zacharias99 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 5 minutes ago, AmixReckless said: Από τα πιο αξιόπιστα καταστήματα. Χρόνια αγοράζω από αυτούς. Προσωπικά δεν έχει τύχει να αγοράσω από αυτούς, αλλά μετά από αυτό σίγουρα ανέβηκαν πολύ ψηλά στη λίστα μου. 1
LAIHO666 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Ακριβώς και εδώ το ίδιο θα στείλουν το μαύρο χρώμα στην ίδια ακριβώς τιμή ,φυσικά και να το στείλετε λέω ψυχούλα το μαύρο είναι ακόμα καλύτερο χρώμα ,έχω κάνει πολλές παραγγελίες απο το συγκεκριμένο κατάστημα και είναι απο τα πιο αξιόπιστα ,τους έδωσα συγχαρητήρια για την αντιμετώπιση ,να τα βλέπουν κάτι μεγάλες αλυσίδες αυτά !! 3
z3et Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Καμια επικοινωνία εδώ, και στην εξέλιξη παραγγελίας βγάζει αυτό...
Gulik Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, z3et είπε Καμια επικοινωνία εδώ, και στην εξέλιξη παραγγελίας βγάζει αυτό... Ως προς τον χρόνο αποστολής, και σε εμένα το ίδιο έβγαζε (ίδια ακριβώς ημερομηνία κιόλας) ΠΡΙΝ το τηλεφώνημα για ακύρωση των κίτρινων. Τώρα, που δέχθηκα να μου στείλουν τα μαύρα (στο τηλεφώνημα), μπήκα και είδα πως ο χρόνος αποστολής έχει αλλάξει ημερομήνια (αναγράφεται τώρα 13/12/2021). 1
ipal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) τα ακουστικά υπάρχουν ξανά στο site , με την κανονική τιμή όμως αλλα "κατόπιν παραγγελίας". Μπράβο τους φυσικά που σας στέλνουν τα carbon. Για όσους δε πρόλαβαν πάντως τα 50 Pro σε μπλε βλέπω κάνουν 44€ Σκρουτζ. Που νομίζω είναι τα ίδια ακουστικά χωρίς το 7.1. Τουλάχιστον ετσι διάβασα Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2021 από ipal
Eliaskat Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Τίμιο το κατάστημα,👍 χωρις μα και μου μου ειπαν θα εχουμε τα μαυρα απο την Τριτη τα θελέτε? και φυσικα θα περιμενω να πω την αληθεια επομενες αγορες θα γινουν απο εκει , και ας ειναι μερικα € πιο ακριβά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα