Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ειμαι σιγουρος πως κανεις δεν θα δεχτει να αγορασει ps5 me ονομα πανω στο κουτι. θεε μου πως θα παιξεις με ανοιχτο χειριστηριο

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

1 hour ago, apos said:

Resellers = παράσιτα 

ποσο λαθος ομως

δεν καταλαβαινει ο εξυπνος πως χωρις του resellers θα κανεις να δεις ps5 μεχρι το 2025

• Like 1
  • Confused 15
  • Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dieksodo είπε

δεν καταλαβαινει ο εξυπνος πως χωρις του resellers θα κανεις να δεις ps5 μεχρι το 2025

Σωστός. Οι resellers σε βοηθάνε να ξεπεράσεις τα προβλήματα που δεν θα είχες αν δεν υπήρχαν resellers.

• Like 9
  • Thanks 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, dieksodo είπε

ειμαι σιγουρος πως κανεις δεν θα δεχτει να αγορασει ps5 me ονομα πανω στο κουτι. θεε μου πως θα παιξεις με ανοιχτο χειριστηριο

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

ποσο λαθος ομως

Ό,τι να'ναι.

Επεξ/σία από apos
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια καλή λύση θα ήταν να είχε κάθε κονσόλα κάποιον κωδικό που όταν εχει πουληθεί, το κατάστημα να τον περνάει στην Sony. Μετα οποιος αγοράζει την κονσόλα να έχει περιθώριο 10 μέρες να ενεργοποιήσει την κονσόλα και να επιβεβαιώσει τον κωδικό μέσω της Sony. Αν δεν γίνει αυτό να μην μπορεί να ενεργοποιηθει η κονσόλα για 1 χρόνο και μετα να δούμε πως κάποιοι θα πουλάνε με καπέλο......

11 ώρες πριν, dieksodo είπε

Ελα πες την αλήθεια..... ποσα PS5 εχεις πουλήσει μέχρι τώρα;

Επεξ/σία από vorlon68
  • Like 5
  • Thanks 4
Δημοσ.

To PS5 δεν έχει καλή πορεία στην Ιαπωνία επομένως δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αναφορά στην συγκεκριμένη αγορά, φταίει βέβαια ότι η Sony δίνει βαρύτητα σε άλλες αγορές. 

Το άρθρο έχει ένα λάθος:
Το PS5 έγινε η κονσόλα με τις ταχύτερες πωλήσεις της Ιαπωνικής εταιρείας φτάνοντας τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως σε λιγότερο από ένα μήνα, ξεπερνώντας το PS4. 
Βασικά είναι ένας χρόνος και όχι ένας μήνας.

• Like 1
Δημοσ.

Στο άρθρο, φαντάζομαι resellers δεν εννοεί τους επαγγελματίες εμπόρους (όλοι resellers είναι) αλλά τους ευκαιριακούς και τους σκάλπερς...

58 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Μου κάνει εντύπωση που δεν ανεβαίνει η επίσημη τιμή πώλησης..

Τι την πέρασες την Sony... Nvidia ή Amd ?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε

Ο Reseller είναι παράσιτο. Ο βλαμμενος που δεν μπορει να κανει υπομονη και πληρωνει 4πλή τιμη για μια ΚΟΝΣΟΛΑ δεν ειναι καθυστερημενος. Τα πραγματα ειναι απλα. Αν αυριο το πρωι βγουνε 10 PS5 στο Χ μαγαζι και προλαβω να αγοράσω και τα 10 δεν ειμαι εγω παρασιτο. Εισαι εσυ ηλιθιος που θα το αγορασεις απο εμενα αντι για 500, 1500. Γιατι οχι δεν μπορειτε να κανετε λιγη υπομονη. Πρεπει να το παρετε αμεσως. Ε δωστε 3πλη τιμη. 

Και αυτός δεν είναι πρώτο μυαλό αν ρωτάς εμένα. Αλλά εσύ που θα αγοράσεις 10 παραμένεις παράσιτο.

• Like 10
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dieksodo είπε

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

ποσο λαθος ομως

Από ότι φαίνεται πρέπει να είσαι παράσιτο.

• Like 1
Δημοσ.

Αγόρασα ps5 πριν λίγες μέρες απ τα Public. Εφόσον πλήρωσα για να αγοράσω κάτι είναι δικό μου το κάνω ότι θέλω. Το βάζω φωτιά το πουλάω 3000 το πετάω. Ας λέει ότι θέλει η Sony. 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Psycho- είπε

Ας λέει ότι θέλει η Sony. 

Ακομα και στο τιτλο (που αρκει να το διαβασεις μονο αυτο), δεν λεει οτι το κανει η Sony 🤔

• Like 1
Δημοσ.

πάντως στην Αθήνα, τα δύο Sony Centers προς τιμήν τους πουλάνε αυτή τη στιγμή κονσόλες PS5 με άμεση διαθεσιμότητα σε όλους τους πελάτες. Το πρόβλημα των resellers το έλυσαν με ένα πολύ δίκαιο τρόπο. Για να πάρεις PS5 πρέπει να αγοράσεις και μια Sony TV (κάποιας αξίας και πάνω νομίζω) και κάποια άλλα πραγματάκια πολύ χρήσιμα. Στην αρχή όταν το άκουσα νόμιζα ότι κάτι χάνω, αλλά τελικά ισχύει. Μόλις έγινα κάτοχος ενός PS5 digital edition με 400€ αγοροράζοντας μια Sony OLED 65" την οποία είχα αποφασίσει να πάρω έτσι κι αλλιώς!!

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...