Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπερα, Εχω το mini 12 και μολις αγορασα τα airpods 3. Δεν λειτουργει το double tap και δεν εχω καν στα options double tap οπως ειχα στα airpods 2. Εχω κανει ολα τα updates στο κινητο, εχω κανει reset τα airpods 3-4 φορες και παλι τιποτα. Δεν ειναι χαλασμενα αλλα καποιο bug λογικα? Any help appreciated!
vaggos2586 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Φαντάζομαι γνωρίζεις οτι τα 3 δεν έχουν το tap απο την πάνω μεριά όπως τα 2 αλλά πατάς την εγκοπή που έχει κάθετα το ακουστικό(όπως και τα pro!. Σαν επολογή στο μενού όντως δεν έχει να το καθορίσεις έσυ το τι θα κάνει! Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2021 από vaggos2586
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Super thanks! δεν ειναι βολικο οπως το d tap αλλα θα ζησω
vaggos2586 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 49 λεπτά πριν, thanulee είπε Super thanks! δεν ειναι βολικο οπως το d tap αλλα θα ζησω Δυστυχώς όλοι με τον ίδιο συμβιβασμό ζήσαμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα