Deadsell Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σας Ήθελα να αναφέρουμε παρακάτω διάφορους τρόπους βελτίωσης της ταχύτητας γενικά των site. Ο έλεγχος ταχύτητας για εμένα ενός website τον κάνω μέσω gmetrix
vngls7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 On 09/12/2021 at 21:26, Deadsell said: Καλησπέρα σας Ήθελα να αναφέρουμε παρακάτω διάφορους τρόπους βελτίωσης της ταχύτητας γενικά των site. Ο έλεγχος ταχύτητας για εμένα ενός website τον κάνω μέσω gmetrix Κάθε site έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και τα δικά του προβλήματα που θα πρέπει να διορθώσεις. Οι αριθμοί σε ενδιαφέρουν ή όντως να βελτιώσεις τα ζητήματα που βρίσκουν αυτά τα εργαλεία? Γενικά είναι η σωστή χρήση cache, βελτιστοποίηση μεγέθους εικόνων, next gen πρότυπα εικόνων, να μην φορτώνεις περισσότερα από όσα χρειάζεσαι και ίσως σου βελτιώσει τα νούμερα και η χρήση CDN.
Deadsell Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα. Με ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα που βρίσκουν αυτά τα εργαλεία όπως το gmetrix. Απλά δεν ξέρω πως διορθώνονται σωστά
lionheart82 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Αυτή είναι ολόκληρη ειδικότητα . Πχ εγώ σαν technical SEO γνωρίζω τα βήματα και την ανάλυση που προέχει να γίνει για κάθε περίπτωση. Πλέον με τα νέα page speed metrix έχει γίνει δυσκολότερο να πάει Α η σελίδα.
Deadsell Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Στις 17/12/2021 στις 8:23 ΜΜ, lionheart82 είπε Αυτή είναι ολόκληρη ειδικότητα . Πχ εγώ σαν technical SEO γνωρίζω τα βήματα και την ανάλυση που προέχει να γίνει για κάθε περίπτωση. Πλέον με τα νέα page speed metrix έχει γίνει δυσκολότερο να πάει Α η σελίδα. επειδή θέλω να ασχοληθώ και εγώ με αυτό. Μου προτείνεις τρόπους για να ξεκινήσω να το ψάχνω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα