Προς το περιεχόμενο

Alan Wake 2 [PC]☕

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 702
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Guys, τι ώρα ανοίγει το παιχνίδι τοπική ώρα; Ξέρουμε;

Nevermind. 00.00 Παρασκευή Eastern Time (07.00 τοπική ώρα) 

Επεξ/σία από MSSB
Δημοσ.

Πάντως πρέπει να περιμένατε το παιχνίδι πως και πως για να είστε διατεθειμένοι να το παίξετε στο τρισάθλιο Epic. Καλό κουράγιο. Εγώ που δεν είμαι φαν θα περιμένω να έρθει στο Steam (αν έρθει ποτέ).

Δημοσ.

Κοίταξε, σχετικό είναι. 

Ούτε εγώ στηρίζω επικ αλλά το θέμα είναι ότι πολλά παιχνίδια δεν είναι time exclusive αλλά σκέτο exclusive. Οπότε ή θα περιμένεις να το στο φέρει δώρο ο θείος σου στις γιορτές ή θα το αγοράσεις από επικ.

Δημοσ.
3 minutes ago, MSSB said:

Κοίταξε, σχετικό είναι. 

Ούτε εγώ στηρίζω επικ αλλά το θέμα είναι ότι πολλά παιχνίδια δεν είναι time exclusive αλλά σκέτο exclusive. Οπότε ή θα περιμένεις να το στο φέρει δώρο ο θείος σου στις γιορτές ή θα το αγοράσεις από επικ.

Τι εννοείς; 

Κάθε μέρα γιορτή δεν έχουμε; 

😆

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, seithan είπε

Τι εννοείς; 

Κάθε μέρα γιορτή δεν έχουμε; 

😆

Καλά, κάθε μέρα Κυριακή για μερικούς, εννοείται 😅

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, MSSB είπε

Κοίταξε, σχετικό είναι. 

Το συγκεκριμένο είναι αποκλειστικά στο Epic; Αν ναι, τότε αναγκαστικά αγορά από κλειδάδικο μόλις πέσει στα 30 €.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, _Theo_ είπε

Το συγκεκριμένο είναι αποκλειστικά στο Epic; Αν ναι, τότε αναγκαστικά αγορά από κλειδάδικο μόλις πέσει στα 30 €.

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου στο Twitter όταν ρωτήθηκαν από έναν χρήστη αν θα έρθει Steam και είχαν απαντήσει αρνητικά.. 🤷

Στα κλειδάδικα αυτή τη στιγμή έχει απλώς 5ε λιγότερο από την Epic, οπότε προς το παρόν δεν βλέπω λόγο να αγοράσω από εκεί. Αν με το καλό βγάλουν καμιά προσφορά τις γιορτές που έρχονται, το τσιμπάς από το official store. 

Πάντως ήθελα την deluxe για τα επερχόμενα dlc, αλλά νομίζω 70ε δεν έχω διάθεση να δώσω χωρίς να έχω παίξει καν το main game. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MSSB είπε

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου στο Twitter όταν ρωτήθηκαν από έναν χρήστη αν θα έρθει Steam και είχαν απαντήσει αρνητικά.. 🤷

Στα κλειδάδικα αυτή τη στιγμή έχει απλώς 5ε λιγότερο από την Epic, οπότε προς το παρόν δεν βλέπω λόγο να αγοράσω από εκεί. Αν με το καλό βγάλουν καμιά προσφορά τις γιορτές που έρχονται, το τσιμπάς από το official store. 

Πάντως ήθελα την deluxe για τα επερχόμενα dlc, αλλά νομίζω 70ε δεν έχω διάθεση να δώσω χωρίς να έχω παίξει καν το main game. 

70 ευρά για γραμμικό Single Player παιχνίδι; No way...

Μόλις τώρα, just_a_dude είπε

Η Epic δεν θα βάλει κάνα 15 ευρω κουπόνι για τις γιορτές;

Και να βάλει δεν νομίζω να ισχύει για το παιχνίδι αυτό που κυκλοφόρησε τώρα... :-(

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν θα 'χει denuvo όπως δεν είχε το Control, άρα οι περισσότεροι που θα γράψουν εδώ δεν θα το αγοράσουν..

Αυτά τα παιχνίδια που είναι "tech demos"😋 είναι για να τα έχεις γνήσια με όλα τα official updates , patches τους.

Να ήταν κανά χαζοπαιχνίδο να την κάνεις την λαμογια.

• Like 3
Δημοσ.

Ρε σεις αν έχετε 4080/4090 αν είναι δυνατόν να μην το αγοράσετε....

Προσωπικά αν και συχαίνομαι το epic store το πήρα από green man gaming .  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...