tsofras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, Λοιπόν με έχει φάει η μικρή κόρη να της πάρω skateboard (είναι λίγο αλάνι ) Επειδή έχουν περάσει καμία 25αρια χρόνια απο όταν έκανα εγώ δεν ξέρω τι παίζει πλέον Με λίγη αναζήτηση και διάβασμα έπεσα στα Longboards που θεωρητικά αναφέρουν ότι είναι καλύτερα για cruising οπότε υποθέτω θα είναι πιο φιλικά για αρχάριο. Δεν θέλω να δώσω και μία περιουσία αλλά να μην είναι και της πλάκας Έχω δει τα παρακάτω οπότε αν κάποιος είναι γνώστης και έχει κάποιο σχόλιο για αυτά ή να προτείνει κάποια εναλλακτική θα το εκτιμούσα ok επέλεξα και κάποια λίγο φανταχτερά λόγω παιδιού και φύλλου Αν και τα περισσότερα στην πάνω πλευρά είναι μαύρα Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2021 από tsofras 1
zio10 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Φαντάσου να φτάσει τις σελίδες του άλλου θέματος για όχημα! 1
nullindex Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Fast forward 10 σελίδες μετά, ο tsofras έχει πάρει longboard για τον ίδιο, το πουλάει και πάει σε κανονική σανίδα και τελικά θέλει να την πουλήσει για να πάρει ξανά longboard γιατί του ταιριάζει καλύτερα!! 1
tsofras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, zio10 είπε Φαντάσου να φτάσει τις σελίδες του άλλου θέματος για όχημα! 57 λεπτά πριν, nullindex είπε Fast forward 10 σελίδες μετά, ο tsofras έχει πάρει longboard για τον ίδιο, το πουλάει και πάει σε κανονική σανίδα και τελικά θέλει να την πουλήσει για να πάρει ξανά longboard γιατί του ταιριάζει καλύτερα!! Μη σου βγεί το όνομα τελικά 🤣 Για το παιδί είναι οπότε απλά τα πράγματα Αν ήταν για εμένα θα ξεκινουσα με skateboard , waveboard, long board, πατίνι, ηλεκτρικό πατίνι, ηλεκτρικό longboard κ.ο.κ 😅 1
aris_rom Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, tsofras είπε Μη σου βγεί το όνομα τελικά 🤣 Για το παιδί είναι οπότε απλά τα πράγματα Αν ήταν για εμένα θα ξεκινουσα με skateboard , waveboard, long board, πατίνι, ηλεκτρικό πατίνι, ηλεκτρικό longboard κ.ο.κ 😅 Και θα κατέληγες σε αυτό Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2021 από aris_rom
tsofras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Λοιπόν αν και είχε απίστευτη συμμετοχή το θέμα ας κλειδώσει αν το δεί κάποιος mod Δεν ενθουσιάστηκε η μικρή με το σχήμα θέλει κανονικό skateboard οπότε ξεκινάμε με ένα απλό του 40ευρου και βλέπουμε πως θα πάει Ευχαριστώ για την βοήθεια (#not) Πλάκα κάνω 😅👍
paylidis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Κράνος Θωμά! Παντού κ πάντα, έστω ένα φθηνο 1
tsofras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, paylidis είπε Κράνος Θωμά! Παντού κ πάντα, έστω ένα φθηνο Εννοείται τους έχω ήδη κράνη για τα ποδήλατα, φουλ προστατευτικά στη μεγάλη για τα rollers θα πάρω τώρα και στη μικρή Με αυτά είμαι κάπως υπερβολικός μπαμπάς, αλλά έχουν μάθει πλέον και ποδήλατο χωρίς κράνος δεν κάνουν ποτέ Αλλά πάντα ήμουν έτσι με την ασφάλεια με το σάπιο 250αρι που είχα νόμιζες ότι θα τρέξω σε Moto GP 😂 2
Speculoos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Κράνος και προστατευτικά και αφού διαλέξεις το σωστό deck size ανάλογα με το ύψος της (προτίμησε και λίγο φαρδύ για να βάζει άνετα τα πόδια) διάλεξε μέτριες προς μαλακές ρόδες, κάτω από 99Α, για να ξεκινήσει όσο ομαλότερα γίνεται. 1
tsofras Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Speculoos είπε Κράνος και προστατευτικά και αφού διαλέξεις το σωστό deck size ανάλογα με το ύψος της (προτίμησε και λίγο φαρδύ για να βάζει άνετα τα πόδια) διάλεξε μέτριες προς μαλακές ρόδες, κάτω από 99Α, για να ξεκινήσει όσο ομαλότερα γίνεται. Ευχαριστώ Έκανα σήμερα παραγγελία ένα με τα παρακάτω χαρακτηριστικά : Technical data: board: 9-layer maple wood length: 61cm / 24 " width: 15cm / 5.9 " height 8cm / 3.15 "; 10cm / 3.9" trucks: PP cousions: PVC wheels: PVC Bearing type: 608Z Wheel diameter: 50mm Wheel width: 30mm Weight: 1.2 kg Τώρα θα δείξει αν θα την βολέψει , 30Ε το πήρα και άλλα 30Ε τα προστατευτικά (Επιγονατίδες, επιαγκωνίδες και περικάρπια ενισχυμένα ) , κράνος έχει Αν της αρέσει κοιτάμε σε λίγο καιρό για κάτι καλύτερο Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2021 από tsofras 1
Speculoos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, tsofras είπε Ευχαριστώ Έκανα σήμερα παραγγελία ένα με τα παρακάτω χαρακτηριστικά : Technical data: board: 9-layer maple wood length: 61cm / 24 " width: 15cm / 5.9 " height 8cm / 3.15 "; 10cm / 3.9" trucks: PP cousions: PVC wheels: PVC Bearing type: 608Z Wheel diameter: 50mm Wheel width: 30mm Weight: 1.2 kg Τώρα θα δείξει αν θα την βολέψει , 30Ε το πήρα και άλλα 30Ε τα προστατευτικά (Επιγονατίδες, επιαγκωνίδες και περικάρπια ενισχυμένα ) , κράνος έχει Αν της αρέσει κοιτάμε σε λίγο καιρό για κάτι καλύτερο Eίναι λίγο μικρό και στενό αλλά δεν ξέρω και το ύψος της. Ίσως τη βολέψει όμως; Στο πλάτος θα κοίταγα κάτι πιο κοντά στα 20 εκ, 7 με 7.5 ίντσες δηλαδή. Για τα bearings μπορεί να γίνει ατελείωτη κουβέντα και κατά πόσο θα πρέπει ή όχι να έχει υψηλό abec rating ή απλά να κοιτάς για διάμετρο και z/zz/gs αλλά μεταξύ μας για ένα παιδί/αρχάριο έχει μηδέν σημασία. Οι ρόδες δε λέει πόσο σκληρές είναι. Είναι λίγο μικρές για αρχάριο, ιδανικά θα κοίταγα για 54mm που είναι ουσιαστικά μικρές ρόδες longboard, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεις σε μη customised λύσεις. Στον εξάχρονο γιο μου του πήρα 50άρες γιατί αυτές είχε το skate του σαραντάευρου που βρήκα και πηγαίνει μια χαρά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα