Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας επειδή έχω σπάσει το κεφαλι μου σήμερα. Ήθελα να ρωτήσω ξέρει κανεις πως να υπολογίσω πόσα λίτρα πετρέλαιο είναι ανα πόντο; Έχω μια δεξαμενή 1500 λίτρων και αυτή τη στιγμή υπόλοιπο 74 πόντους σύμφωνα με τον μετρητή μου. Αυτό σε τι αντιστοιχεί;

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, sokratis1990 είπε

Τις εσωτερικές διαστασεις τις βλέπω κάπου;

υπολογιζεις το παχος του τοιχωματος, συνηθως 2-3 χιλιοστα περιπου, οποτε μετρας εξω, αφαιρεις αυτα τα χιλιοστα κ εχεις τις εσωτερικες

Δημοσ.

Α ναι; Τόσο απλό;

20 λεπτά πριν, nvel είπε

πολλαπλασιάζεις το πλάτος επί το μήκος επι 10 και βρίσκεις τα λίτρα ανά cm στήλης πετρελαίου.

Α ναι; Τόσο απλό;

11,02 λοιπόν μου βγαίνει αυτό είναι τα λίτρα που παίρνει ανα πόντο;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sokratis1990 είπε

Α ναι; Τόσο απλό;

Αν η δεξαμενή είναι παραλληλεπίπεδη ναι, τόσο απλό είναι.

Αν δεν είναι παραλληλεπίπεδη, τότε ΔΕΝ μπορείς να υπολογίσεις πόσα λίτρα έχει μέσα γνωρίζοντας μόνο το ύψος.

Πάντως αν ισχύουν οι διαστάσεις που παρέθεσες και η χωρητικότητα των 1.500 λίτρων, μάλλον ΔΕΝ είναι παραλληλεπίπεδη.

Δημοσ.

Α ναι; Τόσο απλό;

52 λεπτά πριν, nvel είπε

πολλαπλασιάζεις το πλάτος επί το μήκος επι 10 και βρίσκεις τα λίτρα ανά cm στήλης πετρελαίου.

Α ναι; Τόσο απλό;

11,02 λοιπόν μου βγαίνει αυτό είναι τα λίτρα που παίρνει ανα πόντο;

26 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Αν η δεξαμενή είναι παραλληλεπίπεδη ναι, τόσο απλό είναι.

Αν δεν είναι παραλληλεπίπεδη, τότε ΔΕΝ μπορείς να υπολογίσεις πόσα λίτρα έχει μέσα γνωρίζοντας μόνο το ύψος.

Πάντως αν ισχύουν οι διαστάσεις που παρέθεσες και η χωρητικότητα των 1.500 λίτρων, μάλλον ΔΕΝ είναι παραλληλεπίπεδη.

Είναι η μεσαία της φωτογραφίας είναι στενή 

6BCA5661-4973-4465-8C07-F7E7ACF46E1F.png

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, sokratis1990 είπε

Είναι η μεσαία της φωτογραφίας είναι στενή 

Αυτή δεν είναι παραλληλεπίπεδη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οταν εκανα τις πράξεις ειχα απορία γιατι δε βγαινει 1500λτ.

Μολις ειδα τη φωτό το κατάλαβα.

Δυστυχώς μόνο μπακάλικα μπορείς να το "υπολογίσεις". Κι αυτο γιατι η δεξαμενη σου εχει το σχημα αυτο, τις στρογυλλάδες, πιθανόν ενισχύσεις μέσα κτλ.

Πρεπει να ρωτήσεις στην εταιρεία την αναγωγή στον εξωτερικό δείκτη (αυτες οι λευκές γραμμές που βλέπω ειναι see-through;) 

Υ.Γ. επειδή ο κολλητός ειναι κατασκευαστής ψεκαστικών αγροτικών μηχανημάτων, ΟΛΕΣ οι δεξαμενές που αγοραζει ειναι βαθμονομημένες - ακριβώς επειδή τα σχήματα τους δεν ειναι κάτι κοινότυπο.

Επεξ/σία από kanesaxo
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sokratis1990 είπε

Υπάρχει αρίθμηση εξωτερικά πχ 500 700 κλπ αλλά δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει αυτό 

Εμ, μαλλον λιτρα? :P

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, sokratis1990 είπε

Υπάρχει αρίθμηση εξωτερικά πχ 500 700 κλπ αλλά δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει αυτό 

Το παρακάτω το καταλαβαίνεις?

VICKO - ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗΣ KANATA 1000ml

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...