azazil1190 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Πλησιάζει η μέρα για να λιωσουμε το ΣΚ 3
MSSB Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Guys, τι ώρα ανοίγει το παιχνίδι τοπική ώρα; Ξέρουμε; Nevermind. 00.00 Παρασκευή Eastern Time (07.00 τοπική ώρα) Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2023 από MSSB
_Theo_ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Πάντως πρέπει να περιμένατε το παιχνίδι πως και πως για να είστε διατεθειμένοι να το παίξετε στο τρισάθλιο Epic. Καλό κουράγιο. Εγώ που δεν είμαι φαν θα περιμένω να έρθει στο Steam (αν έρθει ποτέ).
MSSB Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Κοίταξε, σχετικό είναι. Ούτε εγώ στηρίζω επικ αλλά το θέμα είναι ότι πολλά παιχνίδια δεν είναι time exclusive αλλά σκέτο exclusive. Οπότε ή θα περιμένεις να το στο φέρει δώρο ο θείος σου στις γιορτές ή θα το αγοράσεις από επικ.
seithan Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 3 minutes ago, MSSB said: Κοίταξε, σχετικό είναι. Ούτε εγώ στηρίζω επικ αλλά το θέμα είναι ότι πολλά παιχνίδια δεν είναι time exclusive αλλά σκέτο exclusive. Οπότε ή θα περιμένεις να το στο φέρει δώρο ο θείος σου στις γιορτές ή θα το αγοράσεις από επικ. Τι εννοείς; Κάθε μέρα γιορτή δεν έχουμε; 😆
MSSB Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, seithan είπε Τι εννοείς; Κάθε μέρα γιορτή δεν έχουμε; 😆 Καλά, κάθε μέρα Κυριακή για μερικούς, εννοείται 😅
_Theo_ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, MSSB είπε Κοίταξε, σχετικό είναι. Ούτε εγώ στηρίζω επικ αλλά το θέμα είναι ότι πολλά παιχνίδια δεν είναι time exclusive αλλά σκέτο exclusive. Οπότε ή θα περιμένεις να το στο φέρει δώρο ο θείος σου στις γιορτές ή θα το αγοράσεις από επικ. Το συγκεκριμένο είναι αποκλειστικά στο Epic; Αν ναι, τότε αναγκαστικά αγορά από κλειδάδικο μόλις πέσει στα 30 €.
MSSB Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, _Theo_ είπε Το συγκεκριμένο είναι αποκλειστικά στο Epic; Αν ναι, τότε αναγκαστικά αγορά από κλειδάδικο μόλις πέσει στα 30 €. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου στο Twitter όταν ρωτήθηκαν από έναν χρήστη αν θα έρθει Steam και είχαν απαντήσει αρνητικά.. 🤷 Στα κλειδάδικα αυτή τη στιγμή έχει απλώς 5ε λιγότερο από την Epic, οπότε προς το παρόν δεν βλέπω λόγο να αγοράσω από εκεί. Αν με το καλό βγάλουν καμιά προσφορά τις γιορτές που έρχονται, το τσιμπάς από το official store. Πάντως ήθελα την deluxe για τα επερχόμενα dlc, αλλά νομίζω 70ε δεν έχω διάθεση να δώσω χωρίς να έχω παίξει καν το main game.
just_a_dude Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Η Epic δεν θα βάλει κάνα 15 ευρω κουπόνι για τις γιορτές;
_Theo_ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, MSSB είπε Κάπου είχε πάρει το μάτι μου στο Twitter όταν ρωτήθηκαν από έναν χρήστη αν θα έρθει Steam και είχαν απαντήσει αρνητικά.. 🤷 Στα κλειδάδικα αυτή τη στιγμή έχει απλώς 5ε λιγότερο από την Epic, οπότε προς το παρόν δεν βλέπω λόγο να αγοράσω από εκεί. Αν με το καλό βγάλουν καμιά προσφορά τις γιορτές που έρχονται, το τσιμπάς από το official store. Πάντως ήθελα την deluxe για τα επερχόμενα dlc, αλλά νομίζω 70ε δεν έχω διάθεση να δώσω χωρίς να έχω παίξει καν το main game. 70 ευρά για γραμμικό Single Player παιχνίδι; No way... Μόλις τώρα, just_a_dude είπε Η Epic δεν θα βάλει κάνα 15 ευρω κουπόνι για τις γιορτές; Και να βάλει δεν νομίζω να ισχύει για το παιχνίδι αυτό που κυκλοφόρησε τώρα... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δεν θα 'χει denuvo όπως δεν είχε το Control, άρα οι περισσότεροι που θα γράψουν εδώ δεν θα το αγοράσουν..
azazil1190 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 30 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν θα 'χει denuvo όπως δεν είχε το Control, άρα οι περισσότεροι που θα γράψουν εδώ δεν θα το αγοράσουν.. Αυτά τα παιχνίδια που είναι "tech demos"😋 είναι για να τα έχεις γνήσια με όλα τα official updates , patches τους. Να ήταν κανά χαζοπαιχνίδο να την κάνεις την λαμογια. 3
MSSB Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Πάμε άλλη μια Έχει έξοδα κάρτας;
noFEARgr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Ρε σεις αν έχετε 4080/4090 αν είναι δυνατόν να μην το αγοράσετε.... Προσωπικά αν και συχαίνομαι το epic store το πήρα από green man gaming .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα