Bourdoulas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Στις 21/9/2023 στις 11:15 ΠΜ, nzeppos είπε To '84 δεν ήταν οι τελικοί με Tragic και Fakers; Δηλαδή η σειρά παίζει να τελειώσει με το κάζο εκείνης της σεζόν και όχι με τα επόμενα ενδοξότερα χρόνια; Καλή φάση. ps: δεν την έχω ξεκινήσει ακόμα, που θα μου πάει... Ban for life στον κύριο nzeppos απαιτεί ο λαός 😝
nzeppos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Που να μην ήμουν και Lakers από μικρό παιδί... Αλλά τρέφω τεράστιο σεβασμό στους Celtics εκείνης της εποχής, ειδικά του '86. 1
hayatogr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τελείωσα και την δεύτερη σεζόν και πραγματικά τέτοια θλίψη που τελείωσε είχα καιρό να νοιώσω... που υπογράφουμε είπαμε για να επανέλθει η σειρά? 3
Diinekis21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Έγκλημα το cancel ρε HBO! Αν είναι δυνατόν να κλείνει το 84 και να χάνουμε την εξιλέωση, τα πρωταθλήματα, τους χαμένους τελικούς, το δράμα του Magic. Τέσπα, φοβερή σειρά, εκπληκτικά in-game πλάνα. Πως θα έδειχναν τον Jordan; Στο Air είδαμε μόνο τη πλάτη του! 2 1
nzeppos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Αξιώθηκα επιτέλους να δω τα τρία πρώτα επεισόδια και πραγματικά είναι πολύ καλό. Δεν ξέρω πόση σχέση έχει με την πραγματικότητα και κυρίως με τους χαρακτήρες των πρωταγωνιστών, αλλά σαν σειρά είναι υπέροχη. Το σίγουρο είναι ότι έχει πιάσει το συναίσθημα της εποχής και την μετριότατη κατάσταση στην οποία βρισκόταν το ΝΒΑ εκείνα τα χρόνια. Εννοείται θα το πάω μέχρι τέλους. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα