Προς το περιεχόμενο

Alan Wake 2 [PC]☕

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποιο λάθος πρέπει να έχει γίνει στα specs. Τo medium 60άρι με την 3070 λογικά θα αναφέρεται σε 1440p. Δεν βγάζει κανένα νόημα διαφορετικά.

• Απαντ. 705
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως έγραψα πιο πίσω, αναμονή για τα reviews απο την εβδοομάδα που μας έρχεται.

Αλλιώς όποιος είναι αποφασισμένος για day one αγορά, το τσιμπάει από greenmangaming, και αν πριν το launch δει το παιχνιδι να έχει θέματα στα reviews, ακυρώνει.

Προσωπικά το πρώτο παιχνιδι δεν με ξετρέλανε, άρα είμαι γενικά στην αναμονη.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, naruto14 είπε

Κάποιο λάθος πρέπει να έχει γίνει στα specs. Τo medium 60άρι με την 3070 λογικά θα αναφέρεται σε 1440p. Δεν βγάζει κανένα νόημα διαφορετικά.

Άμα βάζεις medium και βλέπεις όμορφα γραφικά στην οθόνη σου μια χαρά ας παλεύει και η 4090 στα 1440p … το θέμα είναι μη βάζεις ultra και είναι μια μετριότητα και μισή …

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Άμα βάζεις medium και βλέπεις όμορφα γραφικά στην οθόνη σου μια χαρά ας παλεύει και η 4090 στα 1440p … το θέμα είναι μη βάζεις ultra και είναι μια μετριότητα και μισή …

Ο κάτοχος μιας 4090 δεν νομίζω να είναι και τόσο χαρούμενος με κάτι τέτοιο... Έχει δώσει 2000€+ :P

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, aetos1988 είπε

Ο κάτοχος μιας 4090 δεν νομίζω να είναι και τόσο χαρούμενος με κάτι τέτοιο... Έχει δώσει 2000€+ :P

και εγώ κάτοχος είμαι.. τη σημασία έχει όμως άμα βάζω medium και μου πέφτουν τα σαγόνια με αυτό που βλέπω στην οθόνη μου? ας μη μπορώ να παίξω ultra άμα το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από το red dead πχ ας παίξω έτσι!

• Like 2
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

και εγώ κάτοχος είμαι.. τη σημασία έχει όμως άμα βάζω medium και μου πέφτουν τα σαγόνια με αυτό που βλέπω στην οθόνη μου? ας μη μπορώ να παίξω ultra άμα το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από το red dead πχ ας παίξω έτσι!

Το καλύτερο θα ήταν να έπεφταν τα σαγόνια στα medium με μια RTX 4070 εκεί εντάξει παλεύεται αλλά μια κάρτα σαν την 4090 είναι κάπως. Χτυπάει άσχημα επειδή έδωσες τόσα λεφτά για 4k ultra. Αλλά ας περιμένουμε λίγο γιατί μπορεί να μην είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όπως φαίνεται.

• Like 2
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, aetos1988 είπε

Το καλύτερο θα ήταν να έπεφταν τα σαγόνια στα medium με μια RTX 4070 εκεί εντάξει παλεύεται αλλά μια κάρτα σαν την 4090 είναι κάπως. Χτυπάει άσχημα επειδή έδωσες τόσα λεφτά για 4k ultra. Αλλά ας περιμένουμε λίγο γιατί μπορεί να μην είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όπως φαίνεται.

μακάρι να φτιάχνονταν όλα τα παιχνίδια να εκμεταλλεύονταν τις κάρτες στο έπακρο και ας ζήταγαν και παραπάνω πόρους για το καλύτερο οπτικό κομμάτι το θέμα είναι ότι βλέπεις τη 4090 να λυγίζει στο starfield, lord of fallen κτλπ που δε τα λες και ουάου.. εγώ πάντως δε θα είχα πρόβλημα να έχω τι ρύθμιση στο medium αλλα να βλέπω την οθόνη και να ξερογλείφομαι

• Like 1
Δημοσ.
22 hours ago, zvarthangalos said:

Εντάξει δεν είμαστε παιδάκια πλέον να τσιμπάμε με τα specs.

Τα ίδια ειπώθηκαν και  για το Starfield και το κλάμα έτρεξε κορόμηλο.

Δημοσ.

Νιώθω κονσολάς όταν κάτι κυκλοφορεί εκτός Steam, λες και έχω ps και βγαίνει για Xbox ένα πράμα 🤣 τεσπα το πρώτο το έχω ακόμα σφραγισμένο σε collectors  edition 🤣 μπας και πιάνει τίποτα λεφτά? 👀🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4080+3700x τρελό κόμπο για μπουκάλι! #sorrynotsorry

Έχει να πέσει κλάμα όταν βγει το παιχνίδι! Του optimization το κάγκελο θα γίνει εδώ μέσα!

Έτσι ένα wild guess! 

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
18 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Έχει να πέσει κλάμα όταν βγει το παιχνίδι! Του optimization το κάγκελο θα γίνει εδώ μέσα!

Έτσι ένα wild guess! 

FG του δε ρεσκιου....

Σοβαρά, χτύπα έναν 5800x3d... Εκτός και αν σχεδιάζεις ολική αναβάθμιση ούτως ή άλλως.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Έτσι ένα wild guess! 

Bottleneck σε παιχνίδι με path-tracing που θέλει GPU κατά 90% ; Χλωμό..Με το Frame Generation εξαφανίζεται το bottleneck έτσι κι αλλιώς.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, chrisde είπε

Σοβαρά, χτύπα έναν 5800x3d... Εκτός και αν σχεδιάζεις ολική αναβάθμιση ούτως ή άλλως.

Λολ τι?

Γιατί μου λες να κάνω αναβάθμιση? Από πού βγαίνει αυτή η απάντηση? Τι συμπέρασμα είναι αυτό?

@Psycho_Warhead βρε λες?

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

Epic exclusive και legendary κάρτες όπως οι 1080 και οι 5700xt, οι οποίες παίζουν ακόμα τα πάντα στο high, δεν μπορούν ούτε καν να το ανοίξουν λόγω των mesh shaders. Φαντάσου να χρειάζεσαι σύστημα 1300ε για να παίξεις ένα linear horror game στο medium.

Καλή διάλυση. Θα είναι το τελευταίο Alan Wake.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...