paulkwst Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα. Εχω το εξής προβλημα έχω τα windows 10home με τις τελευταίες αναβαθμίσεις. Και τον τελευταίο καιρό μου έχει αφαιρέσει την επιλογή HDR στο μενου. Εχω κανει και update τους driver's the nvidia. Αλλά τίποτα Εχω monitor που υποστηρίζει HDR όπως και πριν είχα μια 4k tv HDR. ενώ πριν καιρό είχα HDR τώρα δεν έχω καθολου. Καμιά ιδέα?
hp8 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 58 λεπτά πριν, paulkwst είπε Καμιά ιδέα? Ρυθμίσεις - σύστημα - οθόνη- ρυθμίσεις χρώματος windows HD Color - on ναι ? κάτι τέτοιο Δες και εδω
fearless Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, paulkwst είπε Καλημέρα. Εχω το εξής προβλημα έχω τα windows 10home με τις τελευταίες αναβαθμίσεις. Και τον τελευταίο καιρό μου έχει αφαιρέσει την επιλογή HDR στο μενου. Εχω κανει και update τους driver's the nvidia. Αλλά τίποτα Εχω monitor που υποστηρίζει HDR όπως και πριν είχα μια 4k tv HDR. ενώ πριν καιρό είχα HDR τώρα δεν έχω καθολου. Καμιά ιδέα? Αν πας nvidia control panel/Adjust desktop color settings στην επιλογη ''how color is set'', που το εχεις, στο ''other applications control color settings'' η στην επιλογη ''Use NVIDIA settings''; Βαλτο στο ''other applications control color settings'' και δες μετα στις ρυθμισεις των Windows αν σου εμφανιζει το HDR.
paulkwst Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Τα κοιτάω το βράδυ και σας λέω παιδια. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα