Προς το περιεχόμενο

renault arkana η κατι αλλο?

xotico

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, xotico είπε

πολυ ομορφα και τα δυο αλλα το ds εχει τερματιστει ρε παιδες δηλητήριο ειναι το αμαξι

Ακόμη και στο εσωτερικό το θεωρώ άλλο επίπεδο

1.jpg.373cc64223e291d7f9480f3e9a6ea205.jpg

2.jpg.2b73e1d455cc44c3e71a3296ac1b442a.jpg

Όχι πως είναι άσχημο το Arkana μην τρελλαθούμε , αλλά και εγώ προσωπικά αν είχα να δώσω την διαφορά στο DS4 θα πήγαινα χωρίς σκέψη

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτο δεν το ξερω....και γω προς ds τηνω για τα εξτρα παλι δν ξερω αναλογος την τιμη πχ σιγουρα θα βαλω μαυρη οροφη που ειναι σιν 500 στις αλλες χωρες. τωρα για τα ηλεκτρονικα οτι με παιρνει για να μη ξεφυγω απο την τιμη θα δω ποσο θα κανει το καθε τι και βλεπω αλλα μαλλον προς ds παμε παιδες...ετσι το κοβω τα βλεπω τα ξανα βλεπω και για τα υπολοιπα προσπαθω να προσαρμοστω σε περιπτωση  που δν παρω το ds αυτο γινεται βλεπω

δεν ξέρω κατά πόσο σου αρέσει ως αυτοκίνητο αλλά εάν φτάσεις στα 35χιλ, φτάνεις στην GLA και την Χ1 (και το XC40)  τα οποία ως αυτοκίνητα είναι μάλλον καλύτερα από αυτά που κοιτάς.

• Like 2

καλημερα σας.φιλε james01gr    ταπεινη μου αποψη εμφανισιακα  το ds δν συγκρινεται εμφανισιακα  ουτε με gla ουτε με xc40 ποσο μαλλον με το x1 που το θεωρω χειροτερο απο τα αλλα δυο..επισης ποιοτικα η ds λενε οτι ειναι εκει σαυτη τη κατηγορια οτι ειναι πριμιουμ διαφορετικα δν θα κοιτουσα αμαξι απλα με τοσα λεφτα....αλλα γιαυτο ανοιξα το θεμα γιατι δν γνωριζω σιγουρα τι παιζει οτι διαβαζω κ απο ξενα φορουμ κλπ τα κανω σουμα στο μυαλο μ να καταληξω.εμφανισιακα μου αρεσει το αρκανα ογκωδες ωραιο σκαφος κινητηρας κλπ λιγοτερο ποιοτικο μεσα και ds 4 ογκωδες παλι αλλα σε πιο χαμηλο πιο future style ποιοτικα ανωτερο  φαινεται απο τις λεπτομερειες. η διαφορα τους το αρκανα ξεκιναει απο 25+ η απλη  28+ η dynamic  με ωραιες ζαντες εσωτερικο φωτισμο κλπ και το ds απο 29+η απλη και 33 η perfomance line με ζαντα εσωτερικο διαφορετικο κλπ... telis τιμες για το ds εχω ξανα πει εχω βρει απο σαιτ της εταιριας απλα απο αλλη χωρα

https://www.dsautomobiles.it/modelli-ds/ds-4/configuratore-ds-4/ALLESTIMENTI.html

7 ώρες πριν, xotico είπε

καλημερα σας.φιλε james01gr    ταπεινη μου αποψη εμφανισιακα  το ds δν συγκρινεται εμφανισιακα  ουτε με gla ουτε με xc40 ποσο μαλλον με το x1 που το θεωρω χειροτερο απο τα αλλα δυο..επισης ποιοτικα η ds λενε οτι ειναι εκει σαυτη τη κατηγορια οτι ειναι πριμιουμ διαφορετικα δν θα κοιτουσα αμαξι απλα με τοσα λεφτα....αλλα γιαυτο ανοιξα το θεμα γιατι δν γνωριζω σιγουρα τι παιζει οτι διαβαζω κ απο ξενα φορουμ κλπ τα κανω σουμα στο μυαλο μ να καταληξω.εμφανισιακα μου αρεσει το αρκανα ογκωδες ωραιο σκαφος κινητηρας κλπ λιγοτερο ποιοτικο μεσα και ds 4 ογκωδες παλι αλλα σε πιο χαμηλο πιο future style ποιοτικα ανωτερο  φαινεται απο τις λεπτομερειες. η διαφορα τους το αρκανα ξεκιναει απο 25+ η απλη  28+ η dynamic  με ωραιες ζαντες εσωτερικο φωτισμο κλπ και το ds απο 29+η απλη και 33 η perfomance line με ζαντα εσωτερικο διαφορετικο κλπ... telis τιμες για το ds εχω ξανα πει εχω βρει απο σαιτ της εταιριας απλα απο αλλη χωρα

https://www.dsautomobiles.it/modelli-ds/ds-4/configuratore-ds-4/ALLESTIMENTI.html

Δεν ξέρω εάν συμφωνείς ή διαφωνείς, αλλά αυτοκίνητο λόγω εξωτερικής εμφάνισης δεν αγοράζεις. Τα μπλιμπλικια δεν σε βοηθάνε στην οδήγηση και στην ασφάλεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, james01gr είπε

Δεν ξέρω εάν συμφωνείς ή διαφωνείς, αλλά αυτοκίνητο λόγω εξωτερικής εμφάνισης δεν αγοράζεις. Τα μπλιμπλικια δεν σε βοηθάνε στην οδήγηση και στην ασφάλεια.

Κι ομως 9/10 αυτο κανουν. Και το ξερουν ολοι οι κατασκευαστες για αυτο και η πρακτικη του φειςλιφτ

Γι αυτο και εχουν γινει ολα ψηλωμενα σουβ. Γιατι το φουσκωμενο δινει την αισθηση της στιβαροτητας.

Για να γυρισω στο αρχικο ερωτημα το Αρκανα μου αρεσει πολυ εξωτερικα αλλα εχω 2 ερωτηματικα.

Αξια μεταπωλησης, αφου για καποιο λογο τα Ρενω χανουν δυσαναλογα (υπο ΚΣ). Δεν εχει δοκιμαστει-περπατησει αρκετα, ειναι δλδ η 1η γενια με τα οποιες παιδικες ασθενειες μπορει να βγαλει

Το DS απο την αλλη ειναι δοκιμασμενο, γνωστη η πλατφορμα που μοιραζονται ολα τα SUV της Στελαντις, γνωστα μοτερ. Στα ματια μου πιο ομορφο

Επεξ/σία από tutuyo

james01gr    απο τι εχω ψαξει μεχρι τωρα οδηγικα και ποιοτικα η ds ειναι σε εκεινες τις κατηγοριες οποτε δε νομιζω οτι θα ειναι πολυ κατωτερη η πολυ ανωτερη επισης το πρωτο πραμα που θα κανω οταν βγει θα ειναι να το οδηγησω δε θα επαιρνα αμαξι (μονο) για το τι φαινεται...αλλα φυσικα οταν ειναι να δωσω πανω απο 20 χιλιαρικα για ενα αυτοκινητο θελω να με καλυπτει εμφανισιακα δν θα παρω κατι αα καλο ειναι τελος!αν ηταν ετσι υπαρχουν πολλα αυτοκινητα ...κ γιαυτο τον λογο ρωταω . tutuyo     συμφωνω.

20 ώρες πριν, james01gr είπε

Ε πως νομίζεις έγιναν τα Yaris no1 σε πωλήσεις στην Ελλάδα τόσα χρόνια;

19 ώρες πριν, tutuyo είπε

Κι ομως 9/10 αυτο κανουν. Και το ξερουν ολοι οι κατασκευαστες για αυτο και η πρακτικη του φειςλιφτ

Γι αυτο και εχουν γινει ολα ψηλωμενα σουβ. Γιατι το φουσκωμενο δινει την αισθηση της στιβαροτητας.

Για να γυρισω στο αρχικο ερωτημα το Αρκανα μου αρεσει πολυ εξωτερικα αλλα εχω 2 ερωτηματικα.

Αξια μεταπωλησης, αφου για καποιο λογο τα Ρενω χανουν δυσαναλογα (υπο ΚΣ). Δεν εχει δοκιμαστει-περπατησει αρκετα, ειναι δλδ η 1η γενια με τα οποιες παιδικες ασθενειες μπορει να βγαλει

Το DS απο την αλλη ειναι δοκιμασμενο, γνωστη η πλατφορμα που μοιραζονται ολα τα SUV της Στελαντις, γνωστα μοτερ. Στα ματια μου πιο ομορφο

Οτι κρατάνε περισσότερο τιμή τα Citroen (βλέπε DS) από τα Renault;

1 ώρα πριν, agnostos13 είπε

Ε πως νομίζεις έγιναν τα Yaris no1 σε πωλήσεις στην Ελλάδα τόσα χρόνια;

Οτι κρατάνε περισσότερο τιμή τα Citroen (βλέπε DS) από τα Renault;

Ο κύριος λόγος που τα yaris είναι τόσο δημοφιλή ειναι πως έχουν καλή εγγύηση, αραιά service και γενιμα δεν σπάνε δεν χαλάνε. Δεν έχω ακούσει κανέναν να έχει προβλήματα με yaris από όλες τις γενιές. 

9 ώρες πριν, james01gr είπε

Ο κύριος λόγος που τα yaris είναι τόσο δημοφιλή ειναι πως έχουν καλή εγγύηση, αραιά service και γενιμα δεν σπάνε δεν χαλάνε. Δεν έχω ακούσει κανέναν να έχει προβλήματα με yaris από όλες τις γενιές. 

1NR-FE

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...