giamis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα.. Μετά από πολλές επαφές με nova και αφού έκανα όλα τα τεστ (άλλαξε κανάλι βάλε το ρουτερ σε κεντρικό σημείο κάνε τεστ με καλώδιο κτλ) μου απαντάνε ότι τελικώς υπάρχει πρόβλημα στο δίκτυο της περιοχής μου 😠😠😡😡 για βοηθήστε λίγο παιδιά μου καλά γιατί είμαι έξαλλος μαζί τους
kormos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, giamis είπε Καλησπέρα.. Μετά από πολλές επαφές με nova και αφού έκανα όλα τα τεστ (άλλαξε κανάλι βάλε το ρουτερ σε κεντρικό σημείο κάνε τεστ με καλώδιο κτλ) μου απαντάνε ότι τελικώς υπάρχει πρόβλημα στο δίκτυο της περιοχής μου 😠😠😡😡 για βοηθήστε λίγο παιδιά μου καλά γιατί είμαι έξαλλος μαζί τους Εφόσον σου απαντάνε ότι υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή τότε τι παραπάνω πληροφορία/βοήθεια θες ακριβώς? ή ενημερωνέσαι για το χρόνο αποκατάστασής της βλάβης, όπως σου ανέφεραν ή αλλάζεις πάροχο... Αφού δεν πληρεί τους όρους του συμβολαίου...
NikosKallithea Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Μαθε να ζεις με αυτό. Αν ειναι κακές οι γραμμες στην περιοχη σου μην περιμένεις και πολλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα