Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Bitbit είπε

ποιος ηλίθιος κερδίζει τόσα χρήματα και βγάζει ανακοίνωση;

Μόνο και μόνο γι αυτό δε του αξίζουν τα χρήματα.

Αν έγιναν έτσι τα πράγματα....

Αυτό θα έλεγα και εγώ πάνω κάτω. 

Για το αν του αξίζουν τα χρήματα δεν είμαστε σε θέση να το ξέρουμε και καλό είναι να μην έχουμε άποψη. 

Αλλά για να κερδίσεις 250k και να καλείς φίλους στο σπίτι έχοντας το τυχερό δελτίο σε εμφανές σημείο μέσα στο σαλόνι όπως αναφέρουν τα sites, ε πρέπει να έχεις καλο στον εγκέφαλο. 

Προφανώς και κάποιον σκαρτο φίλο είχε ο τύπος, αυτός που του έκλεψε το δελτίο δεν είναι φίλος, αλλά έχει ευθύνες και ο κάτοχος του δελτίου. 

Τώρα λένε για κινήσεις του δικηγόρου του πως αν πάει να εξαργυρωσει το δελτίο αυτός που το έκλεψε δεν θα πάρει τα λεφτά γιατί το δελτίο είναι κατοχυρωμένο. Τώρα τι εννοεί ο ποιητής, πως υπάρχει τρόπος διασταύρωσης ότι δεν είναι αυτός ο νικητής; 

Τρέχα γύρευε. Ακόμα και 50k να κερδίσεις πλέον, ούτε του παπά δεν το λες, ούτε σε κανέναν.  Πας μεσω δικηγόρου και εισπράττεις ήρεμα και ωραία σε δικό σου λογαριασμό και συνεχίζεις την ζωη σου. 

Edit: Αφού έχει ξεκαθαριστεί ότι θα τα πάρει τα λεφτά γιατί είχε ταυτοποιηθει, καλώς. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι. Αλλά πχ θα με αγχωνε αν πρέπει να πάω μόνος μου στον ΟΠΑΠ. Με δικηγόρο, αν θα κινδυνευα. Κλπ. Αυτό εννοώ ρωτώντας πως το χειρίζεται κανείς.

Κατα τ άλλα διπλα τυχερός, αν πάρει τα χρήματα. Τέτοια τύχη δεν υπάρχει.

Δημοσ.

Βασικά υπάρχουν πολλές δικλείδες ασφαλείας από τον ΟΠΑΠ. 
Μια από αυτές είναι η κατοχύρωση του δελτίου στο όνομα του πελάτη-παίχτη.

Οποιος άλλος κάνει κίνηση με το δελτιο στο χέρι θα γράφει ότι έχει πληρωθει.

Αν το δελτιο έχει δηλωθεί ως κλοπή και πάλι οποίος πράκτορας το σκανάρει θα γράφει να ειδοποιήσει άμεσα τα κεντρικά.

Αν τώρα δεν υπάρχει το δελτιο, δεν εχει δηλωθει κατοχυρωμένο, δεν δεν δεν, ο πελάτης επικοινωνεί με τον ΟΠΑΠ ή με το πρακτορείο που παίχτηκε το δελτιο..Σημειώνει τι είχε παιχτεί, την ώρα, η αξία του δελτίου…Ο ΟΠΑΠ μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα νομίζω 6μηνων αν δεν εχει ζητηθεί το κέρδος του δελτίου, εξετάζει το αίτημα και αν όντως αντικατοπτρίζει το δελτιο που περιγράφεται τα χρήματα τα παίρνει ο πελάτης. 

Γενικα πλέον δύσκολα να χαθούν τα χρήματα του. 

Δημοσ.

Η υποθεση θα παρει χρονο να τελεσιδικησει. Εν τω μεταξυ ο τυπος θα παρει δανεικα με το προσχημα οτι σε 2 3 μηνες θα τα επιστρεψει μολις δικαιωθει...προφανως και θα εξαφανιστει με το οροσχημα οτι τα λεφτα τους τα εφαγε ο οπαπ με τα λαμογια του και οχι ο ιδιος...μια χαρα το εστησε το κολπο. 

• Like 1
Δημοσ.

ΧΑΨΨΧΑΧΑΧΑΧΨΧΑΧΑΧΑ Τον μ@λ@κ@ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Τα καλύτερα χάνω που δεν βλέπω τηλεόραση :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτός που έκλεψε το δελτίο θα βάλει ένα καλό δικηγόρο και θα εμφανιστεί στην αστυνομία καμαρωτος καμαρωτος να υποστηρίξει πως ήταν συνεταιρικό και ο άλλος πήγε κι είπε σε όλο το χωριό πως το κέρδισε μόνος του για να του φάει το μερίδιο.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Κάποτε, σε εποχή δραχμής, δεν τα υπέγράφαν όλοι τα δελτία, πριν την κληρωση;

Δελτία ΠΡΟ-ΠΟ δεκαετίας '80, σίγουρα ήθελαν ονοματεπώνυμο του παίκτη, νομίζω και διεύθυνση.

• Like 1
Δημοσ.

Ο κλέφτης μπορεί να το πουλήσει σε αυτούς που αγοράζουν φρήντομ πας. Με τόση δημοσιότητα θα πιάσει 2-3 ευρώ στα 100.
Επαρχία είναι, θα το καταλάβαιναν οι γύρω του πως τσάκωσε κάπως λεφτά. Έχει γίνει μέχρι και απαγωγή παιδιού από καλούς φίλους και συγγενείς.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, satsok2 είπε

Ναι. Αλλά πχ θα με αγχωνε αν πρέπει να πάω μόνος μου στον ΟΠΑΠ. Με δικηγόρο, αν θα κινδυνευα. Κλπ. Αυτό εννοώ ρωτώντας πως το χειρίζεται κανείς.

Κατα τ άλλα διπλα τυχερός, αν πάρει τα χρήματα. Τέτοια τύχη δεν υπάρχει.

Ε τι πως το χειρίζεται;

Θα πάει ο ίδιος στα κεντρικά του ΟΠΑΠ η θα προσλάβει δικηγόρο από άλλο μέρος φυσικά. Θα πάει κάποιος εκ των δύο στον ΟΠΑΠ με το δελτίο, τους λέει σε πιο πρακτορείο το έριξε τους δίνει ένα IBAN και όλα κομπλέ. 

Δεν μπλέκεσαι καθόλου με άτομα και το πρακτορείο από το μέρος σου. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι είναι πιο στενάχωρο, το ενδεχόμενο να έχασε τα λεφτά, ή το ότι έχει πλέον υποψίες για όλους τους φίλους που τον επισκέφθηκαν για να του ευχηθούν!

Πάντως, αν έπιανα σημαντικό ποσό σε τυχερό παιχνίδι, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα το έλεγα σε ΚΑΝΕΝΑΝ μέχρι υπό άκρα μυστικότητα που θα κοίταζα να δω πώς θα εξασφάλιζα, να έμπαιναν τα χρήματα σε λογαριασμό...
Και μετά εννοείται πάλι δεν θα το έκανα βούκινο για ευνόητους λόγους... θα κοίταζα να βοηθήσω γονείς - αδέρφια κλπ αναλόγως του ποσού, κάποια αγορά πχ σπίτι και ότι έμενε ΚΛΕΙΣΤΟ στο όνομα των παιδιών μου και να θέλει 2 υπογραφές για να βγει οποιοδήποτε ποσό... τρώγονται ΠΟΛΥ εύκολα τα λεφτά, όσο ποσό και να είναι!!!
Έχω ακούσει ιστορίες για τουλάχιστον 3 ανθρώπους που κέρδισαν τεράστια ποσά, και δεν άφησαν ούτε δεκαράκι!

19 ώρες πριν, G.TH. είπε

Κάποια στιγμή θα γράψω ιστορία με νίκη λόττο (6/6) που δεν ήταν νίκη τελικά, είναι μεγάλο κατεβατό.

Για γράψε!

• Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Δεν ξέρω τι είναι πιο στενάχωρο, το ενδεχόμενο να έχασε τα λεφτά, ή το ότι έχει πλέον υποψίες για όλους τους φίλους που τον επισκέφθηκαν για να του ευχηθούν!

Πάντως, αν έπιανα σημαντικό ποσό σε τυχερό παιχνίδι, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα το έλεγα σε ΚΑΝΕΝΑΝ μέχρι υπό άκρα μυστικότητα που θα κοίταζα να δω πώς θα εξασφάλιζα, να έμπαιναν τα χρήματα σε λογαριασμό...
Και μετά εννοείται πάλι δεν θα το έκανα βούκινο για ευνόητους λόγους... θα κοίταζα να βοηθήσω γονείς - αδέρφια κλπ αναλόγως του ποσού, κάποια αγορά πχ σπίτι και ότι έμενε ΚΛΕΙΣΤΟ στο όνομα των παιδιών μου και να θέλει 2 υπογραφές για να βγει οποιοδήποτε ποσό... τρώγονται ΠΟΛΥ εύκολα τα λεφτά, όσο ποσό και να είναι!!!
Έχω ακούσει ιστορίες για τουλάχιστον 3 ανθρώπους που κέρδισαν τεράστια ποσά, και δεν άφησαν ούτε δεκαράκι!

Και πολυ καλα θα κανεις.
Τωρα που βγηκε στην τηλεοραση δεν θα σκεφτει κανενας να απαγαγει καποιον δικο του ανθρωπο για λυτρα.#NOT

Δημοσ.

@ TS

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ειδική μεταχείρηση το συγκεκριμένο ποσό. Απλά πας σε ένα πρακτορείο και κάνεις εξαργύρωση με όποια σιασικασία σου υποδείξουν γιατί σίγουρα θα χρειάζεται κάποιος χρόνος, ΙΒΑΝ κτλ. Είναι ένα πολύ λογικό ποσό που δεν χρειάζεται να το μάθει ούτε θα καταλάβει κανένας έξω από τον κύκλο σου.

Ο συγκεκριμένος κάνει το ένα φαουλ μετά το άλλο σε σημείο που βάζει σε κίνδυνο την ζωή του, γιατί δείχνει πόσο εύκολο θύμα είναι σε όλο το Πανελλήνιο.

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Παιδιά μην τρελαθούμε. Μέχρι κάποιο ποσό (2.500 Ε;;; ) νομίζω πηγαίνει κανείς σε πρακτορείο.

Ναι υπάρχει κάποιο όριο, από ένα ποσό και πάνω δεν πας στο πρακτορείο. 

1 ώρα πριν, mechpanos είπε

ρώγονται ΠΟΛΥ εύκολα τα λεφτά, όσο ποσό και να είναι!!!

Μόνο τρεις ιστορίες; Λίγες έχεις ακούσει. Άμα ψάξεις και στα αγγλικά για ιστορίες ατόμων από το εξωτερικό που τα κέρδισαν, θα δεις ότι μιλάμε για πάρα πολλους. Τα λεφτά ξοδεύονται στο αψε σβήσε και ο λόγος είναι ότι δεν τα δούλεψαν και δεν τα πονεσαν όλα αυτά τα λεφτά για αυτό και τα σπαταλανε. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...