FasTaker Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχω το ΗP officejet 6960 pro και επειδη η ειχα να εκτυπωσω 2 μηνες περιπου το μαυρο μελανι μαλλον πετρωσε. Εκανα 3 καθαρισμους μεσα απο τον εκτυπωτη αλλα τιποτα οποτε θα το καθαρισω manually αλλα δεν μου εχει μεινει αλλο καθαριστικο απο το kit που ειχα παρει και πλεον δεν το βρισκω διαθεσιμο. Η ερωτηση ειναι η εξης : Μπορω να το καθαρισω μα καποιο contact cleaner σπρέι και αν ναι με ποιό? Εχω WD40 contact cleaner αλλα δεν ξερω αν κανει. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2021 από FasTaker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgis4 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 ισοπροπυλικη αλκοολη απο φαρμακειο.τπτ αλλο...και καλη τυχη😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FasTaker Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Bρήκα φρέον contact cleaner (ευτυχως εχω φιλο μηχανικο αεροσκαφων στην ΠΑ) το περασα με πιεση απο τα pinheads και δουλεψε μια χαρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koskons Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Στις 21/12/2021 στις 2:47 ΜΜ, FasTaker είπε Bρήκα φρέον contact cleaner (ευτυχως εχω φιλο μηχανικο αεροσκαφων στην ΠΑ) το περασα με πιεση απο τα pinheads και δουλεψε μια χαρα. τι είναι αυτό το φρεον contact cleaner και μπορεί κάποιος να το βρει στο εμπόριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FasTaker Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 εινα σαν το κλασσικο contact cleaner αλλα εχει χημικα ειδικα για καθαρισμο κεφαλων ή πολυ δυσκολων βρωμιων. Δεν το εχω βρει στο εμποριο οπου εχω ψαξει μονο το κλασικο contact celaner. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα