mants118 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 μια χαρά τσίρκο το κινητό μετά!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avgoustisp Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Εντωμεταξύ αναφέρετε ότι :;Αν λοιπόν το Android κινητό σου υπερθερμαίνεται Και το ανεμιστηράκι υποστηρίζει και mag safe :Το cooler της Razer είναι συμβατό με MagSafe και επομένως μπορεί να προσαρμοστεί μαγνητικά σε ένα iPhone 12 ή σε ένα iPhone 13 Κάτι ξέρουν και δεν μας το λένε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pulse_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Άπατο θα πάει κι αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pokemon640 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, tolstoy είπε Υπάρχουν ακόμα κινητά που ζεσταίνονται; Το μόνο κινητό που ζεσταινόταν από όσα είχα ήταν ένα mls. Όλα τα άλλα ήταν μια χαρά και παίρνω πάντα κινητά κάτω των 200 ευρώ. Παίξε pokemon go το καλοκαίρι στην Ελλάδα και πες μου θερμοκρασίες, στα 5' έχεις φτάσει 90άρι με throttling εγγυημένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, redhotstef είπε Γιατί να μη βάλεις μια παγοκυστη στη πλάτη του smartphone; Το έχω απορία γενικά αυτό.. όχι τη παγοκυστη πλάκα κάνω, αλλά αν το κινητό είναι σε κρύο περιβάλλον , πάλι θα ζεστενεται; 6 ώρες πριν, redhotstef είπε Γιατί να μη βάλεις μια παγοκυστη στη πλάτη του smartphone; Το έχω απορία γενικά αυτό.. όχι τη παγοκυστη πλάκα κάνω, αλλά αν το κινητό είναι σε κρύο περιβάλλον , πάλι θα ζεστενεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George268 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, redhotstef είπε Γιατί να μη βάλεις μια παγοκυστη στη πλάτη του smartphone; και δεν πετας απλως το smartphone...:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolstoy Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Pokemon640 είπε Παίξε pokemon go το καλοκαίρι στην Ελλάδα και πες μου θερμοκρασίες, στα 5' έχεις φτάσει 90άρι με throttling εγγυημένα! Ναι εγώ παιχνίδια δεν παίζω και ειδικά καλοκαίρι, αλλά λέω απλά και μόνο έναν Chrome άνοιγα σε εκείνο το καταραμένο το mls και έβραζε ολόκληρο. Όσον αφορά αυτό που λες, ούτε και σε αυτό πήγαινε το μυαλό μου. Καινούργια κινητά του 2021 των 400, 500 ευρώ και να ζεσταίνονται; μου φαίνεται περίεργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pokemon640 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, tolstoy είπε Όσον αφορά αυτό που λες, ούτε και σε αυτό πήγαινε το μυαλό μου. Καινούργια κινητά του 2021 των 400, 500 ευρώ και να ζεσταίνονται; μου φαίνεται περίεργο. Κάνε όλες αυτές τις δοκιμές που είπα και τίποτα δεν θα σου είναι περίεργο.. Ελλάδα με ήλιο μαζί είναι 50C, στην καθησιά με το που ανοίξεις Go χτυπάει throttling. Βάλε και οποία ναυαρχίδα των 1000€ θες και κάνε σύγκριση. Το προτείνω και σε reviews του insomnia να το κάνουν ως τεστ αντοχής, να δω στα πόσα λεπτά θα αρχίζει να κρεμάει το οποιοδήποτε μοντέλο. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2021 από Pokemon640 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoullessRider Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν δεν είσαι σε χώρο με aircondition / κλιματισμό, ή ανεμιστήρα να χτυπάει και εσένα μαζί, πάρε ένα powerbank με δυνατότητα να φορτίζει 2 συσκευές, πάρε και ένα ανεμιστηράκι με usb και όλα κομπλέ !! Τόσα σχέδια υπάρχουν, με βάση, με μανταλάκι και σπιράλ κ.α. Α-ρε άπλε, τους βάζεις όλους στον ίδιο τρόπο σκέψης !! Το aple δεν είναι τυχαίο, είναι από το άπλε, δηλαδή για τον τύπο που έχει οικονομική άνεση = που έχει οικονομική άπλα = "έχει τις άπλες του" = είναι άπλε ο τύπος !! 😄 (μη βαράτε 03:26 το έγραψα, πριν πέσω για ύπνο, μετά από βάρδια 😇 ) Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2021 από SoullessRider Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EmptyPromises Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 θελω ενα ανεμηστιρα rgb για τα παπαρτζι 13 ώρες πριν, skiabox είπε αυτη την λαμπαδα θελω για το πασχα νονε! χαχαχαχαα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα