Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα, έχω ένα πρόβλημα με την οθόνη μου, έχω ένα tv monitor LG που είχα αγοράσει πριν 6 χρόνια και είπα φέτος να αγοράσω μια δεύτερη για να αναβαθμίσω λίγο το σύστημα μου, αγόρασα μια Asus VS247HR η οποία για τα δικά μου γούστα με καλύπτει τέλεια, συνδέω την Asus στην κάρτα γραφικών με αντάπτορα από display port σε hdmi και ο λόγος είναι επειδή η gtx 1080 δεν έχει δεύτερο hdmi, η asus δουλεύει αψεγάδιαστα και η LG έβγαλε θέματα. Τα θέματα ξεκίνησαν όταν έβαλα την δεύτερη οθόνη (asus) ξαφνικά αρχίζει να αναβοσβήνει και έχει "χιονάκια" όπως η παλιές τετράγωνες οθόνες (η LG έχει καινούργιο καλώδιο HDMI δεν είναι ούτε ενός χρόνου καλώδιο) σκέφτηκα να αλλάξω καλώδια να δω εάν η asus βγάλει προβλήματα στο hdmi με hdmi (η asus είναι συνδεμένη με τον αντάπτορα και η lg με το hdmi) βάζω την lg με τον αντάπτορα και κάνει ακριβός το ίδιο μόνο που τώρα έβγαλε και κοκκινάκια στην οθόνη, οπότε ξανά αλλάζω τα καλώδια και να βάζω όπως τα είχα βάλει από την αρχή (hdmi με hdmi στην lg και display port σε hdmi στην asus) η LG συνεχίζει να αναβοσβήνει ασταμάτητα και να έχει "χιονάκια" όταν την κλείνω εντελώς και την ξανά ανοίγω μετά από 2-3 λεπτά ακούγετε ο ήχος από τα windows σαν να βάζεις ένα usb και όλα τα app's μεταφέρονται στην asus μέχρι να συνδεθεί η LG. Έψαξα πάρα πολύ να βρω μήπως έχω κάνει κάποιο λάθος στην εγκατάσταση της οθόνης στα windows και στο nvidia panel αλλά δεν βρίσκω κάτι να έκανα λάθος, έχω κοιτάξει άπειρα βιντεο έχω διαβάσει φόρουμ αλλά δεν βλέπω πουθενά το πρόβλημα μου, για αυτό και ανοίγω αυτό το θέμα μπας και με βοηθήσετε να λυθεί αυτό το πρόβλημα!!

Βίντεο με το προβλημα: https://www.youtube.com/watch?v=loUjJsMK9CM
Αυτό που βλέπετε στο βιντεο γίνετε ασταμάτητα δεν είναι της στιγμής!!

Pc specs:
i5 9600kf
z390 gaming x
16gb 3000mhz
gtx 1080 g1 gaming

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...