Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 minutes ago, AmixReckless said:

Από τα πιο αξιόπιστα καταστήματα. Χρόνια αγοράζω από αυτούς.

Προσωπικά δεν έχει τύχει να αγοράσω από αυτούς, αλλά μετά από αυτό σίγουρα ανέβηκαν πολύ ψηλά στη λίστα μου.

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς και εδώ το ίδιο θα στείλουν το μαύρο χρώμα στην ίδια ακριβώς τιμή ,φυσικά και να το στείλετε λέω ψυχούλα το μαύρο είναι ακόμα καλύτερο χρώμα ,έχω κάνει πολλές παραγγελίες απο το συγκεκριμένο κατάστημα και είναι απο τα πιο αξιόπιστα ,τους έδωσα συγχαρητήρια για την αντιμετώπιση ,να τα βλέπουν κάτι μεγάλες αλυσίδες αυτά !! 

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, z3et είπε

Καμια επικοινωνία εδώ, και στην εξέλιξη παραγγελίας βγάζει αυτό...

Screenshot_20211210-163918~2.jpg

Ως προς τον χρόνο αποστολής, και σε εμένα το ίδιο έβγαζε (ίδια ακριβώς ημερομηνία κιόλας) ΠΡΙΝ το τηλεφώνημα για ακύρωση των κίτρινων.

Τώρα, που δέχθηκα να μου στείλουν τα μαύρα (στο τηλεφώνημα), μπήκα και είδα πως ο χρόνος αποστολής έχει αλλάξει ημερομήνια (αναγράφεται τώρα 13/12/2021).

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα ακουστικά υπάρχουν ξανά στο site , με την κανονική τιμή όμως αλλα "κατόπιν παραγγελίας". Μπράβο τους φυσικά που σας στέλνουν τα carbon.

Για όσους δε πρόλαβαν πάντως τα 50 Pro σε μπλε βλέπω κάνουν 44€ Σκρουτζ. Που νομίζω είναι τα ίδια ακουστικά χωρίς το 7.1. Τουλάχιστον ετσι διάβασα

Επεξ/σία από ipal
Δημοσ.

Τίμιο το κατάστημα,👍

χωρις μα και μου μου ειπαν θα εχουμε τα μαυρα απο την Τριτη τα θελέτε?

και φυσικα θα περιμενω 

να πω την αληθεια επομενες αγορες θα γινουν απο εκει , και ας ειναι μερικα € πιο ακριβά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...