ElG2 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα, χρειάζομαι μια βοήθεια εάν γνωρίζει κάποιος. Είναι να γίνει μια αποδοχή κληρονομιάς από άτομο που έχει πεθάνει 6 χρόνια οπότε γνωρίζω πως είναι μπλέξιμο αλλά υπάρχει κάποιος που έχει περάσει κάτι παρόμοιο ή έστω εάν ο συμβολαιογράφος ζητάει χρηματικό ποσό για πληροφορίες ή πόσο παίρνει ο συμβολαιογράφος για μια αποδοχή. Θα εκτιμούσα πολύ κάποια βοήθεια γιατί έχω πελαγώσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
korakios Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 https://www.insomnia.gr/search/?q=αποδοχή κληρονομιάς&type=forums_topic&nodes=9&updated_after=any&sortby=newest&search_and_or=and&search_in=titles
fastnq2 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 58 λεπτά πριν, ElG2 είπε Καλησπέρα, χρειάζομαι μια βοήθεια εάν γνωρίζει κάποιος. Είναι να γίνει μια αποδοχή κληρονομιάς από άτομο που έχει πεθάνει 6 χρόνια οπότε γνωρίζω πως είναι μπλέξιμο αλλά υπάρχει κάποιος που έχει περάσει κάτι παρόμοιο ή έστω εάν ο συμβολαιογράφος ζητάει χρηματικό ποσό για πληροφορίες ή πόσο παίρνει ο συμβολαιογράφος για μια αποδοχή. Θα εκτιμούσα πολύ κάποια βοήθεια γιατί έχω πελαγώσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! η αποδοχη θα γινει απευθειας απο τους νομιμους κληρονομους του θανοντα.στειλε αν θες να ρωτησεις κατι συγκεκριμενο.
ElG2 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Γνωρίζω ότι γίνεται από αυτούς αλλά επειδή δεν το έκαναν όταν έπρεπε έχουν πρόστιμο τώρα αλλά η ερώτηση μου ήταν ποσο παίρνει ένας συμβολαιογράφος
fastnq2 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, ElG2 είπε Γνωρίζω ότι γίνεται από αυτούς αλλά επειδή δεν το έκαναν όταν έπρεπε έχουν πρόστιμο τώρα αλλά η ερώτηση μου ήταν ποσο παίρνει ένας συμβολαιογράφος To πρόστιμο δεν είναι σημαντικό ποσό αν θυμαμαι καλα. Για το ποσο παιρνει ενας συμβολαιογράφος εξαρτάται απο 100 παράγοντες. Ποσοι ειναι οι κληρονόμοι ποσα είναι τα χωραφια ποσα ειναι τα ακινητα κλπ. Ειναι σαν να ρωτας ποσα παίρνει για φορολογικη δήλωση ένας λογιστης. Αν ειναι ολα μηδενικά παιρνει λίγα αν ο αλλος εχει δεκα μισθωτήρια και δεκα επιδοματα θα παρει περισσοτερα. Θα πάρεις προσφορες με τα χαρτιά σου δεν παρεξηγουν, πολλοι ψάχνουν τις τιμες καθημερινά. 1
spikou23 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Από προσωπική πείρα παρεξηγούν και μάλιστα συχνά. Ειδικά δε αυτή την περίοδο που πνίγονται δεν θα ασχοληθούν καν. Για τιμές εξαρτάται από το πόσα και τι είδους ακίνητα υπάρχουν. Εάν μιλάμε για ένα σπίτι και κάνα δυο κληρονόμους ένας μπουσουλας είναι 400-500 ευρώ για το συμβολαιογράφο, 102,40 ευρώ πρόστιμο για κάθε κληρονόμο και αν υπάρχει φόρος (συνήθως όχι) φόρος με προσαυξήσεις. Έξτρα έξοδα υποθηκοφυλακείο/κτηματολόγιο , πιστοποιητικά κλπ. Αυτά είναι τα μίνιμουμ και ανεβαίνουμε αναλόγως υπόθεσης
BarcodeCrew Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Αρχες του 2018 εφοριακος μου ειχε πει το προστιμο ειναι 100 και οπως λεει ο/η @spikou23 αφου ακομα ετσι ειναι,ειναι καλο γιατι τα 100€ και μετα απο χρονια να πας παλι 100€ θα ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα