beverlover Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Πρόβλημα στο multiplayer του Call of Duty: Modern Warfare σε PS4 Καλημέρα στη παρέα, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος φίλος έχει θέμα στο συγκεκριμένο κομμάτι. Μετά τη τελευταία αναβάθμιση που έγινε χθες που μπήκε το Pacific, ενώ στο warzone δεν έχω κανένα θέμα στο multiplayer του παιχνιδιού αφότου έχω μπει σε game μετά από κάποια λεφτά το παιχνίδι κρασαρει. Έχω τελευταίο update και σε λογισμικό play και στο παιχνίδι εννοείται. Έκανα ακόμα και απεγκατασταση όλου του παιχνιδιού και των packs που πρέπει να έχεις κατεβασμένα για να παίζεις online αλλά τίποτα, συνεχίζει το παιχνίδι να μου λεει ότι είναι installed σαν να μην μπορεί να κάνει ούτε καν απεγκατασταση των πακέτων. Ο κωδικός σφάλματος είναι ce-34878-0 ενώ έχουν γίνει όλα update όπως είπα στην αρχή
giannis0602 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Καλησπερα.. βρηκες λυση στο προβλημα σου; επειδη αντιμετωπιζω το ιδιο ακριβως και δεν ξερω τι να κανω
Thanos389 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Στις 7/1/2022 στις 6:48 ΜΜ, giannis0602 είπε Καλησπερα.. βρηκες λυση στο προβλημα σου; επειδη αντιμετωπιζω το ιδιο ακριβως και δεν ξερω τι να κανω Δυστυχώς δε μπορείς να κάνεις κάτι εκτός από το να περιμένεις την Infinity Ward να βγάλει(όταν το αποφασίσει) patch που να διορθώσει όλα τα θέματα που δημιούργησε το προηγούμενο update. Ακόμη και το campaign δε μπορείς να παίξεις χωρίς να κρασάρει η κονσόλα ή το pc...
beez Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 το εγκατέστησα το σκ. αρκετα προβληματα μεχρι να δουλεψει. διαβασα διαφορα φορουμ. ειχα λογαριασμο battle.net οταν το επαιζα στο pc. τον συνδεσα στο xbox live. παλι δεν του αρεσε ηθελε λογαριασμο activision ο οποιος υπήρχε ήδη. τελικα τον έκανα reset το pass και επαιξε σε xbox series s. ο λογαριασμος activision πρεπει να εχει ονομα και επιθετο περασμένο, και σε αυτο μπορει να κολλησει. δεν ξερω αν αυτα θα βοηθήσουν.
beverlover Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, beez είπε το εγκατέστησα το σκ. αρκετα προβληματα μεχρι να δουλεψει. διαβασα διαφορα φορουμ. ειχα λογαριασμο battle.net οταν το επαιζα στο pc. τον συνδεσα στο xbox live. παλι δεν του αρεσε ηθελε λογαριασμο activision ο οποιος υπήρχε ήδη. τελικα τον έκανα reset το pass και επαιξε σε xbox series s. ο λογαριασμος activision πρεπει να εχει ονομα και επιθετο περασμένο, και σε αυτο μπορει να κολλησει. δεν ξερω αν αυτα θα βοηθήσουν. εγω άλλαξα παιχνίδι και ησύχασα! 😅, το έχουν κι άλλα παιδιά και λογικά είναι κάποιο bug δικό τους οπότε ξεκίνησα cold war με το ίδιο battle pass και είναι σε όλα οκ οπότε δε ασχολήθηκα πάλι μετά την ξενέρα που έφαγα
@pnea1973 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Εδώ και καιρό έχει πρόβλημα το παιχνίδι. Για παράδειγμα πας να παίξεις split screen και κολλάει.. 1
daywaker19 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 call of duty modern warfare ps4 Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους θα ηθελα να ρωτησο εχω το call of duty modern warfare για ps4 το εκανα install και μου γραφει μετα το update 1.56 στο campaing γραφει data missing packs και στο multiplayer installing suspended και οταν παω να πατησω μεσα στο game στο multiplayer ή στο campaing μου γραφει το περιεχομενο δεν υπαρχει η δεν πωλειται πλεον εχει το συγκεκριμενο cd προβλημα η ειναι γενικο; ευχαριστω πολυ. εμενα δεν γραφει pacific γραφει στο update 1.56 warzone season 2 εμενα ειναι αλλη εκδοση το cd? μετα απο την αναβαθμηση δεν αφηνει καν να κατεβασω το campaing h to multiplayer μου γραφει δεν υπαρχει .....
Eddy_Gordo Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, daywaker19 είπε call of duty modern warfare ps4 Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους θα ηθελα να ρωτησο εχω το call of duty modern warfare για ps4 το εκανα install και μου γραφει μετα το update 1.56 στο campaing γραφει data missing packs και στο multiplayer installing suspended και οταν παω να πατησω μεσα στο game στο multiplayer ή στο campaing μου γραφει το περιεχομενο δεν υπαρχει η δεν πωλειται πλεον εχει το συγκεκριμενο cd προβλημα η ειναι γενικο; ευχαριστω πολυ. εμενα δεν γραφει pacific γραφει στο update 1.56 warzone season 2 εμενα ειναι αλλη εκδοση το cd? μετα απο την αναβαθμηση δεν αφηνει καν να κατεβασω το campaing h to multiplayer μου γραφει δεν υπαρχει ..... Μαλλον δεν έχει γίνει full install το παιχνίδι. Περιμενε μεχρι να κατέβει ολόκληρο.
mikele13- Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 14 ώρες πριν, daywaker19 είπε call of duty modern warfare ps4 Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους θα ηθελα να ρωτησο εχω το call of duty modern warfare για ps4 το εκανα install και μου γραφει μετα το update 1.56 στο campaing γραφει data missing packs και στο multiplayer installing suspended και οταν παω να πατησω μεσα στο game στο multiplayer ή στο campaing μου γραφει το περιεχομενο δεν υπαρχει η δεν πωλειται πλεον εχει το συγκεκριμενο cd προβλημα η ειναι γενικο; ευχαριστω πολυ. εμενα δεν γραφει pacific γραφει στο update 1.56 warzone season 2 εμενα ειναι αλλη εκδοση το cd? μετα απο την αναβαθμηση δεν αφηνει καν να κατεβασω το campaing h to multiplayer μου γραφει δεν υπαρχει ..... μέσα από τα options του παιχνιδιού αν θυμάμαι καλά στην general επιλογή/game installs σου βγάζει τι έχεις κατεβάσει και τι όχι. Από εκεί διάλεξε τα multiplayer packs και ότι άλλο χρειάζεσαι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα