_Theo_ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 15 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Ε πάντα θα υπάρχουν κάποια games που είναι πιο μπροστά απ' το hardware. Πάντα συνέβαινε αυτό. Και μόλις βγήκε το game, ας δούμε και κάνα patch πρώτα. Θα φτιάξει με τα patch μωρέ, το θέμα είναι πόσο. Ελπίζω να γίνει ότι έγινε και με το TLOU. 1
ougxar Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Το οτι κανει 1200 η 4080 δε φταιει η remedyτα παραπονα στον δημαρχο,,αυτη ειναι η νεα πραγματικοτητα για τετοιους τιτλους πλεον,το game ειναι πολυ πιο μπροστα απο οποιοδηποτε αλλο αυτη τη στιγμη 3
Tambas91 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, pirmen56 είπε Δεν σώζουν κόσμο τα 68fps με FG. Το FG για να δώσει αίσθηση χειρισμού και ροής καρέ παρόμοια με 60fps+VRR θέλει το λιγότερο 80fps. Το game είναι fail στην παρούσα φάση. Χωρίς να φτάνει ούτε το 1/3 της ποιότητας των UE5 demos σε 2080Ti, με βάση τα όσα έχω δει σε vids. κοκκινοφρουρος και εσύ?? μη τα λες αυτά γιατί κάποιοι βγάζουν σπυριά...ούτε latency έχει ούτε τίποτα απλά είσαι ευαίσθητος 1
DrFreeman Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 17 minutes ago, Tambas91 said: κοκκινοφρουρος και εσύ?? μη τα λες αυτά γιατί κάποιοι βγάζουν σπυριά...ούτε latency έχει ούτε τίποτα απλά είσαι ευαίσθητος Εντάξει, σε τελική ανάλυση στην ίδια κατεύθυνση το πάει και η AMD, έστω με κάποια καθυστέρηση. Το FSR 3 υπόσχεται παρόμοια πράγματα... 1 hour ago, _Theo_ said: Σωστά. Αλλά άμα είναι να περιμένουμε να κυκλοφορήσει η σειρά RTX 5000 για να παιχτεί με απλώς ανεκτά καρέ κάτι δεν πήγε καλά. Λογικά θα κυκλοφορήσουν patches οπότε αναμένουμε. Θεωρώ πως θα βελτιωθεί με patching και νέους drivers σε σημαντικό ή έστω υπολογίσιμο βαθμό. Ακόμη καλά καλά δεν κυκλοφόρησε.
panagiotis54 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 οκ κομμενα τα memes για το crysis.... 1
iazriel Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Εγώ πάντως δεν έχω κάποιο θέμα με το FG ειδικά στο συγκεκριμένο game. Αν το συγκρίνω δε με τα 30-40 fps που έχω χωρίς αυτό, είναι πραγματικά game changer. Ίσως δεν είμαι τόσο ευαίσθητος αλλά μια χαρά τη βλέπω την κίνηση, το ποντίκι αποκρίνεται επίσης καλά, δεν βλέπω κάποιο μειονέκτημα, ίσα ίσα. 1
7nisiotis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 3 hours ago, _Theo_ said: Θα φτιάξει με τα patch μωρέ, το θέμα είναι πόσο. Ελπίζω να γίνει ότι έγινε και με το TLOU. Δε γίνονται τέτοια "θαύματα". Εκεί ήταν εντελώς διαφορετική περίπτωση..! 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Άντε βγάλτε το Max Payne remake τώρα με αυτή τη μηχανή γραφικών να γίνει πανωλεθρία στο Μιλάνο. 1
MSSB Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, ήθελα να μοιραστώ και τη δική μου εμπειρία με το παιχνίδι όσων αφορά το performance. Η πρώτη εικόνα είναι ultra settings - native res - RTX OFF όλα H δεύτερη εικόνα είναι ultra settings - native res - RTX ultra Η τρίτη εικόνα είναι όλα low - native res - RTX OFF 3090 Ti - 12700k - 2K οθόνη Για να παίξω και να το χαρώ πρέπει να ρίξω και άλλο τα settings από το ultra ή να αλλάξω το native res που δεν θέλω να το κάνω γιατί θολώνει... Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2023 από MSSB typos
Sprou Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Επιτέλους ένα game που αξιοποιεί τα λεφτά που έδωσες για το rig σου. Ότι καλύτερο έχω δει σε visuals τα τελευταία χρόνια. 3
MSSB Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Graphic wise - AMAZING though... Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2023 από MSSB 2
kostiger Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επιστροφη στο Bright Falls 13 χρονια μετα.. Το παιχνιδι ειναι πανεμορφο. Τρομερη λεπτομερεια παντου, οντως σπρωχνει το φακελο(sic) στα γραφικα. Πολυ σταθερο performance και το frame generation πολυ καλο, σε αντιθεση με αλλους τιτλους που εδειχνε πολυ το latency. Mε το συστημα της (κρυμμενης) υπογραφης μου ολα τερμα, dlss quality, rt on με κλειστο path tracing, εχω 70 με 80 καρε στα 3440*1440 στο δασος και 80 με 90 οταν εφτασα στην πολη. p.s. To Afterburner στην 1η φορτωση δημιουργησε και σε μενα προβλημα και το εκλεισα. Απο τον μετρητη της οθονης παρακολουθουσα το framerate.. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2023 από kostiger 6
Arkin Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Βαρουτσικο το Alan Wake 2 και δεν ξερω αν αντικατοπτριζει αυτο που βλεπουμε τουλαχιστον στα εξωτερικα πλανα. Παρακατω κατα σειρα native/dlss quality/balanced/performance/no tracing dlss quality. Οι πρωτες 4 ειναι με path tracing ολα δεξια και ολες με FG στα 3440x1440. Ωραια τα γραφικα αλλα ισως κατι να με χαλαει δεν ξερω αναλογικα παντα και με αυτο που βλεπουμε. Με path tracing παντως+fg+dlss balanced παιζετε μια χαρα μιας και ειναι τερμα slow paced στην αναλυση που ειμαι με την 4070ti. Μια συγκριση με τον κοσμο του Days Gone απλα για τα πρακτικα μιας και στα 2 εχουμε ζουγκλα. Η τελευταια ειναι απο rage 2 επισης ζουγκλα. Spoiler 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα