Προς το περιεχόμενο

renault arkana η κατι αλλο?

xotico

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, james01gr είπε

Πραγματικά δεν το ήξερα αλλά έχω φίλο με auris με αυτόν τον κινητήρα που δεν έχει πρόβλημα πάντως ακόμα

φιξντ

Εχει γινει μακελειο με αυτο το μοτερ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 χρόνο αργότερα...

Καλησπέρα , επανέρχομαι με παρόμοια απορία,

είμαι ένα βήμα πριν παραγγείλω νέο αυτοκίνητο και είμαι σε δίλημμα..γνώμονας είναι πάντα η οικονομία οπότε πάμε σε υβριδικο και μιας και η Τογιότα έχει παράδοση σε ένα χρόνο από τώρα έχω καταλήξει σε δύο επιλογές

Renault arkana full hybrid στα 34.000

Suzuki Vitara ήπια υβριδικό 4χ4 στα 27.000

Τι γνώμη έχετε για τη γαλλική εταιρεία;

2 λεπτά πριν, Mike937 είπε

Καλησπέρα , επανέρχομαι με παρόμοια απορία,

είμαι ένα βήμα πριν παραγγείλω νέο αυτοκίνητο και είμαι σε δίλημμα..γνώμονας είναι πάντα η οικονομία οπότε πάμε σε υβριδικο και μιας και η Τογιότα έχει παράδοση σε ένα χρόνο από τώρα έχω καταλήξει σε δύο επιλογές

Renault arkana full hybrid στα 34.000

Suzuki Vitara ήπια υβριδικό 4χ4 στα 27.000

Τι γνώμη έχετε για τη γαλλική εταιρεία;

Θα κινείς το αυτοκίνητο μέσα στην πόλη περισσότερο ή προς τα έξω; εάν κάνεις πολλά χλμ εθνική και ταξίδια γενικότερα, ξεχνάς το hybrid. Γιατί η μπαταρία δεν σου προσφέρει κάτι. Εάν θέλεις χωρους, ας στο ρενω. Λογικά θα έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής από το vitara. Τι εγγύηση σου δίνουν για το καθένα; 

ΥΓ συγκρίνεις full με mild hybrid. Τεράστια διαφορά 

6 λεπτά πριν, james01gr είπε

Θα κινείς το αυτοκίνητο μέσα στην πόλη περισσότερο ή προς τα έξω; εάν κάνεις πολλά χλμ εθνική και ταξίδια γενικότερα, ξεχνάς το hybrid. Γιατί η μπαταρία δεν σου προσφέρει κάτι. Εάν θέλεις χωρους, ας στο ρενω. Λογικά θα έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής από το vitara. Τι εγγύηση σου δίνουν για το καθένα; 

ΥΓ συγκρίνεις full με mild hybrid. Τεράστια διαφορά 

Μένω σε νησί,στη Χίο οπότε όλα τα χιλιόμετρα είναι επαρχιακός δρόμος 50-90 χιλιόμετρα,ταξίδια σε εθνική δε κάνω,ίσως μια φορά το χρονο

35 λεπτά πριν, Mike937 είπε

Μένω σε νησί,στη Χίο οπότε όλα τα χιλιόμετρα είναι επαρχιακός δρόμος 50-90 χιλιόμετρα,ταξίδια σε εθνική δε κάνω,ίσως μια φορά το χρονο

Τοτε εχει νοημα να δεις πολυ ζεστα το full hybrid. Ναι μεν αρκετα μεγαλη διαφορα στη τιμη, αλλα και το arkana εχει πολλα + σε σχεση με το vitara

5 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Τοτε εχει νοημα να δεις πολυ ζεστα το full hybrid. Ναι μεν αρκετα μεγαλη διαφορα στη τιμη, αλλα και το arkana εχει πολλα + σε σχεση με το vitara

Σαν αμάξι σαν εταιρεία έχει θέματα;

6 λεπτά πριν, Mike937 είπε

Σαν αμάξι σαν εταιρεία έχει θέματα;

Δυστυχως δεν γνωριζω. Αν θες μπες στα σχετικα forum των δυο εταιριων και δες τι αναφερουν οι κατοχοι τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...