Gakiaskar Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα έχω ένα προβλημα με το συγκεκριμένο πλυντήριο ρούχων του τίτλου και το πρόβλημα μου είναι ότι μυρίζει απαίσια και μου μυρίζουν και τα ρούχα έχω δοκιμάσει τα πάντα καθαριστικά κτλ όπως και τον αυτοκαθαρισμο που έχει το πλυντήριο συνεχίζει να μυρίζει Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει τι μπορεί να είναι;
Weiss Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δες το λάστιχο στην πόρτα μήπως έχει πιάσει μούχλα.
villasg Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ειναι τα νερα που μαζευονται στην αντλια και μενουν εκει στασιμα . Ανοιγεις φιλτρο κατω μπροστα να φυγουν τα νερα και καθαριζεις . Μετα κανεις καθαρισμο με σοδα https://www.youtube.com/watch?v=Z5p-x6r279I Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2021 από villasg
Gakiaskar Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Τα έχω κάνει όλα αυτά παιδιά και ακόμα συνεχίζει αυτή η έντονη μυρωδιά...
hp8 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Gakiaskar είπε Τα έχω κάνει όλα αυτά παιδιά και ακόμα συνεχίζει αυτή η έντονη μυρωδιά... δοκιμασετο και πες μας πλύσιμο χωρίς ρούχα Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2021 από hp8
nemom Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ΤΙΤΛΟΣ: Αναφορά σε κείμενο πρόβλημα σοβαρό έλεγα ότι χάλασε, τρέχουν νερά, επείγουσα ή καταστροφική ή επικύνδυνη βλάβη τέλος πάντων Αναφορά σε κείμενο μυρίζει απαίσια έλεγα βραχυκύκλωμα, κατόπιν των ανωτέρω Αναφορά σε κείμενο και μου μυρίζουν και τα ρούχα έχω δοκιμάσει τα πάντα καθαριστικά κτλ όπως και τον αυτοκαθαρισμο που έχει το πλυντήριο συνεχίζει να μυρίζει Α ΟΚ false alarm Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2021 από nemom 1
Gakiaskar Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 40 λεπτά πριν, hp8 είπε δοκιμασετο και πες μας πλύσιμο χωρίς ρούχα Το έχω κάνει και αυτό ακριβώς με σόδα και ξύδι αλλά και με το vanish το καθαριστικό για πλυντήριο
hp8 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Gakiaskar είπε Το έχω κάνει και αυτό ακριβώς με σόδα και ξύδι αλλά και με το vanish το καθαριστικό για πλυντήριο αν έχεις κάνει ολα αυτά που γραψαμε και ακόμα μυρίζει μάλλον ο βόας που χάθηκε είναι μέσα
Narayan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Αποσύνδεσε την πάροχη νερού και άσε την να τρέξει, το νερό που βγαίνει είναι καθαρό και άοσμο;
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Μου φαίνεται αδιανόητο να έχεις κάνει όλα αυτά και το πρόβλημα να επιμένει. Άσπρο ξύδι βάλε αρκετό και βάλτο να κάνει ένα μεγάλο πλύσιμο στους 80-90 βαθμούς χωρίς ρούχα φυσικά. Τελευταία λύση, κράτησε κάποια από τα ρούχα που μυρίζουν, βρες αν υπάρχει κάποιος ίσως τεχνικός ο οποίος να έρθει στο σπίτι και να μπορεί να σου πει τι φταίει από την μυρωδιά των ρούχων που θα μυρίσει και να σου προτείνει λύση. Διαφορετικά, μένεις όπως είσαι η παίρνεις νέο πλυντήριο.
villasg Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Gakiaskar είπε Το έχω κάνει και αυτό ακριβώς με σόδα και ξύδι αλλά και με το vanish το καθαριστικό για πλυντήριο Λυστο απο πισω και πανω και βγαλε το ποντικι που εχει ψοφησει μεσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα