xotico Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Γεια σε ολους...εφτασε η στιγμη να αλλαξω αυτοκινητο. λοιπον μεχρι τωρα μου αρεσει πολυ το renault arkana σε εκδοση dynamic 140αλογα 28.400 βγαινει αλλα προσφατα ειδα και το ds ds4 κατι σαν ημιsuv να το πω πολυ ωραιο 32 χιλιαρικα θα ξεκιναει περιπου 130 αλογα 35 περιπου με 180....και απο εκει που ελεγα βαζω ταβανι τα 29 με 30 τωρα μπηκα στο τριπακι να σκεφτομαι και αυτο με 35 χιλιαρικα απο την αλλη σκεφτομαι το αρκανα και λεω θα μου μεινουν αυτα τα 7 χιλιαρικα ...γενικα πολλες σκεψεις απο την μια δηλαδη το ds4 φαινεται να ειναι ποιοτικα ανωτερο αλλα δεν γνωριζω ....πιστευετε θα αξιζε να παω στο ds4? η κατι αλλο αξιολογο? Μετα τον δεκεμβριο θελω να παω να παραγγειλω ηδη κανω υπομονη δηλαδη γιαυτο τα σκεφτομαι ολα πολυ ...οποιαδηποτε γνωμη θα βοηθουσε ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 To Tiguan το εχεις δει; To Arkana φαινεται να εχει πολυ καλη τιμή... Δε το εχω δει απο κοντα ακομη ωστόσο... Για το DS δε θα εδινα τοσα χρήματα γιανα ειμαι δικαιος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 σε αυτά τα χρήματα θα άξιζε πιστεύω να κοιτάξεις και το RAV4, 2000cc με 177 άλογα. τιμιότατο σε εξοπλισμο και με μεγάλη εγγύηση. αν δεν κάνω λάθος τρέχει κι ένα προωθητικό μέχρι τέλος Δεκεμβρίου με 1000 ευρώ έκπτωση + 500 ευρώ σε γνήσια αξεσουάρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xotico Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) zanskou πολλα κυβικα αδερφε μου ευχαριστω ομως για την βοηθεια... paylidis δεν ειναι τοσο το στυλ μου φιλε μου αυτο που ανεφερες...το αρκανα εχει ναι αυτο πολυ καλη τιμη με πολλα στανταρ απο την αλλη το ds το βλεπεις και λες ηρθε απο το μελλον...ειναι σκαλωμα Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2021 από xotico 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Νομίζω ότι είναι το Renault είναι πιο value for money. Πιο οικονομικό, πιο επιθετικό σχεδιαστικά κ για τα λεφτά του αρκετά φορτωμένο. Το ds ναι μέν είναι πανέμορφο αλλά σαν αμάξωμα έχει κυκλοφορήσει αρκετά κ από άλλες εταιρίες. Επίσης δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελλάδα οπότε μην είσαι κ τόσο σίγουρος για την τιμή. Επιπλέον η τιμή δεν είναι κ κελεπουρι για Citroen. Ποιοτικά είναι κ τα δυο. Αλλά η ds όντως είναι πιο εντυπωσιακή μιας κ στοχεύει σε πιο premium κατηγορίες. Πάντως είναι καθαρά θέμα γούστου νομίζω. Αν έχεις τα λεφτά πήγαινε σε αυτό που σου αρέσει πιο πολύ. Άλλωστε δεν παίρνεις κάθε μέρα αυτοκίνητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xotico Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 bill999r ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε μ!λοιπον εχεις δικιο απλα εκει που μπερδευομαι ειναι οτι η ds ακουγεται πολυ σαν ποιοτητα αλλα βλεπω οτι ολα τα καλα ειναι προαιρετικα....δηλαδη ελεος μαυτο βγαλτε ενα αυτοκινητο φυσιολογικα οχι το διαφημιζουμε οθονες ματριξ λεντια ιστοριες απο 29 χιλιαρικα αλλα ολα αυτα ειναι στα 39 ξερω γω...το αρκανα απο την αλλη τα εχει ολα απο την αρχη εκει παραδεχομαι.αυτο που με προβληματισε ειναι οτι το ds εμφανισιακα ειναι περιεργο πολυ τρελα κοψιματα κ ποιοτικο εσωτερικο το αρκανα ξεχωριστο αλλα μεσα υστερει...αλλα γενικα δυσκολη αποφαση γιαυτο που λες δν παιρνεις καθε μερα αυτοκινητο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Προσωπικά θα προτιμούσα το Renault ή αν ήθελα οπωσδήποτε PSA θα πήγαινα σε Peugeot; Τα DS κατά την προσωπική μου άποψη θα τα χαρακτήριζα κάπως τσιμπημένα γι αυτά που προσφέρουν... Τέλος όλες οι premium μάρκες (και όχι μόνο), έχουν την ίδια πάνω-κάτω φιλοσοφία, δίνουν γυμνή τη βασική έκδοση για κράχτη και αν θες και τα premium χαρακτηριστικά καταλήγεις να δίνεις άλλα τόσα χρήματα σε extra πακέτα. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2021 από agnostos13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xotico Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 agnostos13 ακριβως αυτο! Το πεζο το εια σκεφτει αλλα φιλε εχει γινει πανικος πραγματικα εχω τυχει 4 5 φορες σκηνικο με 2 ασπρα πεζο απο μια μερια και 1 γκρι κ 1 μαυρο απο την αλλη ...θα ηθελα να εχω κατι λιγο διαφορετικο δηλαδη να ξεχωριζει ! εγω εβαλα ταβανι τα 34 σιγουρα αν ξερω οτι το αρκανα με το ds ειναι πανω κατω το ιδιο θα παω στο αρκανα.απλα βαση μαυτα που ειδα μεσα ειναι πιο πριμιουμ εξω ειναι θεμα γουστου και εκει ειναι που μπερδευομαι απειρα μαρεσει λιγο παραπανω το ds απλα δν ξερω αν αξιζει αυτην την διαφορα ας υποθεσουμε των 5 χιλιαδων ευρω παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, xotico είπε Πάντως σε κάθε περίπτωση πριν αποφασίσεις θα πρέπει να πας από κοντά να τα δεις. Τότε μόνο θα καταλάβεις τι χώρους έχει το καθένα κ ποιο θα σε εντυπωσιάσει πιο πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Το Cupra Formentor το έχεις δει? Είναι στα λεφτά σου και είναι διαφορετικό. Από τα δύο που λες πάντως εγώ θα πήγαινα στο DS , αν μιλάς για αυτόματο έχει καλύτερο κιβώτιο και όντως είναι λες ήρθε από το μέλλον Σε αυτά τα λεφτά πάντως θα κοίταγα και Audi Q3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 H Renault τα τελευταία χρόνια δεν τα πάει πολύ καλά σε επίπεδο αξιοπιστίας. Έχουν εμφανιστεί περίεργα προβλήματα σε διάφορα μοντέλα και ιδίως σε μηχανολογικά θέματα. Ασχέτως του αισθητικού μέρους της επιλογής, που είναι υποκειμενικό, καλό είναι να γνωρίζει κάποιος τί αγοράζει σαν σύνολο, για να μη διαμαρτυρηθεί μετά όταν αρχίζει και γίνεται κολλητός με τους μηχανικούς του συνεργείου. Ας το επιλέξει, αλλά να το γνωρίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zan_gachette Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Είναι ξεχωριστά αυτοκίνητα και τα δύο που κοιτάς, το ds είναι πανέμορφο μέσα έξω αλλά το arkana είναι πιο τίμιο για τα λεφτά που ζητάει. Θα σου έλεγα να τα δεις και τα δύο, να πάρεις συγκεκριμένες προσφορές και μετά θα ξεκαθαρίσει το θέμα στο μυαλό σου. Θα δεις αν αξίζει το ds την υπέρβαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Αν κοιτάς arkana γιατί δεν ρίχνεις και μια ματιά στο c-hr? Είναι πολύ κοντά σαν φιλοσοφία σχεδιασμού.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 2 hours ago, kostasgr78 said: H Renault τα τελευταία χρόνια δεν τα πάει πολύ καλά σε επίπεδο αξιοπιστίας. Έχουν εμφανιστεί περίεργα προβλήματα σε διάφορα μοντέλα και ιδίως σε μηχανολογικά θέματα. Ασχέτως του αισθητικού μέρους της επιλογής, που είναι υποκειμενικό, καλό είναι να γνωρίζει κάποιος τί αγοράζει σαν σύνολο, για να μη διαμαρτυρηθεί μετά όταν αρχίζει και γίνεται κολλητός με τους μηχανικούς του συνεργείου. Ας το επιλέξει, αλλά να το γνωρίζει. Όπως? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Εχοντας Renault αρκετά χρόνια μπορω πλέον να πω με σιγουριά οτι προβληματα αξιοπιστιας δεν εχει...Τα περισσότερα προβλήματα τα ειχα ειτε απο άσχετους μηχανικους ειτε απο λαμόγια που αλλαζαν εξαρτήματα διχως αυριο και σε ταλαιπωρουσαν απίστευτα...Στην αρχη κατηγορούσα το αυτοκινητο,ομως με τα χρόνια διαπίστωσα οτι ουδεποτε έφταιγε η μάρκα, αλλα οι λαθος επιλογές μου σε συνεργεία και δη εξειδικευμένα....οπότε αν σου αρέσει προχώρα αφοβα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα