Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Vault13 είπε

Γιατι να μην κανει παρτυ ρε παιδια; Απλα δεν θα εδειχνα το δελτιο εγω. 
αρκετες φορες σε κλεβουν φιλοι. Λιγα ή πολλα.

Γιατι θετεις σε κινδυνο τη ζωη σου , εχουν γινει απαγωγες και εγκληματα για πολυ λιγοτερα 

Επεξ/σία από jimmyl
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε

Μόνο τρεις ιστορίες; Λίγες έχεις ακούσει. Άμα ψάξεις και στα αγγλικά για ιστορίες ατόμων από το εξωτερικό που τα κέρδισαν, θα δεις ότι μιλάμε για πάρα πολλους. Τα λεφτά ξοδεύονται στο αψε σβήσε και ο λόγος είναι ότι δεν τα δούλεψαν και δεν τα πονεσαν όλα αυτά τα λεφτά για αυτό και τα σπαταλανε. 

Εννοώ από ανθρώπους του ευρύτερου κοινωνικού περίγυρου μου...που τους βλέπεις και δεν έχουν στον ήλιο μοίρα λες πως γυρνάει αυτός έτσι, και σου λένε αυτός κάποια στιγμή είχε πιάσει 3 εκ. Τζόκερ και τα έφαγε!!! Τέτοια φάση...

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Εννοώ από ανθρώπους του ευρύτερου κοινωνικού περίγυρου μου...που τους βλέπεις και δεν έχουν στον ήλιο μοίρα λες πως γυρνάει αυτός έτσι, και σου λένε αυτός κάποια στιγμή είχε πιάσει 3 εκ. Τζόκερ και τα έφαγε!!! Τέτοια φάση...

Ενδιαφερουσα εμπειρία. Αυτοί που έχουν κερδίσει 3 εκ. είναι λιγοι πάντως. 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Μήπως ήταν 3 εκ δραχμές;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, satsok2 είπε

Παιδιά μην τρελαθούμε. Μέχρι κάποιο ποσό (2.500 Ε;;; ) νομίζω πηγαίνει κανείς σε πρακτορείο.

Μέχρι ένα ποσό πληρώνουν τα πρακτορεία όπως λες. Αλλά εξαργυρώνουν και δελτία ως 100.000 ευρώ και στέλνουν τα στοιχία στον ΟΠΑΠ. https://www.opap.gr/pws-diathreitai-h-anwnumia-me-thn-eksargurwsh-joker

Βέβαια ακόμα κι αν στείλεις δικηγόρο στο πρακτορείο, δεν υπάρχει ανωνυμία εφόσον δίνεις ΙΒΑΝ. Αν ο πράκτορας κρατήσει το IBAN και το πατήσει ebanking, φαίνεται το ονοματεπώνυμο με αστερίσκους. Αν γίνει μεταφορά χρημάτων φαίνεται το όνομα του δικαιούχου ολόκληρο.

Πλέον εφόσον υπάρχει το GOV... το καλύτερο που μπορει να κάνει κάποιος είναι εξουσιοδότηση σε έμπιστο δικηγόρο (όχι φίλο, ούτε συγγενή) γράφοντας και όλα τα στοιχεία του δελτίου στην εξουσιοδότηση. Ουσιαστικά γίνεται κατοχύρωση του δελτίου με timestamp. Μετά παρέα εκδρομούλα Αθήνα.

Όταν κερδίσω το πρωτοχρονιάτικο τζακποτ αυτό θα κάνω, τα έχω σκεφτεί όλα. Εκτός απ'τα νούμερα. 😆

• Like 1
Δημοσ.

Και ύστερα αναρωτιούνται μερικοί γιατί ο ΟΠΑΠ (και η κάθε εταιρεία τυχερών παιχνιδιών) δίνει το δικαίωμα ανωνυμίας στον κάθε νικητή.

• Like 1
Δημοσ.

Γι' αυτό τζόκερ μόνο μέσω του site και δεν θα το μάθει κανείς οτι κέρδισες και θα μεταφέρεις τα λεφτά σου στον τραπεζικό λογαριασμό χωρίς να κόπο.

• Like 4
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Γι' αυτό τζόκερ μόνο μέσω του site και δεν θα το μάθει κανείς οτι κέρδισες και θα μεταφέρεις τα λεφτά σου στον τραπεζικό λογαριασμό χωρίς να κόπο.

Το εχουμε ταραξει το online και δεν παιρνουμε πισω ουτε 1.5 ευρω. Εχουν αρχισει να με ζωνουν φιδια για το ποσο αδιάβλητο είναι... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ekrepali είπε

Μέχρι ένα ποσό πληρώνουν τα πρακτορεία όπως λες. Αλλά εξαργυρώνουν και δελτία ως 100.000 ευρώ και στέλνουν τα στοιχία στον ΟΠΑΠ. https://www.opap.gr/pws-diathreitai-h-anwnumia-me-thn-eksargurwsh-joker

Βέβαια ακόμα κι αν στείλεις δικηγόρο στο πρακτορείο, δεν υπάρχει ανωνυμία εφόσον δίνεις ΙΒΑΝ. Αν ο πράκτορας κρατήσει το IBAN και το πατήσει ebanking, φαίνεται το ονοματεπώνυμο με αστερίσκους. Αν γίνει μεταφορά χρημάτων φαίνεται το όνομα του δικαιούχου ολόκληρο.

Πλέον εφόσον υπάρχει το GOV... το καλύτερο που μπορει να κάνει κάποιος είναι εξουσιοδότηση σε έμπιστο δικηγόρο (όχι φίλο, ούτε συγγενή) γράφοντας και όλα τα στοιχεία του δελτίου στην εξουσιοδότηση. Ουσιαστικά γίνεται κατοχύρωση του δελτίου με timestamp. Μετά παρέα εκδρομούλα Αθήνα.

Όταν κερδίσω το πρωτοχρονιάτικο τζακποτ αυτό θα κάνω, τα έχω σκεφτεί όλα. Εκτός απ'τα νούμερα. 😆

Σίγουρα στο IBAN μέσα στο ebanking σου εμφανίζει το επώνυμο του δικαιούχου; Γιατί όσες φορές εχω κάνει έμβασμα από το δικό μου, μόνο το ΙΒΑΝ βάζω και δεν εμφανιζει τίποτα, σου ζητάει προαιρετικά να γράψεις ένα επώνυμο. Και σιγά μην ζητάει ο πράκτορας ebanking, από τα κεντρικά του ΟΠΑΠ.

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.
6 hours ago, Basilhs23___ said:

Σίγουρα στο IBAN μέσα στο ebanking σου εμφανίζει το επώνυμο του δικαιούχου; Γιατί όσες φορές εχω κάνει έμβασμα από το δικό μου, μόνο το ΙΒΑΝ βάζω και δεν εμφανιζει τίποτα, σου ζητάει προαιρετικά να γράψεις ένα επώνυμο. Και σιγά μην ζητάει ο πράκτορας ebanking, από τα κεντρικά του ΟΠΑΠ.

ναι .πριν κανεις καταθεση σου λεει μερικα γραμματα και τα υπολοιπα αστερακια.οταν την κανεις στο βγαζει ολο

• Like 4
Δημοσ.
5 ώρες πριν, poulinos είπε

ναι .πριν κανεις καταθεση σου λεει μερικα γραμματα και τα υπολοιπα αστερακια.οταν την κανεις στο βγαζει ολο

Χμμμμ, στο ebanking της Attica Bank δεν υπάρχει αυτό, μάλλον συμβαίνει μονο εκεί. Θα κάνω μια δοκιμή με το ebanking της Eurobank να δω. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Χμμμμ, στο ebanking της Attica Bank δεν υπάρχει αυτό, μάλλον συμβαίνει μονο εκεί. Θα κάνω μια δοκιμή με το ebanking της Eurobank να δω. 

Πειραιώς και Εθνική βγάζει αστεράκια σίγουρα. Κι αν ολοκληρωθεί η μεταφορά, όλο το όνομα. Μόνο για ενδοτραπεζικές συναλλαγές όμως. Για εμβάσματα σε άλλη τράπεζα, πρέπει να γράψεις το όνομα εσύ.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 9/12/2021 στις 10:03 ΜΜ, ekrepali είπε

3, 17, 26, 29, 40 & 7, καλοφάγωτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...