Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να αλλάξω κωδικούς στο facebook επειδή έχω χάσει το τηλέφωνο μου και άλλαξα αριθμό τηλεφώνου.Είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο;Το έχει κάνει κάποιος να μου πει πώς γίνεται;Τους τωρινούς κωδικούς τους έχω κι έχω πρόσβαση στο λογαριασμό μου

Επεξ/σία από imaginas
Δημοσ.

Γιατί να μην είναι εφικτό;

Θα το κάνεις και μετά θα πατήσεις και αποσύνδεση όλων των άλλων συνδεδεμένων συσκευών για να βγει εκτός και το παλιό τηλέφωνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/12/2021 στις 7:25 ΜΜ, imaginas είπε

Θέλω να αλλάξω κωδικούς στο facebook επειδή έχω χάσει το τηλέφωνο μου και άλλαξα αριθμό τηλεφώνου.Είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο;Το έχει κάνει κάποιος να μου πει πώς γίνεται;Τους τωρινούς κωδικούς τους έχω κι έχω πρόσβαση στο λογαριασμό μου

Δεν χρειάζεται να αλλάξεις κωδικούς. Μπαίνεις στον λογαριασμό σου και καθαρίζεις τις αποθηκευμένες συσκευές, και αλλάζεις τον αριθμό τηλεφώνου για την ταυτοποίηση δύο παραγόντων. Έτσι, σε ενδεχόμενο login από την χαμένη σου συσκευή, θα χρειαστεί να βάλει τον κωδικό που στέλνεται στον αριθμό τηλεφώνου που έχεις θέσει ο ίδιος. Επομένως, ο λογαριασμός σου παραμένει απροσπέλαστος. Αν, όμως, νιώθεις περισσότερη σιγουριά και με αλλαγή των στοιχείων πρόσβασης, τότε κάν' το. 

-Όλα γίνονται πηγαίνοντας Ρυθμίσεις και απόρρητο > Ρυθμίσεις > Ασφάλεια και σύνδεση. 

Επεξ/σία από Mrs. Hyde

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...