james01gr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, korakios είπε 1NR-FE Πραγματικά δεν το ήξερα αλλά έχω φίλο με auris με αυτόν τον κινητήρα που δεν έχει πρόβλημα πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, james01gr είπε Πραγματικά δεν το ήξερα αλλά έχω φίλο με auris με αυτόν τον κινητήρα που δεν έχει πρόβλημα πάντως ακόμα. φιξντ Εχει γινει μακελειο με αυτο το μοτερ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mike937 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα , επανέρχομαι με παρόμοια απορία, είμαι ένα βήμα πριν παραγγείλω νέο αυτοκίνητο και είμαι σε δίλημμα..γνώμονας είναι πάντα η οικονομία οπότε πάμε σε υβριδικο και μιας και η Τογιότα έχει παράδοση σε ένα χρόνο από τώρα έχω καταλήξει σε δύο επιλογές Renault arkana full hybrid στα 34.000 Suzuki Vitara ήπια υβριδικό 4χ4 στα 27.000 Τι γνώμη έχετε για τη γαλλική εταιρεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james01gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Mike937 είπε Καλησπέρα , επανέρχομαι με παρόμοια απορία, είμαι ένα βήμα πριν παραγγείλω νέο αυτοκίνητο και είμαι σε δίλημμα..γνώμονας είναι πάντα η οικονομία οπότε πάμε σε υβριδικο και μιας και η Τογιότα έχει παράδοση σε ένα χρόνο από τώρα έχω καταλήξει σε δύο επιλογές Renault arkana full hybrid στα 34.000 Suzuki Vitara ήπια υβριδικό 4χ4 στα 27.000 Τι γνώμη έχετε για τη γαλλική εταιρεία; Θα κινείς το αυτοκίνητο μέσα στην πόλη περισσότερο ή προς τα έξω; εάν κάνεις πολλά χλμ εθνική και ταξίδια γενικότερα, ξεχνάς το hybrid. Γιατί η μπαταρία δεν σου προσφέρει κάτι. Εάν θέλεις χωρους, ας στο ρενω. Λογικά θα έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής από το vitara. Τι εγγύηση σου δίνουν για το καθένα; ΥΓ συγκρίνεις full με mild hybrid. Τεράστια διαφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mike937 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, james01gr είπε Θα κινείς το αυτοκίνητο μέσα στην πόλη περισσότερο ή προς τα έξω; εάν κάνεις πολλά χλμ εθνική και ταξίδια γενικότερα, ξεχνάς το hybrid. Γιατί η μπαταρία δεν σου προσφέρει κάτι. Εάν θέλεις χωρους, ας στο ρενω. Λογικά θα έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής από το vitara. Τι εγγύηση σου δίνουν για το καθένα; ΥΓ συγκρίνεις full με mild hybrid. Τεράστια διαφορά Μένω σε νησί,στη Χίο οπότε όλα τα χιλιόμετρα είναι επαρχιακός δρόμος 50-90 χιλιόμετρα,ταξίδια σε εθνική δε κάνω,ίσως μια φορά το χρονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexander098 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 35 λεπτά πριν, Mike937 είπε Μένω σε νησί,στη Χίο οπότε όλα τα χιλιόμετρα είναι επαρχιακός δρόμος 50-90 χιλιόμετρα,ταξίδια σε εθνική δε κάνω,ίσως μια φορά το χρονο Τοτε εχει νοημα να δεις πολυ ζεστα το full hybrid. Ναι μεν αρκετα μεγαλη διαφορα στη τιμη, αλλα και το arkana εχει πολλα + σε σχεση με το vitara Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mike937 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, alexander098 είπε Τοτε εχει νοημα να δεις πολυ ζεστα το full hybrid. Ναι μεν αρκετα μεγαλη διαφορα στη τιμη, αλλα και το arkana εχει πολλα + σε σχεση με το vitara Σαν αμάξι σαν εταιρεία έχει θέματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexander098 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Mike937 είπε Σαν αμάξι σαν εταιρεία έχει θέματα; Δυστυχως δεν γνωριζω. Αν θες μπες στα σχετικα forum των δυο εταιριων και δες τι αναφερουν οι κατοχοι τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα