Προς το περιεχόμενο

50vdsl και ms in game

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kαλησπέρα,  πως γίνεται  να έχω χαμηλότερο ms in game; Η  σύνδεση μου είναι 50αρα με 16ms που δείχνει το speedtest, τώρα π.χ. στο LOL που παίζω ingame έχω 60ms με 80 ms και εγώ θέλω να πιάσω τα 40ms . Μήπως πρέπει να πάω σε 100αρα σύνδεση ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

40ms in-game στο LoL από Ελλάδα δεν πρόκειται να δεις. Μπορείς μόνο να ζητήσεις Fastpath αν το υποστηρίζει ο πάροχός σου, θα γλιτώσεις καμιά 10αριά ms.

• Like 2

60 με 80ms είσαι μια χαρά θα έλεγα εγώ αλλά, εάν θες χαμηλά ms μπορείς να κάνεις αυτό που πρότεινε ο infin1tygr να ζητήσεις από τον πάροχο σου fastpath και να γλιτώσεις 5 με 10ms τπτ άλλο δεν μπορείς να κάνεις!!

13 ώρες πριν, infin1tyGR είπε

40ms in-game στο LoL από Ελλάδα δεν πρόκειται να δεις. Μπορείς μόνο να ζητήσεις Fastpath αν το υποστηρίζει ο πάροχός σου, θα γλιτώσεις καμιά 10αριά ms.

Σε ίντερνετ καφέ πάντως που πήγα και έπαιξα τα έπιανε 40ms βέβαια ήταν στην πόλη και εγώ είμαι σε χωριό 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά μόνο με μισθωμένα ειδικά optimised κυκλώματα, σε οικιακή γραμμή δεν παίζει. Το καλύτερο που έχω δει από οικιακή γραμμή είναι ~45ms με HCN. Και στα στατιστικά της Riot για Ελλάδα (Lag Report) δεν έχει κάτι χαμηλότερο. Επίσης ο in-game μετρητής στο LoL δείχνει λίγο παραπάνω απ' ό,τι είναι κανονικά. 60-70 πάντως είναι μια χαρά, δεν θα καταλάβεις διαφορά με κάτι μικρότερο σε παιχνίδι όπως το LoL.

Επεξ/σία από infin1tyGR
  • Like 1

Στις 9/12/2021 στις 5:44 ΜΜ, infin1tyGR είπε

Αυτά μόνο με μισθωμένα ειδικά optimised κυκλώματα, σε οικιακή γραμμή δεν παίζει. Το καλύτερο που έχω δει από οικιακή γραμμή είναι ~45ms με HCN. Και στα στατιστικά της Riot για Ελλάδα (Lag Report) δεν έχει κάτι χαμηλότερο. Επίσης ο in-game μετρητής στο LoL δείχνει λίγο παραπάνω απ' ό,τι είναι κανονικά. 60-70 πάντως είναι μια χαρά, δεν θα καταλάβεις διαφορά με κάτι μικρότερο σε παιχνίδι όπως το LoL.

Άλλα έλεγες πριν όμως xD

17 minutes ago, Python_Master said:

Άλλα έλεγες πριν όμως xD

Να του πω ότι ναι, υπάρχει 40 ms με μισθωμένο κύκλωμα με 4ψήφιο κόστος τον μήνα όταν καταλαβαίνουμε όλοι ότι θέλει να το κάνει στην οικιακή του γραμμή για ποιο λόγο; Να μιλάμε πάντα με βάση τις εξαιρέσεις αν είναι, όχι βάσει του 99% και του τι μπορεί να πετύχει ρεαλιστικά.

1 λεπτό πριν, infin1tyGR είπε

Να του πω ότι ναι, υπάρχει 40 ms με μισθωμένο κύκλωμα με 4ψήφιο κόστος τον μήνα όταν καταλαβαίνουμε όλοι ότι θέλει να το κάνει στην οικιακή του γραμμή για ποιο λόγο; Να μιλάμε πάντα με βάση τις εξαιρέσεις αν είναι, όχι βάσει του 99% και του τι μπορεί να πετύχει ρεαλιστικά.

Πολύ επιθετικά το πήρες πιστεύω λολ. Απλά προτείνω ότι θα ήταν πιο έγκυρο αν έλεγες ότι χαμηλότεροι χρόνοι απόκρισης "κάτω απο το Χ έυρος" π.χ. είναι πολύ ασυνήθιστοι στην χώρα μας, χωρίς να χρειαστεί να αναπτύξεις παραπάνω εκτός άμα ερωτηθείς.

Ή ας ανέφερες και ότι ίσως τέτοιες ταχύτητες είναι εφυκτές μέσω ειδικών πακέτων/παροχών. Τώρα το κόστος είναι διαφορετικό θέμα.

Δεν πρότεινα τίποτα άλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/12/2021 στις 5:35 ΜΜ, jefiron είπε

Σε ίντερνετ καφέ πάντως που πήγα και έπαιξα τα έπιανε 40ms βέβαια ήταν στην πόλη και εγώ είμαι σε χωριό 😂

τα περισσότερα internet cafe νοικιάζουν δικές τους γραμμές μόνο για το μαγαζί για να έχουν γρήγορες ταχύτητες και να μπορούν 40-50 pc να δουλεύουν χωρίς lag και με χαμηλό ping...από vodafone - cosmore - wind εάν ζητήσεις μια γραμμή για εσένα θα πληγώνεις άνετα πάνω από 100+ ευρώ δεν το έχω ψάξει αλλά φαντάζομαι...το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να πας σε μια εταιρεία όπως HCN / Inalan που φέρνουν FTTH (fiber to the home) εκεί σίγουρα θα κατέβεις στα 45 με 50 ms και θα έχεις και εξαιρετικές ταχύτητες χωρίς κοψίματα!!

Επεξ/σία από PROZACTv

Επειδή παίζω κι εγώ LoL ενίοτε για να χαζεύω, έχω VDLS 50αρα στην Vodafone με τις μετρήσεις από σελίδα ρουτερ και speedtest να συμφωνούν μεταξύ τους, 50 down/5 up κι το ping που έχω στο παιχνίδι είναι πάντα σταθερό 69-70ms δεν κουνιέται από εκεί και ρεαλιστικά μιλώντας δεν έχεις και ανάγκη για κάτι λιγότερο. Σημειωτέο παίζω στον EUW ενώ στον EUNE κατεβαίνει στα 60ms. Στο speedtest το ping που σου κάνει είναι η απόκριση εσένα με τον server που διάλεξε το speedtest για να σου κάνει την καλύτερη μέτρηση. Άποψη μου θεωρώ ότι μια χαρά είσαι δεν έχεις ανάγκη για κάτι καλύτερο, διότι δεν θα σου χρησιμεύσει κάπου. Μην ξεχνάς ότι είμαστε Ελλάδα, αφού αντέχουν τα καλώδια με αυτές τις ταχύτητες πάλι καλά να λέμε.

Εν τω μεταξύ ο TS μάλλον δε γνωρίζει ότι το ping μας δίνει το χρόνο απόκρισης ενός συγκεκριμένου σέρβερ και δεν είναι ο ίδιος σε όλες τις περιπτώσεις. Άλλο νούμερο βλέπεις όταν κάνεις ping έναν σέρβερ στη Θεσσαλονίκη, άλλο στη Φρανκφούρτη κι άλλο στο Χονγκ Κονγκ. Όσο πιο έξω ανεβαίνεις απ' τη χώρα τόσο πιο μεγάλο το νούμερο.

Γενικώς τα pings της ελλάδας σε ευρωπαικούς σερβερς είναι άθλια... Ακόμα και η Τουρκία , η Κύπρος , το Μαρόκο έχω δει πολλές φορές να έχουν καλύτερα pings απο εμάς της τάξης των 50ms την ώρα που εμείς σε γενικές γραμμές παίζουμε απο 55-60 και πάνω...

Σκόπια,Αλβανία,Βουλγαρία,Πορτογαλία,Ουκρανία,Ισπανία,Μολδαβία ακόμα και Ρωσία έχω δει καλύτερα pings...

Ο γείτονας μου που έχει cosmote vdsl σε fast path έχει ping 40ms κι εγώ που είμαι vodafone με fast path (να ναι καλά δικός μου στον ΟΤΕ που με εβαλε γιατί η vodafone δεν μου έκανε την χάρη...) έχω 70-80ms κατι το οποίο για όσους ξέρουν απο online gaming είναι ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ , ειδικά τη στιγμή που κοιτάμαι για οθόνες,πλητρκολογια ποντία κτλ με χαμηλό lag...
Inalan και hcn δεν ξέρω τι κάνουν, αλλα απο τους μεγάλους μόνο cosmote και αυτό σε fast path... πάλι είναι πιο υψηλά απ'οσο θα έπρεπε τα pings της ελλάδας στο εξωτερικό αλλα τουλάχιστον με την cosmote δεν ειναι τοσο άθλια...

Ας ελπίζουμε με τους servers της amazon που ξεκινάνε να βελτιωθεί το πράμα...

6 ώρες πριν, Finn είπε

Εν τω μεταξύ ο TS μάλλον δε γνωρίζει ότι το ping μας δίνει το χρόνο απόκρισης ενός συγκεκριμένου σέρβερ και δεν είναι ο ίδιος σε όλες τις περιπτώσεις. Άλλο νούμερο βλέπεις όταν κάνεις ping έναν σέρβερ στη Θεσσαλονίκη, άλλο στη Φρανκφούρτη κι άλλο στο Χονγκ Κονγκ. Όσο πιο έξω ανεβαίνεις απ' τη χώρα τόσο πιο μεγάλο το νούμερο.

Κι όμως δεν έχει να κάνει σε τόσο μεγάλο ποσοστό με την απόσταση όπως γράφω παραπάνω...Παίζει τον ρολο της αλλα όχι τοσο όσο νομίζουν οι πιο πολλοί..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πώς βγάζει 40 με Cosmote VDSL όταν με Cosmote FTTH από Θεσσαλονίκη είναι γύρω στα 50+; :P

Επεξ/σία από infin1tyGR

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Πώς βγάζει 40 με Cosmote VDSL όταν με Cosmote FTTH από Θεσσαλονίκη είναι γύρω στα 50+; :P

Όχι μόνο βγάζει 40ms αλλά έχω φίλο που παίζουμε μαζί , ο οποίος είναι απο Καλαμάτα , έχει vodafone 50 και παίζει με 45ms ! 

Εάν θέλετε τις επόμενες μέρες που θα ξανα παίξουμε θα το πάρω screen.

Υπόψιν, αναφέρομαι στο Battlefield 4 εγώ (ξέχασα να το αναφέρω) και μιλάμε για γραμμές απο Ξάνθη.

Εγώ όταν ειχα cosmote έπαιζα στα 45ms 

Φυσικά υπήρχαν και υπάρχουν servers οπου τα 45ms ειναι 55 δεν έχουν όλοι οι servers τα ίδια ακριβώς ms

Τέλος όπως προείπα η απόσταση παίζει μεγάλο ρόλο, αλλα όχι τοσο τεράστιο όσο νομίζουν πολλοί...Το αναφέρω για το ftth απο θεσσαλονίκη

Επεξ/σία από ethnik471

Ααα οκ, λογικό τότε, νόμιζα έλεγες για το LoL που για κάποιο λόγο είναι παραπάνω. Στο BF και γενικά στα FPS ίσως να έχει λίγη παραπάνω σημασία απ' ό,τι το LoL το χαμηλότερο latency.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...