Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Γερμανος Bluetooth ακουστικά JBL Club 700BT στα 78,99€ Τιμή Skroutz 139€ https://www.germanos.gr/product/mobile-accessories/handsfree-speakers/headphones/bluetooth-akoustika-jbl-club-700bt/?productId=20392697&fname=&fvalue=
Boubis1411 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, hiphone2020 είπε Γερμανος Bluetooth ακουστικά JBL Club 700BT στα 78,99€ Τιμή Skroutz 139€ https://www.germanos.gr/product/mobile-accessories/handsfree-speakers/headphones/bluetooth-akoustika-jbl-club-700bt/?productId=20392697&fname=&fvalue= Καλησπερα φίλε. Για ταινίες κάνουν;
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπερα…Δεν το γνωρίζω…Bluetooth λέει ότι είναι…λογικά θα κάνουν….
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Το ειχες δημοσιευσει και στο αλλο τοπικ ακουστικων του Γερμανου απο το μεσημερι. (εβαλα τιμη στον τιτλο και σε εκεινο το θεμα, οπως τωρα και σε αυτο, σε παρακαλω να βαζεις τιμες στους τιτλους) Τα τσεκαρα τοτε και ειδα οτι η τιμη ειναι καλη, αλλα οχι οσο δειχνει η αρχικη τιμη. 85-95 παιζουν εξω. Στο αμαζον εχει και κατι ασχημες κριτικες που μιλανε για χαμηλη σταθμη, ουτε 20 ωρες αυτονομια αντι για 50 που αναφερει και καποιες αλλες λεπτομερειες. Παντα στα ακουστικα ακους αντελως αντιφατικες αποψεις βεβαια, αλλα εχω απωθηθηκα απο οσα διαβασα και εκανα πισω. Αν ειχα αναγκη για ακουστικα ισως και να το εβλεπα αλλιως βεβαια, να το εψαχνα λιγο παραπανω.
supay Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Από προσωπική εμπειρία έχω να πω πως ο ήχος δεν είχε καλά μπάσα και γενικά ψεύτικος, δε μου άρεσε καθόλου. Πρόκειται για φθηνοκατασκευή, γι αυτό και δεν εφαρμόζουν καλά στο κεφάλι. Χωρίς ιδιαίτερη χρήση και πάντα προσέχω τα πράγματα μου, έσπασε το πλαστικό που συγκρατεί το δεξί ακουστικό, με συνέπεια να κρέμεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα