DrFreeman Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Το DLSS σώζει κόσμο. Ειδικά σε συνδυασμό με FG. Στα games όπου δεν δημιουργούνται προβλήματα gameplay ασφαλώς. 1
just_a_dude Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Από gameplay τι λέει; Είναι ένα Control στο δάσος ή έχει και άλλα πράγματα;
iazriel Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δεν προχώρησα μπήκα ίσα ίσα να το στήσω να βγάλω και κανα scnshot και έφυγα. Γενικά δεν είμαι του είδους, ούτε control έχω παίξει ούτε το πρώτο AW. Aυτό θέλω να το δω αφενός για τα γραφικά αφετέρου για την ατμόσφαιρα που τουλάχιστον στην εισαγωγή ήταν πολύ δυνατή, φαίνεται αρκετά cinematic. 24 λεπτά πριν, DrFreeman είπε Το DLSS σώζει κόσμο. Ειδικά σε συνδυασμό με FG. Στα games όπου δεν δημιουργούνται προβλήματα gameplay ασφαλώς. Αυτό ακριβώς. Θα δω αν μπορώ να το παίξω με DLAA και FG αλλιώς DLSS Q + FG και είμαστε πρώτοι μάγκες.
7nisiotis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, just_a_dude said: Από gameplay τι λέει; Είναι ένα Control στο δάσος ή έχει και άλλα πράγματα; Το 1ο δε το χεις παίξει Γιάννη; Καλά γω με τη 3070 μάλλον από το YouTube θα το δω... ε δε λέει να το παίξω σε 480p 😆
_Theo_ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, iazriel είπε Δεν προχώρησα μπήκα ίσα ίσα να το στήσω να βγάλω και κανα scnshot και έφυγα. Γενικά δεν είμαι του είδους, ούτε control έχω παίξει ούτε το πρώτο AW. Και το πρώτο είναι πολύ καλό και το American nightmare. Αν και το δεύτερο είναι πολύ σύντομο. 3
just_a_dude Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Μπα το πρώτο όχι. Δοκίμασα να το παίξω αλλά με κούρασε πολύ η κάμερα που είναι στραβή. Θα το δω στο YT.
_Theo_ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 PSA: Alan Wake II Runs on Older GPUs, Mesh Shaders not Required
iazriel Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 3 θεματάκια με το παιχνίδι μέχρι στιγμής. Στην αρχή δεν ξεκινούσε, μου έβγαζε ένα μήνυμα να κλείσω 3rd party overlays. Έκλεισα RTSS και AB, φόρτωσε μια φορά κανονικά το παιχνίδι πρώτη φορά και από τότε δεν ξαναέβγαλε θέμα. Δεύτερο, που μάλλον έχει να κάνει με τον epic launcher και τα cloud saves, έστω ότι κλείνετε το παιχνίδι και θέλετε να το ξανανοίξετε αμέσως. Σας πετάει μήνυμα πως το παιχνίδι ήδη τρέχει και δεν ξανανοίγει. Αν κλείσετε τον epic launcher θα ανοίξει κανονικά. Τέλος, κάθε φορά που αρχίζει το παιχνίδι, φτάνει μέχρι το logo της Epic, κλείνει και ξανατρέχει από την αρχή, φορτώνοντας κανονικά. Δεν έχω ιδέα γιατί το κάνει αυτό.
just_a_dude Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 44 λεπτά πριν, _Theo_ είπε PSA: Alan Wake II Runs on Older GPUs, Mesh Shaders not Required Πάντως δεν είχαν πει ότι δεν θα τρέχει, είπαν ότι δεν θα είναι supported 2
pirmen56 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, DrFreeman είπε Το DLSS σώζει κόσμο. Ειδικά σε συνδυασμό με FG. Στα games όπου δεν δημιουργούνται προβλήματα gameplay ασφαλώς. Δεν σώζουν κόσμο τα 68fps με FG. Το FG για να δώσει αίσθηση χειρισμού και ροής καρέ παρόμοια με 60fps+VRR θέλει το λιγότερο 80fps. Το game είναι fail στην παρούσα φάση. Χωρίς να φτάνει ούτε το 1/3 της ποιότητας των UE5 demos σε 2080Ti, με βάση τα όσα έχω δει σε vids. Ενώ στο raster τα hw reqs παίρνουν κεφάλια, τουλάχιστον όλο το πακέτο με PT δεν απέχει πολύ από αυτά που βλέπουμε στο CP77(με σχεδόν τα πάντα path traced βέβαια). 2
DrFreeman Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Just now, pirmen56 said: Δεν σώζουν κόσμο τα 68fps με FG. Το FG για να δώσει αίσθηση χειρισμού και ροής καρέ παρόμοια με 60fps+VRR θέλει το λιγότερο 80fps. Το game είναι fail στην παρούσα φάση. Χωρίς να φτάνει ούτε το 1/3 της ποιότητας των UE5 demos σε 2080Ti, με βάση τα όσα έχω δει σε vids. Ενώ στο raster τα hw reqs παίρνουν κεφάλια, τουλάχιστον όλο το πακέτο με PT δεν απέχει πολύ από αυτά που βλέπουμε στο CP77(με σχεδόν τα πάντα path traced βέβαια). Tα tech demos είναι ακριβώς αυτό: επιδείξεις γραφικών. Σκηνοθετημένες, υπολογισμένες με τις απολύτως βασικές προσθήκες. Δεν έχουν από πίσω ένα ολόκληρο game με τους περιορισμούς όλων των υπόλοιπων assets και τα προβλήματα που αυτό επιφέρει. Οσον αφορά το FG βλέπω διαφορετικές απόψεις για διαφορετικά games. Διάβασα παράπονα για το Diablo 4, σε άλλα games όμως δεν είναι αισθητή η παρουσία του. Μπορείς πάντα να παίξεις με τα settings για να βρεις μια χρυσή τομή. Δεν διαφωνώ πως ένα game που κινείται στην αιχμή της τεχνολογίας γραφικών υιοθετώντας όλα τα τελευταία standards, θα βγάλει αρκετό κόσμο από το κοινό του. Και με το Crysis το ίδιο είχε συμβεί.
_Theo_ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 14 λεπτά πριν, DrFreeman είπε Tα tech demos είναι ακριβώς αυτό: επιδείξεις γραφικών. Σκηνοθετημένες, υπολογισμένες με τις απολύτως βασικές προσθήκες. Δεν έχουν από πίσω ένα ολόκληρο game με τους περιορισμούς όλων των υπόλοιπων assets και τα προβλήματα που αυτό επιφέρει. Οσον αφορά το FG βλέπω διαφορετικές απόψεις για διαφορετικά games. Διάβασα παράπονα για το Diablo 4, σε άλλα games όμως δεν είναι αισθητή η παρουσία του. Μπορείς πάντα να παίξεις με τα settings για να βρεις μια χρυσή τομή. Δεν διαφωνώ πως ένα game που κινείται στην αιχμή της τεχνολογίας γραφικών υιοθετώντας όλα τα τελευταία standards, θα βγάλει αρκετό κόσμο από το κοινό του. Και με το Crysis το ίδιο είχε συμβεί. Σωστά. Αλλά άμα είναι να περιμένουμε να κυκλοφορήσει η σειρά RTX 5000 για να παιχτεί με απλώς ανεκτά καρέ κάτι δεν πήγε καλά. Λογικά θα κυκλοφορήσουν patches οπότε αναμένουμε. 1
just_a_dude Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Ή απλά ρίχνεις settings. Τα Max settings είναι για τις max κάρτες και ακόμη και εκεί θες upscaling. Και κατά τη γνώμη μου έτσι θα πρέπει να είναι. Να υπάρχει scaling. Άλλωστε και στα medium μια χαρά δείχνει, τουλάχιστον απ' τα βίντεο. 2 1
7nisiotis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 35 minutes ago, just_a_dude said: Ή απλά ρίχνεις settings. Τα Max settings είναι για τις max κάρτες και ακόμη και εκεί θες upscaling. Και κατά τη γνώμη μου έτσι θα πρέπει να είναι. Να υπάρχει scaling. Άλλωστε και στα medium μια χαρά δείχνει, τουλάχιστον απ' τα βίντεο. Και σε 4080 settings ρίχνεις ενώ δεν θα έπρεπε σε 1200€ κάρτα 1
just_a_dude Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε Και σε 4080 settings ρίχνεις ενώ δεν θα έπρεπε σε 1200€ κάρτα Ε πάντα θα υπάρχουν κάποια games που είναι πιο μπροστά απ' το hardware. Πάντα συνέβαινε αυτό. Και μόλις βγήκε το game, ας δούμε και κάνα patch πρώτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα