nikosfree12 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Χαίρεται. Έχω 2 pc το ένα windows και το άλλο Linux. Και στα 2 η έξοδος είναι hdmi. Επίσης έχω 1 πληκτρολόγιο και ποντίκι που συνδέονται ως 1 συσκευή (usb combo). Ψάχνω κάποιο switch που να μπορώ να συνδέσω και τα 2 pc σε 1 οθόνη και στο πληκτρολογιο-ποντίκι. Η οθόνη είναι και αυτή hdmi. Έχετε κάτι κατά νου;
jim_p Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Κατι τετοιο? https://www.e-shop.gr/aten-cs1792-2-port-usb20-hdmi-kvmp-switch-p-PER.618021
kingmouf Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Εγώ έχω ένα KVM της UGREEN για πληκτρολόγιο και ποντίκι, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος με τη λύση. Γενικά δουλεύει αλλά δεν είναι σούπερ πρακτικό. Πήρα ένα πληκτρολόγιο και ποντίκι bluetooth που υποτίθεται ότι επιτρέπουν να τα συνδέεις σε περισσότερα από ένα μηχανήματα και έχουν shortcuts για να αλλάζεις μεταξύ τους. Πιστεύω ότι μάλλον θα δουλέψει καλύτερα, θα μπορώ να σου πω σε λίγες μέρες. Για το θέμα της οθόνης, δεν έχει παραπάνω από μία εισόδους η οθόνη σου? Πολλές οθόνες έχουν και υποστηρίζουν και picture in picture οπότε ίσως αυτό να λειτουργήσει καλύτερα. 1
jim_p Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, nikosfree12 είπε Κάτι τέτοιο. Είδες μήπως τιμή;;; Ζητησες kvm switch (γιατι ετσι λεγεται αυτο το "μαραφετι" που θες για να συνδεσεις 2 συστηματα στο ιδιο σετ οθονη+πληκτρολογιο+ποντικι), που να εχει usb για ποντικι και πληκτρολογιο και εξοδο hdmi για την οθονη. Δεν φταιω εγω που εινια ακριβο, οι απαιτησεις σου ειναι μεγαλες. Αν δεν σου αρεσει, αλλαξε την οθονη σου με μια που να εχει vga και το πληκτρολογιο και το ποντικι σου σε ps2 και παρε ενα απλο στο 1/10 της τιμης.
nikosfree12 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 33 λεπτά πριν, jim_p είπε Ζητησες kvm switch (γιατι ετσι λεγεται αυτο το "μαραφετι" που θες για να συνδεσεις 2 συστηματα στο ιδιο σετ οθονη+πληκτρολογιο+ποντικι), που να εχει usb για ποντικι και πληκτρολογιο και εξοδο hdmi για την οθονη. Δεν φταιω εγω που εινια ακριβο, οι απαιτησεις σου ειναι μεγαλες. Αν δεν σου αρεσει, αλλαξε την οθονη σου με μια που να εχει vga και το πληκτρολογιο και το ποντικι σου σε ps2 και παρε ενα απλο στο 1/10 της τιμης. Δεν το είπα ειρωνικά για την απάντηση σου όσο για το ότι δεν ξέρουν τι ζητάνε από χρήμα. Δε γίνεται στο αμαζον να τα έχουν 40 λίρες και εδώ 200 ευρώ. Οι απαιτήσεις δεν είναι μεγάλες καθότι κάνω την ίδια δουλειά στο γραφείο με vga όμως και είχα πάρει ένα της aten με καμία 30αρια ευρώ. Τώρα αν πάρεις σκέτο hdmi switch βρίσκεις με 10 ευρώ. Σκέτο usb switch αλλά 10 ευρώ. Αν τα έβαζαν αυτά τα 2 σε μια συσκευή δε γίνεται να έπαιζαν αντε κάνα 50αρικο;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα