AggelosKrtz Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, με την προσφορά της Vodafone την εβδομάδα που έπαιζε η Black Friday, έφυγα από Cosmote 1 μήνα πριν λήξει το συμβόλαιο μου με ένα πρόστιμο 17€ για να κάνω το Vodafone Unlimited Ultra. Με το που έγινε η φορητότητα με πήρε πάλι η Cosmote δίνοντας μου το αντίστοιχο πρόγραμμα σε λίγο καλύτερη τιμή και τα δυο πρώτα πάγια δώρο. Μου έστειλαν τώρα το συμβόλαιο το οποίο δεν αναγράφει τα 2 πάγια δώρο και η τελική τιμή είναι 2€ παραπάνω στο συμβόλαιο. Κάλεσα ξανά στο τμήμα προσφορών και μου είπαν ότι άσχετα με το τι αναγράφεται στο συμβόλαιο, ισχύει η προσφορά που μου έδωσε η συνάδελφος του και βλεπει και αυτός την τιμή που συμφωνήσαμε τηλεφωνικά μπροστά του στο σύστημα. Υπογράφω και το στέλνω; Έχω σημειώσει ώρα και ημερομηνία καθώς και το ονοματεπώνυμο της κυρίας που μου έδωσε την προσφορά ώστε αν γίνει κάποιο μπέρδεμα να ζητήσω να ακούσουν την ηχογραφημένη κλήση που έγινε η προσφορά. edit: επίσης στο τηλέφωνο μου είπε ότι θα σβηστεί και το πρόστιμο των 17€ αν γυρίσω ξανά, το οποίο επίσης δεν αναγράφεται κάπου αλλά το είπαμε τηλεφωνικά. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2021 από AggelosKrtz
kallonos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Στις 9/12/2021 στις 1:10 ΜΜ, AggelosKrtz είπε Καλησπέρα, με την προσφορά της Vodafone την εβδομάδα που έπαιζε η Black Friday, έφυγα από Cosmote 1 μήνα πριν λήξει το συμβόλαιο μου με ένα πρόστιμο 17€ για να κάνω το Vodafone Unlimited Ultra. Με το που έγινε η φορητότητα με πήρε πάλι η Cosmote δίνοντας μου το αντίστοιχο πρόγραμμα σε λίγο καλύτερη τιμή και τα δυο πρώτα πάγια δώρο. Μου έστειλαν τώρα το συμβόλαιο το οποίο δεν αναγράφει τα 2 πάγια δώρο και η τελική τιμή είναι 2€ παραπάνω στο συμβόλαιο. Κάλεσα ξανά στο τμήμα προσφορών και μου είπαν ότι άσχετα με το τι αναγράφεται στο συμβόλαιο, ισχύει η προσφορά που μου έδωσε η συνάδελφος του και βλεπει και αυτός την τιμή που συμφωνήσαμε τηλεφωνικά μπροστά του στο σύστημα. Υπογράφω και το στέλνω; Έχω σημειώσει ώρα και ημερομηνία καθώς και το ονοματεπώνυμο της κυρίας που μου έδωσε την προσφορά ώστε αν γίνει κάποιο μπέρδεμα να ζητήσω να ακούσουν την ηχογραφημένη κλήση που έγινε η προσφορά. edit: επίσης στο τηλέφωνο μου είπε ότι θα σβηστεί και το πρόστιμο των 17€ αν γυρίσω ξανά, το οποίο επίσης δεν αναγράφεται κάπου αλλά το είπαμε τηλεφωνικά. Το πόσο θα σβηστεί εφόσον υπάρξει επιστροφή. Τώρα για το συμβόλαιο ενδεχομένως να υπάρχει κάποια έκπτωση λόγω σταθερού συνήθως είναι 10% η οποία δεν μπορεί να αναγράφεται στο συμβόλαιο. Από εμπειρία θα σου πω ότι θα πάρεις την τιμή που έχεις συμφωνήσει και τα πάγια δώρο. Εγώ θα το έκανα και αν δεν τηρούσαν τη συμφωνία θα έκανα παραπονο και θα ζητούσα τον έλεγχο των συνομιλιών. Γενικά σε θέματα παραπόνων η cosmote είναι η καλύτερη. Όπως και να έχει δικιά σου είναι η απόφαση, σου παραθέτω τι θα έκανα εγώ.
AggelosKrtz Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, kallonos είπε Το πόσο θα σβηστεί εφόσον υπάρξει επιστροφή. Τώρα για το συμβόλαιο ενδεχομένως να υπάρχει κάποια έκπτωση λόγω σταθερού συνήθως είναι 10% η οποία δεν μπορεί να αναγράφεται στο συμβόλαιο. Από εμπειρία θα σου πω ότι θα πάρεις την τιμή που έχεις συμφωνήσει και τα πάγια δώρο. Εγώ θα το έκανα και αν δεν τηρούσαν τη συμφωνία θα έκανα παραπονο και θα ζητούσα τον έλεγχο των συνομιλιών. Γενικά σε θέματα παραπόνων η cosmote είναι η καλύτερη. Όπως και να έχει δικιά σου είναι η απόφαση, σου παραθέτω τι θα έκανα εγώ. Δεν έχω σταθερό, μου είπαν ότι η έξτρα έκπτωση θα μπει μετά το συμβόλαιο γιατί πρέπει να υπάρξει συμβόλαιο και να το βάλουν προσθετικά αυτοί μετά. Μίλησα μαζί τους καμία 10αρια φορές και αποφάσισα τελικά να πάω ξανά σε αυτούς και ότι γίνει. Της cosmote το δίκτυο δεν πιάνεται καλώς ή κακώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα