίας σειράς. Ισχύει; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το παιχνίδι έχει καταφέρει να κρατήσει εμένα (που δεν είμαι φαν του είδους ούτε καν) στο 100% τις 6 ώρες που έχω παίξει μέχρι στιγμής, δεν μπορώ να φανταστώ πόσο θα γουστάρει ένας λάτρης των horror. Παιδιά εξαιρετική ατμόσφαιρα, πολύ καλή ιστορία, μην το σκέφτεστε χωθείτε άφοβα. Και είμαστε ακόμα στην αρχή...

53 λεπτά πριν, Zus είπε

Είχα παίξει το original αλλά δεν το είχα τερματίσει. Ο τύπος εδώ ισχυρίζεται ότι για να καταλάβεις τί πραγματικά συμβαίνει στην ιστορία του Alan πρέπει να έχεις παίξει το original και το Control διαφορετικά είναι σα να ξεκινάς το σενάριο από την τρίτη σεζόν μίας σειράς. Ισχύει; 

Προσωπικά είδα δυο δεκαπεντάλεπτα βίντεο στο youtube για την ιστορία του πρώτου με τα DLC και του Control για να είμαι κάπως στο κλίμα και χώθηκα. Δεν έχω πρόβλημα μέχρι στιγμής να ακολουθήσω το σενάριο. Αν έχω χάσει κάποια κομμάτια ή αν δεν πιάσω κάνα easter egg ΟΚ δεν χάθηκε ο κόσμος.

Επεξ/σία από iazriel
  • Like 2
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Zus είπε

H Epic έβγαλε video μερικών λεπτών που εξηγεί ακριβώς τι έγινε στο πρώτο σε περίπτωση που το χρειάζεται κάποιος.
Εγώ είχα αφήσει στα μισά το 1ο για διάφορους τότε λόγους και τώρα που έχω παίξει το 2ο κανένα τετράωρο και έχοντας δει το βίντεο της Επικ, είμαι απόλυτα καλυμμένος για το τι βλέπω και μαθαίνω. Σκέφτομαι να τελειώσω το 2ο και καπάκι να ξεκινήσω το 1ο πάλι.

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, just_a_dude είπε

Πάντως το game ακόμη και σε raster έχει μια μορφή software ray tracing, γι' αυτό είναι τόσο βαρύ.

Τελικά όντως αυτό συμβαίνει. Το άκουσα και στην ανάλυση του Digital Foundry. Χρησιμοποιεί signed distance fields όπως και η UE5 σε Lumen. Αλλά και πάλι. Υποτίθεται ότι αυτές οι τεχνικές είναι πιο light.

Στην παρούσα φάση το PT είναι ελαττωματικό(παλιοί drivers 537.13, 960p true res, high preset raster με PT max και μετά με σκέτο RT maxed):

Spoiler

spacer.png

Spoiler

spacer.png

Γυαλάδα στο πάτωμα στα αριστερά της πρωταγωνίστριας και σκιάσεις γενικότερα.

Δημοσ.

Μέχρι να βγουν κάποια Patch και να πέσει ελαφρώς η τιμή του, σκέφτομαι να χτυπήσω το Remaster του πρώτου τώρα που έχει φτάσει κάτω από 10€. Έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από τότε που έπαιξα το έπος και δεν είμαι λάτρης των recap videos.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...