Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, my_box είπε

Εγώ έκανα δύο ξεχωριστές παραγγελίες Παρασκευή (παρέλαβα Σάββατο) αλλά δεν ήρθε κανένα μήνυμα ακόμη!

Ήλθε με SMS ή μέσω Viber?

SMS μου ήρθε

• Like 1
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zacharias99 είπε

Με όλο το σεβασμό καλό είναι να διαβάσουμε τις 2,5 σελίδες που έχουν γραφτεί και να μην τα περιμένουμε όλα έτοιμα στο πιάτο... 

Και όχι δεν μπορούν να συνδιαστούν.

Εγω παντως κουμπωσα 4 σημερα σε παραγγελια με την προυποθεση η παραγγελια μου να ηταν ανω των 160 ευρω. Πηγατε σε καταστημα με τους κωδικους απο τις επιταγες και δεν τις εβαλαν σε μια παραγγελια?

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, zacharias99 είπε

Με όλο το σεβασμό καλό είναι να διαβάσουμε τις 2,5 σελίδες που έχουν γραφτεί και να μην τα περιμένουμε όλα έτοιμα στο πιάτο... 

Και όχι δεν μπορούν να συνδιαστούν.

Δεν νομιζω οτι εχεις δικιο. Ουτε ο καθενας εχει χρονο να διαβασει τι γραφουμε εμεις εδω ουτε ο Κωτσοβολος ειναι ιδιαιτερα σφιχτος σε τετοια θεματα.
Πας και τους μιλας και μαλλον θα στο περασουν.

Επεξ/σία από safridia
Δημοσ.

Πολύ "βιάζεστε" μερικοί με τις δωροεπιταγες. Ακόμα περιμένω την τελευταία δικιά μου από αγορά σκούπας πριν 2 βδομάδες και παράδοση πριν 8 μέρες... Τα είπαμε αυτά... 

Δημοσ.

Εγώ έκανα αγορά 2 mouse και ένα keyboard,σε ξεχωριστές παραγγελίες. Ε έχω πάρει μόνο μια δωροεπιταγη, δεν ξέρω πως και γιατί, αλλά θα τους καλέσω.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, stafftw είπε

Εγώ έκανα αγορά 2 mouse και ένα keyboard,σε ξεχωριστές παραγγελίες. Ε έχω πάρει μόνο μια δωροεπιταγη, δεν ξέρω πως και γιατί, αλλά θα τους καλέσω.

Κι εγώ με 2 ποντίκια μόνο τη μία έχω λάβει (το πρωί της ημέρας που θα γινόταν η παράδοση, πριν γίνει κιόλας η παράδοση). Μίλησα στο chat χθες και λέει μην ανησυχείτε θα λάβετε και την άλλη εντός των 7 εργάσιμων ημερών. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα τη λάβω και απλά μετά τις 7 εργάσιμες ημέρες θα πρέπει να τους κυνηγάω πάλι...

• Like 1
Δημοσ.

Παλιότερα μόλις παραλαμβάνες ερχόταν και η Δώροεπιταγη sms. Μήπως έγινε κατάχρηση με επιστροφές και το τρεναρουν να περάσει το 14ημερο; 

Δημοσ.

Ναι σωστά αν ισχύε αυτό θα έρχονταν σε όλους πχ μια βδομάδα, δέκα μέρες μετά. Και ο Κωτσόβολος θέλει να γίνει τζίρος, δε νομίζω να  ασχοληθούν μήπως "κλέψουν" μερικοί 10€. Απλά έρχονται εντελώς τυχαία οι Δώροεπιταγες. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, safridia είπε

Η επιταγη γινεται να εξαργυρωθει σε καρτα netflix;

Ναι, είναι μια πολύ καλή επιταγή η κάρτα netflix γιατί έχει παντού ίδια τιμή, το έχω κάνει στο παρελθόν.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις ήρθε και σε μένα η δωροεπιταγή με sms και εξαργύρωση ως 31/12.

Έκανα την παραγγελία την περασμένη Παρασκευή, παραλαβή με αντικαταβολή από το κατάστημα το Σάββατο (ένα ποντίκι).

Δημοσ.

Και εμένα μου ήρθαν και οι αλλες 2, τωρα ψαχνω τις αλχημειες που θα κάνω. Πάντως ήδη έχω δει 2-3 προιόντα που έχουν καλές τιμές και είναι κατηγορίες που με ενδιαφέρουν και δε του το είχα ποτέ του Κωτσοβολου να έχει τόσα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dpress είπε

Μόλις ήρθε και σε μένα η δωροεπιταγή με sms και εξαργύρωση ως 31/12.

Έκανα την παραγγελία την περασμένη Παρασκευή, παραλαβή με αντικαταβολή από το κατάστημα το Σάββατο (ένα ποντίκι).

Και εγώ πήρα το sms, απλά έκανα παραγγελία Σάββατο βράδυ και παρέλαβα Δευτέρα πρωί από το κατάστημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...