Carebear Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γεια σας, Θελω να κανω μια ερωτηση σχετικα με το Pro X. Εδω και χρονια με εχουν βολεψει παρα πολυ τα logitech multimedia keys/wheel στα πληκτρολογια μου. Αλλα θελω να αλλαξω, να παρω ενα wireless TLK. Το G915 αρχικα φαινοταν ακριβως αυτο που ψαχνω, μεχρι που ειδα οτι τα κουμπια του ειναι low profile(no problem) και flat/flush look(problem) οπως τα laptop, δηλαδη οχι σαν "σκαλοπατια" που ειναι στα κανονικα και gaming πληκτρολογια. Οποτε δεν ξερω αν θα με βολεψει. Ετσι σκεφτηκα να κοιταξω το Pro X. (αν και δεν εχει Lightspeed οπως το G915) Και εδω ερχεται η ερωτηση μου. Υπαρχει τροπος χωρις 3rd party software (Logitech software is ok) να προγραματισεις καποια κουμπια να κανουν Volume-Up/Down/Mute και Pause-Vid/Track ?? Για παραδειγμα: το Pause να κανει Pause/Unpause ενα βιντεο που παιζει στο background, τα Page Up/Down να ανεβοκατεβαζουν τo system sound, και το Insert να κανει Mute/Unmute το συστημα. ???? Ευχαριστω Χμμ, λοιπον εψαξα λιγο και ειδα οτι τα μονα κουμπια στο Pro X που ειναι programmable ειναι τα F1-12. Εστω και ετσι ομως, σου επιτρεπει το G-HUB να τα προγραμματισεις να κανουν αυτες τις δουλειες; (volume/pause/mute) Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2021 από Carebear
Carebear Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Ακυρο. Χαζομαρα μου, το Pro X δεν βγαινει σε wireless. Οποτε νταξ, παιρνω το G915 TKL και οτι γινει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα