Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, 8an0s είπε

Ένα Logitech MX Master 3 βγαίνει

89

-8 το μούφα ποντίκι

-20 η δωροεπιταγή

=71€ ιστορικό χαμηλό από όσο βλέπω - μια χαρά

Νομίζω κάποιο λάθος κάνεις, το 8 του μούφα το πληρώνεις, οπότε πάει 89+8= 97-20=77 τελική το ΜΧ.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Giama είπε

Η δωροεπιταγή έχει ημερομηνία λήξης 31/12/2021. Έχω την εντύπωση όμως ότι μπορείς να αγοράσεις Gift Card του Κωτσόβολου με αυτή και έτσι ουσιαστικά να την επεκτείνεις έμμεσα.

Και αυτό είχα κάνει και εγώ, αγόρασα gift cards που λήγουν ένα χρόνο μετά επειδή δεν είχα βρεί κάτι να πάρω και μετά πήρα στα καπάκια 2 πράγματα

Δημοσ.

επίσης γράφει οτι τη δωροεπιταγη την παιρνεις εως και μια εβδομαδα μετα. δλδ δεν μπορεις να πας στο κατάστημα για σας ηρθα δωστε μου το 20ρικο και το δεύτερο πραγμα.

Η δωροεπιταγή παραλαμβάνεται με SMS στο κινητό τηλέφωνο που θα δηλωθεί κατά την αγορά, εντός 7 ημερών από την παραλαβή της συνολικής παραγγελίας

Δημοσ.

Και να προσθέσω κι εγώ ότι αυτό το 7ημερο τουλάχιστον σε εμένα όποτε ήταν να πάρω δωροεπιταγή ποτέ δεν τηρήθηκε! Σε μια περίπτωση μάλιστα ξεπέρασε ακόμα και το χρονικό όριο εξαργύρωσης, αλλά μετά από επικοινωνία με την εξυπηρέτηση μπόρεσα και την εξαργύρωσα αργότερα. 

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, tryfos είπε

Νομίζω κάποιο λάθος κάνεις, το 8 του μούφα το πληρώνεις, οπότε πάει 89+8= 97-20=77 τελική το ΜΧ.

Brain-dead fool here 😁👍

Πάντως και πάλι καλά βγαίνει...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Δεν ειναι ιδια η προσφορα με τις παλιοτερες. Την προηγουμενη φορα ηταν 30 ευρω η δωροεπιταγη.

Έχει ξαναπαίξει και η ίδια προσφορά με 20€ δωροεπιταγή τον Σεπτέμβριο, και πάλι το φθηνότερο που συμμετείχε ήταν το ίδιο ποντίκι στα 8€. Πήρα 2 ποντίκια και εξαργύρωσα τα κουπόνια σε 2 παραγγελίες άνω των 40€.

Δημοσ.

Ίσως είναι ευκαιρία τώρα μπας και βγάλουν καμιά καλή προσφορά προς τα Χριστούγεννα, για να πιάσει τόπο το 12ευρω του κουπονιού...

Δημοσ.

Μια που συζητάμε γενικά για σχετικά μικρές αγορές.... Έχει παρατηρήσει κανένας άλλος, ότι πλέον ο Κωτσοβολος δεν έχει καθόλου δωρεάν μεταφορικά; Μέχρι πρόσφατα ήταν δωρεάν από 85€ αξία παραγγελίας, πλέον με κανένα ποσό! 

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, giorginho είπε

Μια που συζητάμε γενικά για σχετικά μικρές αγορές.... Έχει παρατηρήσει κανένας άλλος, ότι πλέον ο Κωτσοβολος δεν έχει καθόλου δωρεάν μεταφορικά; Μέχρι πρόσφατα ήταν δωρεάν από 85€ αξία παραγγελίας, πλέον με κανένα ποσό! 

Ισχύει! Πήρα laptop 800€ και με χρέωσε και 3€ μεταφορικά!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, giorginho είπε

αν κατι ειχαν οι μεγαλες αλυσιδες και τις προτιμουσαμε περα απο το θεμα εγγυησης, αυτο ηταν τα δωρεαν αντικαταβολη/ μεταφορικα απο καποιο ποσο και πανω.
ακομα ενα καρφι στο φερετρο τους.....

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
  • Like 1
Δημοσ.

Προς ενημέρωση των ενδιαφερόμενων, δύο φορές που έχει παίξει αντίστοιχη προσφορά στο παρελθόν, δεν μου ήρθε ποτέ SMS στο κινητό και το support μου έλεγε την πρώτη φορά να περιμένω, την δεύτερη πως αυτό που αγόρασα δεν ήταν στην προσφορά (αν και υπήρχε σαφής ένδειξη για δωροεπιταγή στη σελίδα του προϊόντος). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Narayan είπε

Προς ενημέρωση των ενδιαφερόμενων, δύο φορές που έχει παίξει αντίστοιχη προσφορά στο παρελθόν, δεν μου ήρθε ποτέ SMS στο κινητό και το support μου έλεγε την πρώτη φορά να περιμένω, την δεύτερη πως αυτό που αγόρασα δεν ήταν στην προσφορά (αν και υπήρχε σαφής ένδειξη για δωροεπιταγή στη σελίδα του προϊόντος). 

Σε μένα τις τελευταίες φορές τουλάχιστον σε όλες τις online αγορές μου έχει έρθει σωστά η δωροεπιταγή με SMS 1-2 εργάσιμες μετά την παράδοση (σε μια περίπτωση που ήταν παράδοση με courier ήρθε 1 μέρα μετά την παράδοση στην courier και πριν παραλάβω). Μόνο μία φορά πριν 4-5 χρόνια σε τηλεφωνική παραγγελία δεν μου είχε αποδοθεί η δωροεπιταγή αλλά μετά από τηλεφώνημα μου αποδόθηκε άμεσα.

Έριξα και τώρα μια παραγγελία, θα ενημερώσω τι έγινε τελικά.

Επεξ/σία από Giama
Δημοσ.

Σε όλους λένε ότι δεν τους ήρθε το SMS να πάρουν τηλ στον Κωτσο και να επιμένουν μέχρι να βγάλουν άκρη. Την 1η φορά και εμένα άργησε να έρθει και είχα πέσει και σε κάτι υπαλλήλους άσχετους αλλά τελικά έβγαλα άκρη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...