Προς το περιεχόμενο

Κωδικοί root για το Tp-link 100v

Stemake

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω το TP-Link 100v  που μου έδωσε η Vodafone και θέλω να το χρησιμοποιήσω σε bridge mode. 

Μπαίνω στις ρυθμίσεις του ρουτερ αλλά η επιλογη bridge δεν υπάρχει.

Υπάρχει τρόπος να το ρυθμίσω? Διάβασα οτι πρέπει να χρησιμοποιήσω τους κωδικούς root. Πού θα τους βρώ?

Ευχαριστώ πολύ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ πολύ. Μπήκα με root κωδικούς ,έβαλα το Router σε bridge mode , απενεργοποίησα και το DHCP αλλά δεν συνδέεται. Θέλω να το συνδέω με καλώδιο Ethernet με το κεντρικό router και να αναμεταδώσει Wifi. Με άλλο router το κατάφερα

Ξανά ευχαριστώ

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να λύσω το πρόβλημα.

Οι ενέργειες που έκανα είναι οι παρακάτω :

1. Στο Network --> DSL Internet--> Add δημιούργησα νέο τυπο (Bridge) έσβησα ολλα τα υπόλοιπα και στο πεδίο VLAN ID έδωσα τιμη 835
  2. Απενεργοποίησα  το DHCP
  3. Αλλαξα τους κωδικούς του Wifi

Τέλος το συνδέω με καλώδιο Ethernet σε μια θύρα του κυρίως modem router.

Όταν μετά προσπαθώ να συνδεθώ από το τηλέφωνο μου , συνδέετε , αλλα μου βγάζει μήνυμα < χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο >

Τι κάνω λάθος?

Ευχαριστώ πολύ

Το σπίτι είναι μεζονέτα. Το router είναι στο ισόγειο και στον όροφο το σήμα του wifi είναι ασθενές. Επειδή έχω καλώδιο ethernet από το ισόγειο στον όροφο θέλω να συνδέσω επάνω του το Bridge mode router και να παίρνω από αυτό Wifi. Δηλαδή το Bridge mode router θα παίρνει ethernet και θα μου δίνει Wifi.

Ευχαριστώ πολύ

δεν χρειαζεται να το κανεις bridge . 

μπαινεις στο μενου του , του αλλαζεις την ip ωστε να ειναι στο ιδιο ευρως με το κυριο ρουτερ σου .

παραδειγμα : ip κυριου ρουτερ 192,168,1,1 , το tplink θα πρεπει να γινει πχ 192,168,1,2 

απενεργοποιεις τον dhcp του και συνδεεις το λαν σε οποιαδηποτε απο τις 4 lan που εχει απο πισω και τελος .

μετα μπαινεις απο browser στην ip που εβαλες στο tp-link και του ρυθμίζεις το wifi κωδικους κλπ . 

Ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω

Το δοκίμασα  αλλά πάλι μου βγάζει μήνυμα < χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο > αδυναμία σύνδεσης στο Ιντερνετ

Τι δοκίμασες δίπλα στο ρούτερ Με μικρό καλώδιο; Είσαι σίγουρος ότι το καλώδιο που ανεβαίνει πάνω δουλεύει σωστά. Ανέβασε τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει στο lan του tplink.

1.jpg.410a367086357451aa7a0fff8c391842.jpg2.jpg.98d96aefec629ab4372a8a4a64354a67.jpg1.jpg.410a367086357451aa7a0fff8c391842.jpg2.jpg.98d96aefec629ab4372a8a4a64354a67.jpg

4 ώρες πριν, chios είπε

Τι δοκίμασες δίπλα στο ρούτερ Με μικρό καλώδιο; Είσαι σίγουρος ότι το καλώδιο που ανεβαίνει πάνω δουλεύει σωστά. Ανέβασε τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει στο lan του tplink.

Ναι το δοκίμασα δίπλα στο ρούτερ με μικρό καλώδιο. Δοκίμασα ένα άλλο ρουτερ φίλου ( ένα παλιο Tp-link ) στο οποίο κάναμε απενεργοποίηση του DHCP ,αλλαγή σε Bridge mode αλλαγή του IP σε 192.168.1.11 αλλαγη κωδικών Wifi και δουλεύει μια χαρά.

Στέλνω τις ρυθμίσεις που έκανα1.jpg.410a367086357451aa7a0fff8c391842.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...