antwnhspap98 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) https://www.websupplies.gr/headset-corsair-hs60-pro-yellow-icue-comp-ca-9011214-eu Νομιζω μιλαμε για τρομερη τιμη για τα πολυ ποιοτικα ακουστικα της Corsair. Μεταφορικα +3 ευρω, Αντικαταβολη +1 ευρω Σημειωση προκειται μονο για τα κιτρινα Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από matrixxx 4
jerry banana Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 πολύ καλά ακουστικά όπως ψάχνει- ενδιαφέρεται ειναι μονόδρομος. Ειδικά σε αυτή τη τιμή. Εχω τα hs50 που τα είχα λάβει δωρεάν . Και ακόμα δουλεύουν άψογα. Απλώς μια σημείωση λίγο προσοχή στα μαξιλαρακια καθως το ενα μου βγηκε αλλα το εβαλα με το χερι.
beastie74 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ακόμα και σε αυτά τα χρήματα προτιμώ τα logitech g432 (πολλά χρονια χρήστης των g430) Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2021 από beastie74 1
panagiotis54 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 δυστυχως τα μαξιλαρακια στο hs50 δεν μου αρεσουν καθολου και εμενα βγηκε κ χαλασε τελειως, αμφιβαλω πως αλλαξαν κατι στα 60.. πηγα παλι πισω στα hyper-x. βεβαια η αληθεια ειναι πως για 35 ευρα....ναι οκ θα τα εδινα
zacharias99 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δεν άντεξα, χτύπησα ένα και ευχαριστώ τον TS! 1
Gulik Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Τα πήρα κι εγώ επειδή τσέκαρα επί ένα περίπου χρόνο την τιμή τους, συνέχεια ήταν πάνω από 50 ευρώ. Ευκαιρία είναι αυτή, ας μην την αφήσουμε. 1
theo93 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Το οτι δεν θέλω πράγματα αλλα επειδή είναι προσφορά τα παίρνω είναι ασθένεια;
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, theo93 είπε Το οτι δεν θέλω πράγματα αλλα επειδή είναι προσφορά τα παίρνω είναι ασθένεια; Πανδημια
grayden Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, theo93 είπε Το οτι δεν θέλω πράγματα αλλα επειδή είναι προσφορά τα παίρνω είναι ασθένεια; Αν συμβαίνει συχνά, ναι είναι. 1
Eliaskat Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 δεν ξερω γιατι , αλλα εριξα μια παραγγελια... μάλλον απωθημένο απο την Black Friday...
unicore30 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 το λινκ δεν ισχύει πλέον, μάλλον τέλος... Δεν πρόλαβα ...
zacharias99 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Λοιπόν μόλις με πήραν τηλ από το κατάστημα για να μου πουν ότι έγινε ένα λάθος χτες, πέσανε πολλές παραγγελίες και έχουν έλλειμα στο συγκεκριμένο ακουστικό. Λέω από μέσα μου, καλά αναμενόμενο, η τιμή ήταν πολύ καλή, άλλο ένα από τα γνωστά "λάθη" των σκρουτζομάγαζων. Και να η ευχάριστη έκπληξη. Χωρίς να μιλήσω χωρίς να πω τίποτα, μου λένε ότι έχουν ακριβώς το ίδιο ακουστικό στην έκδοση carbon και αν θέλω να συνεχίσω την παραγγελία με εκείνο. Εννοείται ότι δέχτηκα και τους έδωσα πολλά συγχαρητήρια για την αντιμετώπιση. Πραγματικά ένα μεγάλο μπράβο από εμένα. 2
Nikosgiann Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 btw και γω με τα HS50 pro, ειχα θεμα, τοτε στον καυσωνα ξεκολλησαν μονα τους και τα 2 μαξιλαρακια σημ. δε μου τα καλυπτε η εγγυηση, μιλησα κ με την αντιπροσωπεια κ μου λεγαν τα δικα τους.
AmixReckless Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 52 λεπτά πριν, zacharias99 είπε Λοιπόν μόλις με πήραν τηλ από το κατάστημα για να μου πουν ότι έγινε ένα λάθος χτες, πέσανε πολλές παραγγελίες και έχουν έλλειμα στο συγκεκριμένο ακουστικό. Λέω από μέσα μου, καλά αναμενόμενο, η τιμή ήταν πολύ καλή, άλλο ένα από τα γνωστά "λάθη" των σκρουτζομάγαζων. Και να η ευχάριστη έκπληξη. Χωρίς να μιλήσω χωρίς να πω τίποτα, μου λένε ότι έχουν ακριβώς το ίδιο ακουστικό στην έκδοση carbon και αν θέλω να συνεχίσω την παραγγελία με εκείνο. Εννοείται ότι δέχτηκα και τους έδωσα πολλά συγχαρητήρια για την αντιμετώπιση. Πραγματικά ένα μεγάλο μπράβο από εμένα. Από τα πιο αξιόπιστα καταστήματα. Χρόνια αγοράζω από αυτούς. 2
Gulik Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Και σε εμένα μόλις τώρα έπεσε τηλέφωνο για άκυρο, λόγω πολλών παραγγελιών. Αμέσως όμως μου είπαν εάν θέλω το μαύρο χρώμα ακριβώς στην ίδια τιμή, και δέχθηκα. Δεν περίμενα να μου προτείνουν τέτοια εναλλακτική τόσο άμεσα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα