dieksodo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 2 minutes ago, icenex said: Μην φερουμε αλλα ακραια παραδειγματα γιατι εσυ το αρχισες και ουτε θα κατσω να φερω το αντιποδα σε αυτα γιατι στην τελικη τωρα εσυ βασιζεσαι στην ηθικη του φαρμακοποιου αρα αν εσυ υποστηριζεις το σκαλπιγκ σαν κατι φυσιολογικο τοτε τι σταματαει τον φαρμακοποιο της γειτονιας σου να γινει κ αυτος ενας απο αυτους??.Μιλαμε για μια κονσολα και οι περισσοτεροι απο εμας χεστηκαμε.Αλλα δεν θα βγαλουμε και ηθικο τον σκαλπερ και οτι προσφερει υπηρεσια στην κοινωνια.Αυτο σχολιαζουμε τοση ωρα το ποσο ηθικο ειναι το σκαλπιγκ παρα.Ειναι πολυ απλο το πραγμα ολες αυτες οι κονσολες θα κατεληγαν σε χερια ανθρωπων που θελουν την κονσολα ειναι τοσο απλα τα πραγματα.Αλλα αυτο που γινεται τωρα θα καταληξουν σε αυτους που εχουν τα φραγκα και δεν τους νοιαζει οσο και να κανει η κονσολα αν δεν βλεπεις ποσο μακρια μπορει να φτασει αυτη η βαλιτσα τοτε δεν μπορω να κανω κατι αλλο. βασιζομαστε στην ηθικη του φαρμακοποιου γιατι ο φαρμακοποιος δεν νοιαζεται για τα 10 ευρω που θα του δωσεις σημερα βασιζεται στην σχεση που φτιαχνει μαζι σου για τα επομενα 40 χρονια γιατι αν δεν ειναι καλος μαζι σου θα πας στο αλλο τετραγωνο και αυτος θα χασει 40 χρονια συνταγες δηλαδη 1000αδες ευρω και οχι 10 ευρω λες " κο ειναι το σκαλπιγκ παρα.Ειναι πολυ απλο το πραγμα ολες αυτες οι κονσολες θα κατεληγαν σε χερια ανθρωπων που θελουν την κονσολα ειναι τοσο απλα τα πραγματα" οχι φιλε δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα δεν θελουν ολοι την κονσολα το ιδιο αν την πας την κονσολα 100 ευρω θα αγορασω και εγω γιατι οχι στα 500 ομως οχι ιση αναγκη εχει πσ5 καποιος που δινει 500 και αυτος που δινει 100? "Αλλα αυτο που γινεται τωρα θα καταληξουν σε αυτους που εχουν τα φραγκα και δεν τους νοιαζει οσο και να κανει η κονσολα αν δεν βλεπεις ποσο μακρια μπορει να φτασει αυτη η βαλιτσα" απο που και ως που προκυπτει αυτο που λες δηλαδη πσ5 εχουν οι φραγκατοι? εχω ανθρωπο στην πολυκατοικια μου που ειναι παμπτωχος και εχει πσ4 και εγω που εχω λεφτα για να παρω πσ5 ακομα και αν παει 1000 ευρω δεν εχω επισης εχω αιφονι οχι τελευταιο (ενω εχω λεφτα να αγορασω το τελευταιο) ενω ξερω ανθρωπους παμπτωχους που εχουν το τελευταιο και δεν εχουν λεφτα για καρτα να του βαλουν απο που και ως που λετε τετοιες αυθαιρετες υποθεσεις για πλουσιους και φτωχους? δηλαδη θες να μου πεις πως ολοι αυτοι που αγοραζουν καρτες 3090 των 2000 ευρω ειναι οι πλουσιοι? γιατι εγω ειχαν την εντυπωση πως ειναι παμπτωχοι κινεζοι και απο την βενεζουελα με φαρμες κρυπτο που προσπαθουν να βγαλουν μεροκαματο
NickTG Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 28 minutes ago, dieksodo said: αρα αφου μπορειτε να περιμενετε τις σας πειραζουν οι σκαλπερς? Απλά γιατί χρειάζεται να περιμένουμε παραπάνω για τον κάθε πικραμένο ηλίθιο που την είδε έμπορος. 27 minutes ago, dieksodo said: μην κατηγορουμε ομως τους σκλαπερς για προβληματα που δεν ευθυνονται ειδικα οταν ισα ισα αυτοι φερνουν λυση στο προβλημα Εδώ η βλακεία πλέον έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη! 4 2
dieksodo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 3 minutes ago, petasis said: Αν έχεις τα χρήματα, ναι είναι νόμιμο να τα αγοράσεις. Δεν είναι νόμιμο να τα πουλήσεις χωρίς συναλλαγή στην τράπεζα όμως. Αν τα πουλάς και δεν είσαι έμπορος, έχει δικαίωμα η φορολογία να σου επιβάλει φόρο η πρόστιμο. Με την ινσουλίνη δεν υπάρχει κανένα θέμα στην Ελλάδα. Και στην Ιαπωνία ελπίζω. κατσε για να καταλαβω αν αγορασω 20 πσ5 και τα πουλησω στο ινσομνια με τραπεζικη καταθεση ειναι νομιμο ή οχι?
petasis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, dieksodo είπε κατσε για να καταλαβω αν αγορασω 20 πσ5 και τα πουλησω στο ινσομνια με τραπεζικη καταθεση ειναι νομιμο ή οχι? Θα σου πει η εφορία. Θα μπορούσε όμως. Το πιθανό είναι να σου ζητηθούν εξηγήσεις για τις καταθέσεις στον λογαριασμό σου.
dieksodo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 1 minute ago, petasis said: Θα σου πει η εφορία. Θα μπορούσε όμως. Το πιθανό είναι να σου ζητηθούν εξηγήσεις για τις καταθέσεις στον λογαριασμό σου. α πολυ ωραια, για να κοροιδεψω την εφορια λοιπον θα σπασω τα 20 πσ5 σε 20 διαφορετικους τραπεζικους λογαριασμους της μανας μου της αδελφης μου του φιλου μου του μπατζανακη μου του σκυλου μου κτλ . και ξαναρωταω. ειναι νομιμο αυτο η παρανομο? (που θα παει θα την βρουμε την ακρη 5 ωρες σιγα σιγα θα καταληξουμε καπου)
icenex Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Dieksodo χωρις παρεξηγηση φιλε εισαι αδιεξοδο καμια σχεση με τον nickname σου.Εχουμε χαθει στην μεταφραση μιλαμε εγω το σταματαω εδω δεν μπορω αλλο καρβουνο.Και δεν το λεω υποτιμητικα κοντευεις να με καψεις.Εισαι σαν τις γυναικες που τους λες ενα πραγμα και την πανε την κουβεντα αλλου για αλλου. 5
petasis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, dieksodo είπε α πολυ ωραια, για να κοροιδεψω την εφορια λοιπον θα σπασω τα 20 πσ5 σε 20 διαφορετικους τραπεζικους λογαριασμους της μανας μου της αδελφης μου του φιλου μου του μπατζανακη μου του σκυλου μου κτλ . και ξαναρωταω. ειναι νομιμο αυτο η παρανομο? (που θα παει θα την βρουμε την ακρη 5 ωρες σιγα σιγα θα καταληξουμε καπου) Παράνομο. Και δεν έχει νόημα. Κάποια στιγμή αυτά τα χρήματα, πρέπει να έρθουν πίσω στον λογαριασμό σου. Αυτά είναι τα βασικά επιχειρήματα αυτών που πιέζουν για την κατάργηση των μετρητών (και ακούγονται από τις κυβερνήσεις).
dieksodo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 1 minute ago, petasis said: Παράνομο. Και δεν έχει νόημα. Κάποια στιγμή αυτά τα χρήματα, πρέπει να έρθουν πίσω στον λογαριασμό σου. πως ειναι παρανομο ρε φιλε? ειναι παρανομο η μανα μου και ο σκυλος μου να κανουν μια συναλλαγη? και ποιος σου ειπε πως θα τα στειλουν στο λογαριασμο μου? θα πανε στο μηχανακι θα τα τραβηξουν και θα τα δωσουν μετρητα Quote Αυτά είναι τα βασικά επιχειρήματα αυτών που πιέζουν για την κατάργηση των μετρητών (και ακούγονται από τις κυβερνήσεις). και γιαυτο αν εχεις ακουσει εχουν εφευρεθει τα κρυπτο για να μπορει ο κοσμος να εχει την ελευθερια να κανει οτι γουσταρει τον καρπο της παραγωγης του
bringmevictims Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Πωλείται PS5 με το όνομα μου επάνω , 1500 ευρώ ….. ποιος δεν θα το πάρει ;!;
dieksodo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 ρε παιδια ειλικρινα εχω μια ερωτηση για ολους εσας που δεν σας αρεσουν οι σκαλπερς και η αισχροκερδια σημειωτεον δεν εχω μεταπουλησει ποτε και οθυτε καν ηξερα τον ορο μεχρι που τον διαβασα εδω αλλα ας υποθεσουμε πως παω και ξημεροβραδιαστω 2-3 μερες εξω απο τα παμπλικ για να παρω την καινουρια 3090 που ξερω οτι εχει μονο 10 κομματια και θελω να ειμαι απο τους πρωτους που την παρουν με μονο 1000 ευρω παω λοιπον μετα στην εβαυ και την πουλαω 13000 ευρω (πραγματικο περιστατικο με 3080) δηλαδη 12000 ευρω πανω καπελο ερωτησις ποιο θεωρειτε εσεις ενα λογικο ποσοστο κερδους και μια λογικη τιμη που πρεπει να την βαλω για να μην θεωρηθω οτι κανω αισχροκερδια?
dtk-386 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Τέτοιο ΑΔΙΕΞΟΔΟ δεν έχω ξαναδιαβάσει εδώ μέσα. Πραγματικά σκάει γαϊδαρο. Αλλο του λέτε άλλο απαντάει. 1
john_lennon999 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, dieksodo είπε ρε παιδια ειλικρινα εχω μια ερωτηση για ολους εσας που δεν σας αρεσουν οι σκαλπερς και η αισχροκερδια σημειωτεον δεν εχω μεταπουλησει ποτε και οθυτε καν ηξερα τον ορο μεχρι που τον διαβασα εδω αλλα ας υποθεσουμε πως παω και ξημεροβραδιαστω 2-3 μερες εξω απο τα παμπλικ για να παρω την καινουρια 3090 που ξερω οτι εχει μονο 10 κομματια και θελω να ειμαι απο τους πρωτους που την παρουν με μονο 1000 ευρω παω λοιπον μετα στην εβαυ και την πουλαω 13000 ευρω (πραγματικο περιστατικο με 3080) δηλαδη 12000 ευρω πανω καπελο ερωτησις ποιο θεωρειτε εσεις ενα λογικο ποσοστο κερδους και μια λογικη τιμη που πρεπει να την βαλω για να μην θεωρηθω οτι κανω αισχροκερδια? Να μην την αγοράσεις αν δεν τη χρειάζεσαι για προσωπική χρήση. Αλλιώς είσαι απλά μαυραγορίτης χωρίς ηθική, πέρα ότι είσαι και παράνομος αν το κάνεις κατ εξακολούθηση μην αποδίδοντας στη εφορία τους φόρους του "κέρδους" σου από τις αγοροπωλησίες, και εκμεταλεύεσαι την όποια ανάγκη του άλλου, επίσης σε τόσα ποστς η λογική σου είναι όποιος έχει χρήματα να προσπερνάει την ουρά, οι υπόλοιποι περιμένετε. Μόνο που είσαι μόνος σου εναντίον όλων των χρηστών θα έπρεπε να σε βάζει σε σκέψεις. Η ελεύθερη αγορά δε σημαίνει ότι όποιος έχει χρήματα κάνει ότι του αρέσει, υπάρχουν κανόνες. 9
jimarass26 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Guys back to basics. Το scalping βασίζεται ΚΑΘΑΡΑ στον ψυχολογικό παράγοντα του "πληρώνω" παραπάνω από τον γείτονα για να το παίξω μάγκας. Όπως κάποτε κάποιοι αγρότες αγόραζαν αγροτικά με 500 άλογα για να φρεζάρουν ενα χωραφάκι. Από εκεί και πέρα είναι καθαρά προσφορά και ζήτηση. Οι τιμές ανεβαίνουν καθαρά λόγο του φόβου ότι υπάρζει scalper και τρέχουν όλοι μαζί να προλάβουν. Όχι λόγω της ύπαρξης scalper. Δλδ θέλετε να πείτε ότι μια εταιρεία πουλάει επίτηδες φθηνότερα από ότι μπορεί γιατί μας αγαπά? Σοβαρά τώρα? Σε περιπτώσεις covid όπου υπάρχει ειδική έλλειψη, και δεν προλαβαίνει μια εταιρεία να τιμολογίσει πιο πάνω (δλδ να προσαρμόσει τιμές), αυτό ΝΑΙ το κάνουν οι scalpers. Αλλά ουσιαστικά επιταχύνουν το αναπόφεκτο, εκτός αν η εταιρεία Χ όντως θέλει να "Χαρίσει" προιόν. Αλλά εκεί το πρόβλημα το έχει μετά η εταιρεία, γιατί αποτυγχάνει να έχει σωστή επαφή με το κοινό της.
CleanthisD Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, dieksodo είπε ρε παιδια ειλικρινα εχω μια ερωτηση για ολους εσας που δεν σας αρεσουν οι σκαλπερς και η αισχροκερδια σημειωτεον δεν εχω μεταπουλησει ποτε και οθυτε καν ηξερα τον ορο μεχρι που τον διαβασα εδω αλλα ας υποθεσουμε πως παω και ξημεροβραδιαστω 2-3 μερες εξω απο τα παμπλικ για να παρω την καινουρια 3090 που ξερω οτι εχει μονο 10 κομματια και θελω να ειμαι απο τους πρωτους που την παρουν με μονο 1000 ευρω παω λοιπον μετα στην εβαυ και την πουλαω 13000 ευρω (πραγματικο περιστατικο με 3080) δηλαδη 12000 ευρω πανω καπελο ερωτησις ποιο θεωρειτε εσεις ενα λογικο ποσοστο κερδους και μια λογικη τιμη που πρεπει να την βαλω για να μην θεωρηθω οτι κανω αισχροκερδια? Άλλη θα έπρεπε να είναι η ερώτηση. Για ποιον λόγο πρέπει να πας και να ξημεροβραδιάζεσαι έξω από το παμπλικ από την στιγμή που δεν θέλεις να την χρησιμοποιήσεις, και την στερείς από εμένα που θέλω να την αγοράσω στα 1000 ευρώ όπως λες για να την βάλω στο πισι μου και να την αξιοποιήσω όπως της αξίζει 6
panospeter Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, CleanthisD είπε Άλλη θα έπρεπε να είναι η ερώτηση. Για ποιον λόγο πρέπει να πας και να ξημεροβραδιάζεσαι έξω από το παμπλικ από την στιγμή που δεν θέλεις να την χρησιμοποιήσεις, και την στερείς από εμένα που θέλω να την αγοράσω στα 1000 ευρώ όπως λες για να την βάλω στο πισι μου και να την αξιοποιήσω όπως της αξίζει Γιατί .... https://youtu.be/z8Ov3dJwOb0?t=7
Προτεινόμενες αναρτήσεις