Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, 

Εδώ και δυο μέρες έχω ένα θεμα με το pc μου. Φαίνεται σαν να πατιέται μόνο του το Spacebar ενώ δεν πατιέται, ούτε έχει κολλήσει το πληκτρολόγιο. Στην αρχή πίστευα ότι εχει ενεργοποιηθεί καποιο macro, τσέκαρα το Synapse της Razer, αλλά δεν έχει κανένα macro. έκανα και reroll στους προηγούμενους drivers μήπως είχαν κάποιο θέμα αλλά συνεχίζει. 

https://gyazo.com/361f6c2b7d0e128cdefeb01ff21c2c66 εδώ έχω βγάλει ένα Gif για να καταλάβετε τι γίνεται. Ενώ προσπαθώ να πάω με την ροδέλα πάνω, με κατεβάζει αμέσως στο τέλος της σελίδας λες και πατάω το spacebar. 

Το περίεργο είναι, πως όταν γράφω π.χ. δεν το κανει στο κείμενο.

Έχει κανείς καμοία ιδέα πως μπορώ να το φτιαξω?

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από epicDn
Δημοσ.

Πήγαινε Ρυθμίσεις->Ενημέρωση->Αποκατάσταση και πάτα Άμεση επανεκκίνηση.

spacer.png

Μετά ακολούθησε την σειρά.

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Επέλεξε το 4 ή το 5 κατά προτίμηση και δες αν στο κάνει πάλι. Αν δεν το κάνει τότε φταίει κάτι σε software, οπότε ξεκίνα με την απεγκατάσταση του λογισμικού της razer και βλέπεις αν διορθώθηκε.

• Thanks 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, micos000 είπε

Πήγαινε Ρυθμίσεις->Ενημέρωση->Αποκατάσταση και πάτα Άμεση επανεκκίνηση.

spacer.png

Μετά ακολούθησε την σειρά.

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Επέλεξε το 4 ή το 5 κατά προτίμηση και δες αν στο κάνει πάλι. Αν δεν το κάνει τότε φταίει κάτι σε software, οπότε ξεκίνα με την απεγκατάσταση του λογισμικού της razer και βλέπεις αν διορθώθηκε.

Το δοκίμασα, στην ασφαλή λειτουργία όντως δεν το κανει. Παρ' όλα αυτά προσπαθώ να κάνω uninstall το σύστημα της Razer αλλά όπως και στο GIF δεν μπορώ μιας και με πάει κατευθείαν στο τέλος. 

και  στην Ασφαλ'η Λειτουργία προσπάθησα να τα κάνω Uninstall αλλά δεν το κάνει. 

Μπήκα και στην Ασφαλή λειτουργία με δίκτυο και έβγαλα το Synapse αλλά και πάλι το ίδιο κάνει. 

Έκανα μέχρι και system restore σε ημερομηνία που δεν είχα αυτό το θέμα. Αλλά συνεχίζει.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγαινε από την εξερεύνηση αρχείων στον φάκελο εγκατάστασης και δες αν έχει αρχείο uninstall.exe και τρέξ' το από εκεί.

Αν δεν μπορέσεις, μπες πάλι ασφαλή λειτουργία και βγάλε μια συντόμευση του uninstaller στην επιφάνεια εργασίας.

Επεξ/σία από micos000
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, micos000 είπε

Πήγαινε από την εξερεύνηση αρχείων στον φάκελο εγκατάστασης και δες αν έχει αρχείο uninstall.exe και τρέξ' το από εκεί.

Αν δεν μπορέσεις, μπες πάλι ασφαλή λειτουργία και βγάλε μια συντόμευση του uninstaller στην επιφάνεια εργασίας.

Τα εκανα Uninsall και παλι δεν αλλαξε τιποτα

Δημοσ.

Οπότε πας σε trial and error. Αρχίζεις με απεγκαταστάσεις πιθανών ενόχων. Μπορείς να ανεβάσεις ένα screen από τα προγράμματα που έχεις εγκατεστημένα;

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

είχα το software της logitech απο το προηγουμενο ποντικι αλλα το εβγαλα νωριτερα, παρολο που τοσες μερες δεν μου ειχε δημιουργησει κανενα προβλημα. τωρα εχω αυτα: 

https://gyazo.com/c69e319a781977bc77dceb516e49f3b0

https://gyazo.com/714f5d830c7facfbb7f8852bac30d527

https://gyazo.com/9abdb422e869187b864d73a57d8e9932

Επισης το θεμα ειναι πως δεν το κανει σ' ολα τα προγραμματα. π.χ. στον browser δεν το κανει. Στο Programs and Features για να κανω uninstall τα προγραμματα δεν το κανει, ενω αν μπω απο τις ρυθμισεις στα Apps για να κανω το uninstall το κανει. 

Και ολο αυτο ξεκινησε απο το πουθενα, ενω ηταν μια χαρα, πηγα να αλλαξω τον ηχο απο τα ηχεια στα ακουστικα και ξαφνικα ξενινησε να το κανει. Δεν ειναι οτι εγκατεστησα κατι και ξενινησε. Γι αυτο σκεφτομουν μηπως ξεκινησε καποιο macro αλλα δεν εχω κανενα στην Razer. 

Μετα σκεφτομουν μηπως πατησα καποιο F κουμπι και ξενινησε, αλλα τα πατησα παλι ολα ενα προς ενα μπας και...τιποτα.

okay έχω update. 

μετα απ ολα οσα εκανα και δεν δουλεψαν, εκανα update ΟΛΟΥΣ τους drivers στο PC μου, και απ' οτι φαινεται δουλεψε.

δεν ξερω ποιος driver ηταν που δημιουργουσε το προβλημα, αλλα τουλαχιστον τωρα ειναι μια χαρα. 

Ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο και την βοηθεια! 🤩

Επεξ/σία από epicDn
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δες στις Ρυθμίσεις->Ενημέρωση->Προβολή ιστορικού ενημερώσεων, τι ενημερώσεις πήρε σε drivers από χτες.

Αν είναι από drivers πήγαινε δεξί κλικ στην Έναρξη->Σύστημα και πάτα δεξιά στο Ρυθμίσεις συστήματος για προχωρημένους. Μετά καρτέλα Υλικό και πάτα Ρυθμίσεις εγκατάστασης συσκευής και επέλεξε Όχι. Μετά ξανακάνε ότι έκανες χτες.

Κάνε όμως και ένα sfc /scannow σε γραμμή εντολών σαν διαχειριστής.

Επίσης, από πιθανούς ένοχους στα προγράμματα είναι το Macro Gamer και το Logitech G Hub.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...