Pwpwpw Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Θελω να πουλησω ενα iphone και θα ηθελα να μαθω τι βηματα πρπει να ακολουθησω ωστε να γινει διαγραφη ολων των προσωπικων δεδομενων μου ωστε να το χρησιμοποιησει ο επομενος ιδιοκτητης με ασφαλεια. Μπορει να φαινεται αστεια ερωτηση αλλα δεν εχω ξανα προβει σε πωληση συσκευης, εχω κανει διαγραφει ηδη αλλα ρωταω καλου κακου να ειμαι σιγουρος και να μην κανω καμια γκαφα. Ευχαριστω.
marmagia Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Απενεργοποιείς εύρεση και και πηγαίνεις ρυθμίσεις- γενικά- επαναφορά iPhone. όταν ανοίξει σέντραρε το ως νέο χωρίς να συνδεθείς με τον λογαριασμό σου Apple ID κλπ προκειμένου να μπορεί να κάνει τυχόν έλεγχο ο αγοραστής βεβαιωσου ότι έχει απενεργοποιηθεί και το ICloud αν και σίγουρα με την επαναφορά θα είναι άδειο, αλλά δεν χάνεις ποτέ να διπλοτσεκαρεις 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Ρυθμίσεις --> Γενικά --> Μεταφορά ή επαναφορά iphone --> επιλέγεις
Pwpwpw Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, marmagia είπε Απενεργοποιείς εύρεση και και πηγαίνεις ρυθμίσεις- γενικά- επαναφορά iPhone. όταν ανοίξει σέντραρε το ως νέο χωρίς να συνδεθείς με τον λογαριασμό σου Apple ID κλπ προκειμένου να μπορεί να κάνει τυχόν έλεγχο ο αγοραστής βεβαιωσου ότι έχει απενεργοποιηθεί και το ICloud αν και σίγουρα με την επαναφορά θα είναι άδειο, αλλά δεν χάνεις ποτέ να διπλοτσεκαρεις Εγω αρχικα εκανα αποσυνδεση του λογαριασμου apple id μου απο την συσκευη. Μολις εκανα αυτο μου ηρθε email στο νεο iphone απο find my που ελεγε οτι η ευρεση εχει απενεργοποιηθει στο ταδε Iphone. Στην συνεχεια πηγα και πατησα διαγραφη ολων των δεδομενων και εφαρμογων απο την συσκευη και τωρα ανοιγωντας την συσκευη ξεκιναει οπως την πρωτη φορα, δηλαδη ζηταει να ορισεις χωρα γλωσσα κτλ. Ειναι σωστα αυτα που εκανα? Η απενεργοποιηση του Icloud πως γινετε δεν εκανα κατι τετοιο νομιζω. Απο την στιγμη που εχω κανει αποσυνδεση απο το apple id μου και εχω κανει διαγραφη ολων τον δεδομενων και ερφαρμογων παιζει να εχει μεινει μεσα το Icloud το δικο μου ενεργοποιημενο? Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2021 από Pwpwpw
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 25 minutes ago, Pwpwpw said: Εγω αρχικα εκανα αποσυνδεση του λογαριασμου apple id μου απο την συσκευη. Μολις εκανα αυτο μου ηρθε email στο νεο iphone απο find my που ελεγε οτι η ευρεση εχει απενεργοποιηθει στο ταδε Iphone. Στην συνεχεια πηγα και πατησα διαγραφη ολων των δεδομενων και εφαρμογων απο την συσκευη και τωρα ανοιγωντας την συσκευη ξεκιναει οπως την πρωτη φορα, δηλαδη ζηταει να ορισεις χωρα γλωσσα κτλ. Ειναι σωστα αυτα που εκανα? Η απενεργοποιηση του Icloud πως γινετε δεν εκανα κατι τετοιο νομιζω. Απο την στιγμη που εχω κανει αποσυνδεση απο το apple id μου και εχω κανει διαγραφη ολων τον δεδομενων και ερφαρμογων παιζει να εχει μεινει μεσα το Icloud το δικο μου ενεργοποιημενο? Όχι εισαι οκ πλεον. Δεν υπάρχει κανένα δικό σου στοιχείο στη συσκευή μετά από όσα έκανες και είναι όπως τη μέρα που το έβγαλες απο το κουτί. 1
Pwpwpw Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, billdanos είπε Όχι εισαι οκ πλεον. Δεν υπάρχει κανένα δικό σου στοιχείο στη συσκευή μετά από όσα έκανες και είναι όπως τη μέρα που το έβγαλες απο το κουτί. Σε ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα