Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, saltofx_v είπε

) μπορεις να το αποδειξεις επανεκτυπωνοντας την αποδειξη που γραφει το ακριβες ποσο και την ωρα της εκτυπωσης

Δεν ισχύει αυτό αφού θεωρητικά στην Ελλάδα κόβεις την απόδειξη με την παράδοση της παραγγελίας. Άρα η ώρα δεν είναι η ίδια. 

Γενικά ότι να ναι 

Δημοσ.

καλημερα παιδες, εγω εχω συνδεσει την ταμειακη εδω και ενα χρονο με την ααδε, απο 1/1 και τα τιμολογια μεσω της εφαρμογης της δωρεαν μιας και δεν κοβω πανω απο 150 τον χρονο. παντως εγω σε ολες τις πληρωμες παταω μετρητα. μου ειχε πει ο λογιστης οτι αν ερθει ελεγχος θα διασταυρωσει τις ωρες και το ακριβες ποσο.  θα βρω μπελα ομως? γιατι αν και δεν παταω πιστοτικη καρτα, κοβω ολες τις αποδειξεις κανονικα. και δεν κλεβω και θα φαω προστιμο; και αυτο με το μερικο συνολο αν τελικα δεν εχει μεσα η καρτα μετα απλα παταω ολικη ακυρωση; και επισεις μιας και μπορω να προγραμματισω την ταμειακη μονος μου επιτρεπεται, η πρεπει να την κανει εξουσιοδοτιμενος τεχνικος;

Δημοσ.

Είναι πιο εύκολη η επιτόπια διασταύρωση με το Χ της ταμειακής και το Χ του POS. Και μετρητά να πατάς δεν έχεις θέμα αλλά αν πέσεις σε κάνα περίεργο θα περάσεις ολόκληρη διαδικασία να αποδείξει ς ότι δεν έκλεψε. Το θέμα είναι να περνάς τους τυπικούς ελέγχους στο αψε σβήσε, όχι να τρως τον χρόνο σου σε μαλακίες. 

Μπορεί ς ναι να κάνει ς ολική ακύρωση.

Τη ταμειακή δε μπορείς να τη πειράξεις μόνος σου. Μόνο εξουσιοδοτημένος τεχνικός, να συμπληρώνει και να σφραγίζει απαραίτητα το βιβλίο συντήρησης και να σου κόβει τιμολόγιο παροχής, έστω ένα μικρο ποσό

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, vellamos_power είπε

καλημερα παιδες, εγω εχω συνδεσει την ταμειακη εδω και ενα χρονο με την ααδε, απο 1/1 και τα τιμολογια μεσω της εφαρμογης της δωρεαν μιας και δεν κοβω πανω απο 150 τον χρονο. παντως εγω σε ολες τις πληρωμες παταω μετρητα. μου ειχε πει ο λογιστης οτι αν ερθει ελεγχος θα διασταυρωσει τις ωρες και το ακριβες ποσο.  θα βρω μπελα ομως? γιατι αν και δεν παταω πιστοτικη καρτα, κοβω ολες τις αποδειξεις κανονικα. και δεν κλεβω και θα φαω προστιμο; και αυτο με το μερικο συνολο αν τελικα δεν εχει μεσα η καρτα μετα απλα παταω ολικη ακυρωση; και επισεις μιας και μπορω να προγραμματισω την ταμειακη μονος μου επιτρεπεται, η πρεπει να την κανει εξουσιοδοτιμενος τεχνικος;

Δεν πρέπει να πατας μετρητα κακως σου το ειπε ο λογιστής, αν γινει ελεγχος εσυ θα την πληρωσεις την νύφη οχι ο λογιστής σου.

Την μηχανή μπορείς να την πειράξεις μέχρι ενα επίπεδο αναλογα με τις αναγκες σου, δεν ειναι ολα τα στοιχεια που αποθηκεύονται στη μηχανή φορολογικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...