Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Η λογική της κοινωνίας σε ενα thread.. οι απόψεις μερικων δειχνουν την θρασύδειλια και την κουτοπονηρια τους. Δεν είστε ρεαλιστές υποκριτές είστε και ειστε και οι πρωτοι που δικαιουστε τα χειρότερα όταν σαν κάνουν οτι θελουν οι μεγάλοι

• Like 2
Δημοσ.
3 minutes ago, d4ydr33m3r said:

Η λογική της κοινωνίας σε ενα thread.. οι απόψεις μερικων δειχνουν την θρασύδειλια και την κουτοπονηρια τους. Δεν είστε ρεαλιστές υποκριτές είστε και ειστε και οι πρωτοι που δικαιουστε τα χειρότερα όταν σαν κάνουν οτι θελουν οι μεγάλοι

πραγματι ειναι η λογικη της κοινωνιας σε ενα thread

η συμφεροντολογικη λογικη του κακομαθημενου παλιοπαιδου που θελει πσ5 και κρατα την αναπνοη του μεχρι να του το δωσουν λες και ειναι φαρμακο για τον καρκινο και θα πεθανει

το θελω και το θελω και φτηνο

και αφου εσυ μου το δινεις ακριβα η μονη εξηγηση ειναι πως εισαι κακος ανθρωπος και θελεις να εκμεταλλευτεις εμενα τον καλο ανθρωπο

ας βαλουμε και λιγο μαυραγοριτες και κατοχη στο μιξερ λιγο σορρος λιγο τις κακες πολυεθνικες και λυσαμε το προβλημα

επομενο βημα θα παμε στο υπουργειο αναπτυξης και θα ζητησουμε διατιμηση στα πσ5

για το καλο των καταναλωτων φυσικα

Δημοσ.
34 minutes ago, dieksodo said:

προφανως δεν εχεις επισκευτει ενα σιτε ονοματι ινσομνια.γρ / αγγελιες

Προφανώς συνεχίζεις τις βλακείες. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, dieksodo είπε

η συμφεροντολογικη λογικη του κακομαθημενου παλιοπαιδου που θελει πσ5 και κρατα την αναπνοη του μεχρι να του το δωσουν λες και ειναι φαρμακο για τον καρκινο και θα πεθανει

και αφου εσυ μου το δινεις ακριβα η μονη εξηγηση ειναι πως εισαι κακος ανθρωπος και θελεις να εκμεταλλευτεις εμενα τον καλο ανθρωπο

ας βαλουμε και λιγο μαυραγοριτες και κατοχη στο μιξερ λιγο σορρος λιγο τις κακες πολυεθνικες και λυσαμε το προβλημα

Ρε φίλε μου, γιατί έχω την εντύπωση πως είσαι σε μουντ, επειδή πούλησα ή πουλάω με μεγάλο κέρδος, έχω την ανάγκη να δικαιολογήσω τον κάθε ένα που αισχροκερδεί?

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 4
Δημοσ.
3 minutes ago, AtiX said:

Ρε φίλε μου, γιατί έχω την εντύπωση πως είσαι σε μουντ, επειδή πούλησα ή πουλάω με μεγάλο κέρδος, έχω την ανάγκη να δικαιολογήσω τον κάθε ένα που αισχροκερδεί?

εχεις δικιο. φυσικα μονο οι αλλοι ειναι απληστοι εμεις ποτε δεν ειμαστε

Δημοσ.

To τι κανει το κακομαθημενο πλουσιοπαιδο ειναι η μια συνισταμενη. Στο κατω κατω ενα θα παρει αυτο δεν αλλαζει το υπαρχον στοκ την δεδομενη χρονικη στιγμη απο αυτον αλλα απο τον κλεφτη και τον λωποδυτη που θα παρει 10 για να τα μεταπωλησει προκαλωντας τεχνητη ελλειψη στην αγορα για να κονομησει αυτος. 

Μαντεψε ποιος ειναι αυτος που δημιουργει προβλημα στην αγορα και στον καταναλωτη.

Η λυση της αναμονης ισχυει για τα παντα. Οπως σου ειπα και αλλος ποιο πριν να σου σηκωσει ο πλουσιος οτι στοκ υπαρχει να μην εχεις προσβαση στα καταναλωτικα αγαθα πρωτης αναγκης και να κατσεις να περιμενεις να φας επειδη και αυτος καθολα νομιμος θα ειναι και αυτος.

Εισαι το προβλημα της κοινωνιας ειτε το αποδεχεσαι ειτε οχι

• Like 5
Δημοσ.
2 minutes ago, d4ydr33m3r said:

To τι κανει το κακομαθημενο πλουσιοπαιδο ειναι η μια συνισταμενη. Στο κατω κατω ενα θα παρει αυτο δεν αλλαζει το υπαρχον στοκ την δεδομενη χρονικη στιγμη απο αυτον αλλα απο τον κλεφτη και τον λωποδυτη που θα παρει 10 για να τα μεταπωλησει προκαλωντας τεχνητη ελλειψη στην αγορα για να κονομησει αυτος. 

Μαντεψε ποιος ειναι αυτος που δημιουργει προβλημα στην αγορα και στον καταναλωτη.

Η λυση της αναμονης ισχυει για τα παντα. Οπως σου ειπα και αλλος ποιο πριν να σου σηκωσει ο πλουσιος οτι στοκ υπαρχει να μην εχεις προσβαση στα καταναλωτικα αγαθα πρωτης αναγκης και να κατσεις να περιμενεις να φας επειδη και αυτος καθολα νομιμος θα ειναι και αυτος.

Εισαι το προβλημα της κοινωνιας ειτε το αποδεχεσαι ειτε οχι

μαθε να διαβαζεις πριν γραψεις κατι.,

οπως διαβασες το σχολιο που συνεφερε το ουτοπικο σου αφηγημα περι πλουσιου που παει και ξεστοκαρει το σουπερμαρκετ διαβασε και απο κατω την απαντηση μου που δεν συμφερει το ουτοπικο σου αφηγημα

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, dieksodo είπε

προφανως δεν εχεις επισκευτει ενα σιτε ονοματι ινσομνια.γρ / αγγελιες

Είναι γνωστό ότι γίνονται παράνομες συναλλαγές μεταξύ ιδιωτών. Βγάζει κάπου αυτό το επιχείρημα;

Είναι αυτές οι παράνομες συναλλαγές εμπόριο; Είναι ξεκάθαρα "μαύρη" αγορά, έχει αναφερθεί ήδη.

Αν ήταν νόμιμες, δεν θα υπήρχε ανάγκη ανταλλαγής μετρητών "χέρι με χέρι". Οποιαδήποτε αγοραπωλησία πάνω από κάποιο ποσό (στα 500 ευρώ έχω μείνει, δεν θυμάμαι αν έγινε 300) απαγορεύεται να γίνεται με μετρητά.

• Like 2
Δημοσ.
2 minutes ago, petasis said:

Είναι γνωστό ότι γίνονται παράνομες συναλλαγές μεταξύ ιδιωτών. Βγάζει κάπου αυτό το επιχείρημα;

Είναι αυτές οι παράνομες συναλλαγές εμπόριο; Είναι ξεκάθαρα "μαύρη" αγορά, έχει αναφερθεί ήδη.

Αν ήταν νόμιμες, δεν θα υπήρχε ανάγκη ανταλλαγής μετρητών "χέρι με χέρι". Οποιαδήποτε αγοραπωλησία πάνω από κάποιο ποσό (στα 500 ευρώ έχω μείνει, δεν θυμάμαι αν έγινε 300) απαγορεύεται να γίνεται με μετρητά.

ακριβως. πες τα χρυσοστομε

ενα ματσο φραπεδονεοελληνες διαμαρτυρονται για μαυρη αγορα σε ενα φορουμ του ινσομνια

ΤΟΥ ΙΝΣΟΜΝΙΑ

ΤΟΥ ΣΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΜΑΥΡΗς ΑΓΟΡΑς ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ

δηλαδη ειναι εντυπωσιακο ποσο υποκριτες ειναι καποιοι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, dieksodo είπε

μαθε να διαβαζεις πριν γραψεις κατι.,

οπως διαβασες το σχολιο που συνεφερε το ουτοπικο σου αφηγημα περι πλουσιου που παει και ξεστοκαρει το σουπερμαρκετ διαβασε και απο κατω την απαντηση μου που δεν συμφερει το ουτοπικο σου αφηγημα

Γελαω και μονο που το διαβασα..Δεν απαντησες σε τιποτα και ειδικα η απαντηση σου με την αισχροκερδη "επενδυση" σου και το ελεγχομενο ρισκο της (πρεπει να σε επιβραβευσουμε για την αισχροκερδεια σου εφοσον δεν εχεις σκοπο μονο να αγορασεις για να στοκαρεις αλλα για να πουλησεις ακριβα) ηταν η επιτομη αυτου που περιγραφω.. Οι πλουσιοι ειναι ολιγοπωλιο και συννενοουνται μεταξυ τους ξερουν τι κανουν και πως θα επιζησουν. 

Ξαναλεω.. Οταν δημιουργεις τεχνηεντως τεχνητη ελλειψη στην αγορα και αισχροκερδεις τοτε ΕΣΥ δημιουργεις το προβλημα κυριως και οχι η ζητηση.. 

Η μονη λυση να ισορροπησει η αγορα ειναι η αναμονη.. Και επειδη θες εσυ να κονομησεις ας περιμενει ο αλλος ρε αδελφε τι εγινε; 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 2
Δημοσ.
2 minutes ago, d4ydr33m3r said:

Γελαω και μονο που το διαβασα..Δεν απαντησες σε τιποτα και ειδικα η απαντηση σου με την αισχροκερδη "επενδυση" σου και το ελεγχομενο ρισκο ηταν η επιτομη αυτου που περιγραφω..

Ξαναλεω.. Οταν δημιουργεις τεχνηεντως τεχνητη ελλειψη στην αγορα και αισχροκερδεις τοτε ΕΣΥ δημιουργεις το προβλημα κυριως και οχι η ζητηση.. 

Η μονη λυση να ισορροπησει η αγορα ειναι η αναμονη.. Και επειδη θες εσυ να κονομησεις ας περιμενει ο αλλος ρε αδελφε τι εγινε; 

μαθε να διαβαζεις, στο συνιστω. ετσι θα σταματησεις να επαναλαμβανεις τα ιδια και τα ιδια και να μην προχωραει η συζητηση

στα ξαναγραφω εδω μπας και συνετιστεις

αν παει ο πλουσιος και ξεστοκαρει το σουπερ μαρκετ θα παω στο διπλανο

αν παει και στο διπλανο θα παω στο παραδιπλανο

στο τελος ο πολουσιος θα ξεμεινει με χαλασμενα φαγητα και θα σταματησει να ειναι πλουσιος

ξεκολλα το μυαλο σου και δες την πραγματικοτητα

γιατι οι σκαλπερς αγοραζουν πσ5 και καρτες γραφικων και δεν αγοραζουν σκουπες και αποχυμωτες?

δηλαδη για να στο κανα δεκαρακια μπας και το καταλαβεις

αν αποφασισει ενας σκαλπες και παει και ξεστοκαρει ολους του αποχυμωτες απο τον κωτσοβολο πιστευεις πραγματικα πως θα δεις αποχυμωτες στα 1000 ευρω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, dieksodo είπε

μαθε να διαβαζεις, στο συνιστω. ετσι θα σταματησεις να επαναλαμβανεις τα ιδια και τα ιδια και να μην προχωραει η συζητηση

στα ξαναγραφω εδω μπας και συνετιστεις

αν παει ο πλουσιος και ξεστοκαρει το σουπερ μαρκετ θα παω στο διπλανο

αν παει και στο διπλανο θα παω στο παραδιπλανο

στο τελος ο πολουσιος θα ξεμεινει με χαλασμενα φαγητα και θα σταματησει να ειναι πλουσιος

ξεκολλα το μυαλο σου και δες την πραγματικοτητα

γιατι οι σκαλπερς αγοραζουν πσ5 και καρτες γραφικων και δεν αγοραζουν σκουπες και αποχυμωτες?

δηλαδη για να στο κανα δεκαρακια μπας και το καταλαβεις

αν αποφασισει ενας σκαλπες και παει και ξεστοκαρει ολους του αποχυμωτες απο τον κωτσοβολο πιστευεις πραγματικα πως θα δεις αποχυμωτες στα 1000 ευρω?

Δεν υπαρχει παντα διπλανος ρε αγορι μου αυτο σου εξηγω.. Εδω λεμε δεν υπαρχει στοκ ουτε για αστειο τι διπλανο μου λες; 5 νοματεοι θα εχουν το στοκ που θα πας αν εχουν συννενοηθει ολοι να πουλανε σε συγκεκριμενες τιμες και εχουν ολο το αποθεμα; Γαλλικα μιλαω; Η δεν μπορεις να διαβασεις πισω απο τις γραμμες;

Δεν θα μεινει λοιπον ο πλουσιος ποτε με στοκ γιατι η προσβαση ειδικα σε καταναλωτικα αγαθα πρωτης αναγκης ειναι ζωτικης σημασιας και θα επικρατησει λογικης αισχοκερδειας και θα εχουμε πληθωριστικες τασεις! Βασικα πραγματα! Επισης ο πλουσιος εχει την δυνατοτητα να πουλησει σε χαμηλοτερες τιμες να ξεστοκαρει ακομη και αν δεν πουλησει υπο κανονικες συνθηκες και οχι συνθηκες ακραιες οπως ομολογουμενως ηταν του παραδειγματος του φιλου.. 

Οι σκαλπερς και το hype marketing ειναι μια τακτικη που θα επικρατησει τα επομενα χρονια. Ξεκινησε με αρκετα ειδη με περιορισμενη παραγωγη και επεκτεινεται σαν λογικη παντου πλεον σε πολλα καταναλωτικα αγαθα.. 

Απλα η τεχνολογικη κριση και η εποχη του covid βοηθαει ακομη περισσοτερο να επεκταθει στην τεχνολογια το ζητημα. Επειδη π.χ μια καρτα γραφικων ειναι ετσι φτιαγμενη που ειναι υπολογιστικο τερας για πολλες εφαρμογες διευκολυνει την πωληση της σε πολλες αγορες.. 

Ετερον εκατερον ομως αυτο και δεν σημαινει οτι μεθαυριο αυτο που περιγραφεις δεν θα συμβει και στους.. αποχυμωτες.. εσυ με την τακτικη σου διευκολυνεις και γινεσαι καταλυτης σε τετοιες μεθοδους αισχροκερδειας.. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ.

ακριβως. πες τα χρυσοστομε

ενα ματσο φραπεδονεοελληνες διαμαρτυρονται για μαυρη αγορα σε ενα φορουμ του ινσομνια

ΤΟΥ ΙΝΣΟΜΝΙΑ

ΤΟΥ ΣΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΜΑΥΡΗς ΑΓΟΡΑς ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ

δηλαδη ειναι εντυπωσιακο ποσο υποκριτες ειναι καποιοι 

Δεν διαμαρτύρεται κανείς. Και το ινσόμνια είναι ένα παράδειγμα, αγγελίες υπάρχουν σε εκατοντάδες σαιτ. (Δεν γνωρίζω, αλλά την πρωτιά ίσως την έχει το φεισμπουκ ή το καρ, τουλάχιστον το γκουγκλ από εκεί βγάζει παραπομπές όταν ψάχνω κάτι).

Απλά αναφέρθηκε σαν επιχείρημα, ότι επειδή υπάρχουν αγγελίες μεταξύ ιδιωτών, αυτό είναι "εμπόριο". Δεν είναι.

Η νομιμότητα αυτών των αγοροπωλησιών θέλει έλεγχο, και το κράτος είναι ο μοναδικός αρμόδιος.

ΑΝ ήθελαν τα κράτη να τελειώσουν εν μια νυκτί το φαινόμενο, θα έλεγχαν τα τιμολόγια όλων των διανομέων για να αποκλείσουν συναλλαγές με μη εμπόρους, και υποχρέωναν τα καταστήματα να αναγράφουν το αφμ του αγοραστή σε κάθε αγορά λιανικής. Και μετά ρωτάς τι τα έκαναν τα προϊόντα όλοι αυτοί που αγόρασαν από ένα λογικό όριο και πάνω.

Όλα τα άλλα, μαρκάρω κουτάκια, είναι να είχαμε να λέγαμε. Η εταιρία που μαρκάρει κουτιά, καλύτερα να μην έδινε καθόλου προϊόντα σε αφμ που έχουν ήδη αγοράσει πάνω από 2 προϊόντα (για παράδειγμα).

• Like 2
Δημοσ.
5 minutes ago, d4ydr33m3r said:

Δεν υπαρχει παντα διπλανος ρε αγορι μου αυτο σου εξηγω.. Εδω λεμε δεν υπαρχει στοκ ουτε για αστειο τι διπλανο μου λες; 5 νοματεοι θα εχουν το στοκ που θα πας αν εχουν συννενοηθει ολοι να πουλανε σε συγκεκριμενες τιμες και εχουν ολο το αποθεμα; Γαλλικα μιλαω; Η δεν μπορεις να διαβασεις πισω απο τις γραμμες;

ε καλα ειναι γνωστο πως ολα και ολα 5 μαγαζια υπαρχουν στην χωρα και 5 σουπερμαρκετ. καλα που ζεις αγορι μου στα 1900? και καλα πες οτι ειναι 5. τα μικρα μαγαζια που ειναι 1005 πως θα συνεννοηθουν? θα κανουν καρτελ και αυτα? και δε 8α βρεθει 1 στους 1000 να σπασει το καρτελ?

ελεος μα που ζειτε ρε σεις?

8 minutes ago, d4ydr33m3r said:

Δεν θα μεινει λοιπον ο πλουσιος ποτε με στοκ γιατι η προσβαση ειδικα σε καταναλωτικα αγαθα πρωτης αναγκης ειναι ζωτικης σημασιας και θα επικρατησει λογικης αισχοκερδειας και θα εχουμε πληθωριστικες τασεις! Βασικα πραγματα! Επισης ο πλουσιος εχει την δυνατοτητα να πουλησει σε χαμηλοτερες τιμες να ξεστοκαρει ακομη και αν δεν πουλησει υπο κανονικες συνθηκες.. 

φυσικα και θα μεινει. αν ο διπλανος τα εχει φτηνοτερα. αν τα πουλησει σε χαμηλοτερα δε λυθηκε το προβλημα? νομιζα το προβλημα σας ηταν πως τα πσ5 ηταν στο θεο

9 minutes ago, d4ydr33m3r said:

Οι σκαλπερς και το hype marketing ειναι μια τακτικη που θα επικρατησει τα επομενα χρονια. Ξεκινησε με αρκετα ειδη με περιορισμενη παραγωγη και επεκτεινεται σαν λογικη παντου πλεον σε πολλα καταναλωτικα αγαθα.. 

φυσικα

ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΓΟΡΑ

και στην αγορα  αυτοι υπαρχουν ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ,

πχ το πλαισιο δεν παραγει τηλεορασεις, ΜΕΤΑΠΟΥΛΑΕΙ τηλεορασεις αγοραζοντας τες απο μεγαλα καταστηματα του εξωτερικου

πχ μικροσκρουτζομαγαζα που αγοραζουν ευκαιριες απο αμαζον

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...