Προς το περιεχόμενο

renault arkana η κατι αλλο?

xotico

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κι εγώ αν έπαιρνα αυτή τη στιγμή το renault θα ήταν στις επιλογές μου. Απο την άλλη αισθάνομαι πολύ τυχερός που πήρα το kodiaq τέλη 19 στα 21.900....οι τιμές έχουν ξεφύγει..Παρεμπιπτόντως Κυριακή στο traction  έχουν το renault 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημερα σας!σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις πραγματικα!λοιπον απαντω πανω κατω σααυτα που ειπατε.το αρκανα το ειδα απο κοντα σε ασημι χωρις ζαντες και οντως με εντυπωσιασε και μεσα μια χαρα ειναι! το κουπρα ηταν απο τις πρωτες μ επιλογες αλλα κλασικα ξεκιναμε απο 28 καταληξαμε 37....για να ειναι κοντα σαυτο που διαφημιζουν ουτε καν στα πολλα αλογα...το q3 μαρεσει αλλα το sportback που δν υπαρχει λιγοτερο απο 37 χιλιαρικα ..για θεματα αξιοπιστιας συμφωνω με αυτο που ειπε ο stefan123  το chr παλι το ειδα αλλα εχει γινει σουπα  αν επελεγα αναμεσα σε chr η αρκανα σιγουρα πηγαινα για αρκανα προσωπικο γουστο παντα ειναι παρα πολυ ωραιο αμαξι και το chr το εχει φιλος.οσο για το ds η εκδοση που ξεκιναει με ωραια ζαντα κλπ κ 130 αλογα ειναι 34 χιλιαρικα απλα ειναι οτι εμφανισιακα ειναι τερμα διαφορετικο και μεσα ειναι αρκετα ποιοτικο τωρα δε ξερω τι γινεται με τα στανταρ... δηλαδη το αρκανα εκει ειναι τοπ στα δινει ολα στα στανταρ μπηκα λιγο σε αλλης χωρας το ds automobile και βλεπω καποια πραματα που θα επρεπε να ειναι στανταρ να τα εχει στα προαιρετικα.τωρα μενει να δω οντως τι θα γινει τον ιανουαριο που θα ερθει.

15 ώρες πριν, tsofras είπε

Το Cupra Formentor το έχεις δει?

Είναι στα λεφτά σου και είναι διαφορετικό.

Από τα δύο που λες πάντως εγώ θα πήγαινα στο DS , αν μιλάς για αυτόματο έχει καλύτερο κιβώτιο και όντως είναι λες ήρθε από το μέλλον

Σε αυτά τα λεφτά πάντως θα κοίταγα και Audi Q3

Το Q3 σε αυτά τα λεφτά, last year, πλέον ξεκινάει γύρω στα 33-34 😂

+1 κ από εμένα για cupra νομίζω στα 33-34 βγαίνει με αξιοπρεπή εξοπλισμό (εάν θελουμε υπερβολές σαφώς κ πάει 38-40Κ)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι αλλα q3 sportback φευγεις στα 37 και....το φορμεντορ για να πας με ωραια ζαντα χρωμα κλπ θα πας στα 36 κοντα ειχα ρωτησει...οποτε η 34χιλιαρικα το ds 1.2 με 130 αλογα η Αρκανα 28.400χιλιαρικα με 140αλογα  σε σχεση μαυτα τα δυο το φορμεντορ δεν μαρεσει τοσο....το q3 παλι μαρεσει λιγοτερο απο ds.... αν κ δε ξερω τι επιδοσεις εχει το ds με 130 αλογα με τα 180 βγαζει καλα σπεκς 8 δευτερα τα 0-100  με τα 130 λογικα κοντα στα 9.5 δευτερα θα βγαζει πιστευω οπως κ το αρκανα

Επεξ/σία από xotico
  • Like 1

το αρκανα ειναι πολυ ιδιαιτερο ! αν δν υπηρχε το ds δε θα σκεφτομουν τιποτα...αλλα ειναι δυσκολη αποφαση μαρεσει το καθενα για διαφορετικο λογο

3 λεπτά πριν, xotico είπε

terry308

τα αξιζει πιστευεις τα 5-6χιλιαρικα παραπανω ?

Την τιμή πως την ξέρεις ; έχεις πάρει γραπτή προσφορά; , δεν βλέπω κατάλογο στη σελίδα τους ακόμα 

Για εμένα είναι κουκλίτσικο , από κει και πέρα , τα βάζεις όλα κάτω και αποφασίζεις , εσύ θα το πληρώνεις κι εσύ θα το οδηγάς 

Αν τα είχα (€€€) θα το σκεφτόμουν ναι 

terry308

μπορεις να μπεις πχ ds γερμανιας γαλλιας  ιταλιας εχει πολλα κ κανεις πχ διαμορφωση  ε πανω κατω ιδιες ειναι οι τιμες  δν εχουν διαφορες οποτε λογικα κ ελλαδα εκει θα ειναι ..λογικα...

35 λεπτά πριν, xotico είπε

terry308

μπορεις να μπεις πχ ds γερμανιας γαλλιας  ιταλιας εχει πολλα κ κανεις πχ διαμορφωση  ε πανω κατω ιδιες ειναι οι τιμες  δν εχουν διαφορες οποτε λογικα κ ελλαδα εκει θα ειναι ..λογικα...

δε πάει ακριβώς έτσι… υπάρχουν περιπτώσεις που βγαίνει φθηνότερο ένα μοντέλο στην Ελλάδα λόγω εμπορικής Πολιτικής, αλλά συνήθως βγαίνει αρκετά ακριβότερο λόγω φόρων…

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...